Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rus ruleti

networkasss

Normal Üye
6 Ağu 2022
8
59
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Regina ile incall olarak bi ay kadar önce görüşebildik. Kendisi misafirperverliği ile beni mutlu etti. Türkçesi çok güçlü değil, ama böylesi daha güzel :) yatakta çok sınırları olan biri değil. Zaten fit bir vücudu var, her yola geliyor. Gayet güzel bir görüşmeydi.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,335
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Regina ile incall olarak bi ay kadar önce görüşebildik. Kendisi misafirperverliği ile beni mutlu etti. Türkçesi çok güçlü değil, ama böylesi daha güzel :) yatakta çok sınırları olan biri değil. Zaten fit bir vücudu var, her yola geliyor. Gayet güzel bir görüşmeydi.
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,743
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Regina Çevrimdışı
6 Ara 2021
205
602
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkür ederim canım güzel yorumların için😘🙏
Ama Türkçem konusunda şaşırdım ilk kez böyle bir şey duyuyorum ☺️
Rus asıllı olan başka birileriyle konuşsanız anlarsınız gerçekten zayıf Türkçeyi😊
Sizden başkasından da böyle bir şey duymadım bugüne kadar 🤗
Memnun oldum 😝

25 Şub 2011
170
335
Cinsiyetiniz nedir?
Dostum, siz Regina ile görüştüğünüze emin misiniz? 4 kere gitmişliğim vardır, ilk yazışmalarımda sorduğumu bilirim kıllanıp yerine başka biri mi cevap veriyor diye…Rusçayı bilemem ama hem Türkçe ye hem de İngilizceye de hakim… Bence çoğu Türküm diyenden daha iyi Türkçesi var…😝😝😝Ayrıca bu kültürün hanımlarına saygım var, her konuda mesafelerini iyi biliyorlar…, malum işte ise rahat ve kompleksleri hiç yok bu kültürün Regina da çok ama çok iyi bir kişilik her şeyden önce…

Regina Çevrimdışı
6 Ara 2021
205
602
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dostum, siz Regina ile görüştüğünüze emin misiniz? 4 kere gitmişliğim vardır, ilk yazışmalarımda sorduğumu bilirim kıllanıp yerine başka biri mi cevap veriyor diye…Rusçayı bilemem ama hem Türkçe ye hem de İngilizceye de hakim… Bence çoğu Türküm diyenden daha iyi Türkçesi var…😝😝😝Ayrıca bu kültürün hanımlarına saygım var, her konuda mesafelerini iyi biliyorlar…, malum işte ise rahat ve kompleksleri hiç yok bu kültürün Regina da çok ama çok iyi bir kişilik her şeyden önce…
Teşekkür ederim canım benim 😘
Bu yorumdan sonra Türklere soruyorum Türkçem nasıl kötü değil dimi diye 🤣
Ama bana Türkçen kötü ben seni anlamıyorum diyen olmadı 🤓🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar