Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rus Marina

Wertigo59

Normal Üye
20 Nis 2021
7
49
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina ile bugün 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim, evi ataşehirde lokasyon açısından kolay bi noktada taksi ile gittiğim için sorun yaşamadım evin ortamıda gerçekten önceki yorumlarda yazıldığı gibi disko ışığıyla muhteşem bir atmosfere sahip olmuş, önceden hazırlanan ikramlardada her detay düşünülmüş, marinaya gelecek olursak gerçekten hem sohbetiyle hem sıcaklığıyla hem güzelliğiyle mükemmel biri, türkçeside çok iyi olduğundan rus bir hatunla hiç anlaşma sorunu olmadan çok rahat görüşebildik. bidaha gidermiyim gerçekten hiç düşünmeden tekrar giderim, özel anlara girmeyi pek beceremediğim için bu kadar yazabildim anca

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Marina ile bugün 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim, evi ataşehirde lokasyon açısından kolay bi noktada taksi ile gittiğim için sorun yaşamadım evin ortamıda gerçekten önceki yorumlarda yazıldığı gibi disko ışığıyla muhteşem bir atmosfere sahip olmuş, önceden hazırlanan ikramlardada her detay düşünülmüş, marinaya gelecek olursak gerçekten hem sohbetiyle hem sıcaklığıyla hem güzelliğiyle mükemmel biri, türkçeside çok iyi olduğundan rus bir hatunla hiç anlaşma sorunu olmadan çok rahat görüşebildik. bidaha gidermiyim gerçekten hiç düşünmeden tekrar giderim, özel anlara girmeyi pek beceremediğim için bu kadar yazabildim anca
Çok tşk ederim bebeğim, senide tanıdığıma çok ama çok memnun oldum 🥰🥰her zaman beklerim 💋💋💋💖💖💖💖🙏

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,399
7,783
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler

Yaramaz kedi Çevrimdışı
17 May 2021
116
75
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa ve net paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar