Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme rus güzeli marinayla 2 saat fotolu

haphazard

Normal Üye
19 Şub 2023
4
16
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marinaya öğleden sonra saat 17.00 gibi yazdım akşam saat 20.30-22.30 için müsait olduğunu söyledi ben de hemen yola koyuldum zaten kapı komşum sayılır evime yürüyerek 5 dakika :)
Kendisiyle 1 seneden fazla olmuştu görüşmeyeli.Evin konumu gayet iyi park sıkıntısı yok apartmana giriş çıkış sorunsuz.Kapıyı açar almaz güzelliğiyle büyülendim sohbet muhabbet derken sushi yer misin dedi çok merak ediyordum dedim seni kırmayayım ama 1 tane yedim sonuç hüsrandı bir daha da ağzıma sürmem muhtemelen :)Özel anlara girmeyi pek sevmem ama güzellik 10/10 fizik 10/10 kusursuz kendisi çok iddialı balık etli sevenler için birebir adeta bir rus lokumu kendisinden çok memnun kaldım herşey için çok teşekkür ederim güzelim🥰https://tinypic.host/i/683373b8-4831-427f-ba49-1cef00a259f8.odOelR

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
570
1,269
31
Cinsiyetiniz nedir?
Marinaya öğleden sonra saat 17.00 gibi yazdım akşam saat 20.30-22.30 için müsait olduğunu söyledi ben de hemen yola koyuldum zaten kapı komşum sayılır evime yürüyerek 5 dakika :)
Kendisiyle 1 seneden fazla olmuştu görüşmeyeli.Evin konumu gayet iyi park sıkıntısı yok apartmana giriş çıkış sorunsuz.Kapıyı açar almaz güzelliğiyle büyülendim sohbet muhabbet derken sushi yer misin dedi çok merak ediyordum dedim seni kırmayayım ama 1 tane yedim sonuç hüsrandı bir daha da ağzıma sürmem muhtemelen :)Özel anlara girmeyi pek sevmem ama güzellik 10/10 fizik 10/10 kusursuz kendisi çok iddialı balık etli sevenler için birebir adeta bir rus lokumu kendisinden çok memnun kaldım herşey için çok teşekkür ederim güzelim🥰https://tinypic.host/i/683373b8-4831-427f-ba49-1cef00a259f8.odOelR
Güzel bir görüşme olmuş 😊

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yakışıklı tşk ederim güzel yorum için 🥰sushi faydalı 1 kereyle tadmak olmuyor ayni sigara kibi ilk karın ağrısı olur ya😂😂sonra tadına daha daha tadınca alışkanlık oluyor, sushide aynı, kopamiyorsun 😂, Yakışıklı her için tşk ederim gene beklerim 💓💓💓🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar