- 5 Haz 2019
- 413
- 773
Baharla sohbet ederken kahve içmeye davet etmemle başladı herşey. Nihale gidiyorum gel beraber içelim dedi buna hayır diyemezdim . Tabi aklımda görüşme yapmak yoktu. Kahve sohbet derken bir ara duo yapacaktık sözde dedim ve dememle Baharın Nihale bakışıyla bir anda beni tutup yatak odasına atmaları bir oldu.Yatakta Baharın baldudaklarının tadına bakarken Nihalin zirve oralını beraber yaşamak inanılmaz bir şey bununla ilk top atışı gerçekleşti yatakta sağımda Bahar solumda Nihal ne oldu böyle kahve içecektik yatakta bulduk kendimizi diye konuşurken. Sen daha dur demesiyle Bahara yürümesi bir oldu. Nihalin Bahara oralı ne denebilir ki IMDb 10 kesin. Bahar dayanamadı dudaklarıma yapışmasıyla beni tekrar aralarına aldılar.Bu sefer orala Bahar başladı iki oral yapmayı seven kadın beni zirveye çıkardılar.Baharla doggy pozisyonunda başladık tabi Nihalin elleri durmuyor ardından Nihalle misyoner harika oldu. Bir çok pozisyonlu 2. raundun sonunda nabız 200 oldu yürürken zorlandım.Bu kızlara dayanmak gerçekten zor. Ölmeden yapılması gerekenlerden diyebilirim.ikinizede çok çok teşekkür ederim unutulmaz bir deneyim oldu benim için bir gün tekrar yaşamak istiyorum baldudak @BAHAR