Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ressam edasında Frida

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
153
Herkese merhaba,

Bir kadın tanıdım karşısındaki insanı tablo gibi işleyen, bir kadın tanıdım paletindeki boyalarla hayatı renklendiren, bir kadın tanıdım
hüznü sevinci bir arada yaşatan... Evet çok güzel bir geceydi. Herşey
bu güzellikler içinde yaşandı ve bitti. İnsan tanımaya devam ediyorum. Çok şanslı bir kişiyim ki, her görüşmeden ayrı bir keyif alıyorum. Bunu yaşatan hanımefendilere de, en içten samimiyetimle teşekkürü bir borç
biliyorum. Frida seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Şunu söylemek istiyorum ; sana gül bahçesi vadetmedim... Sen ne demek istediğimi
anladın sanırım. Keyifli bir haftasonu olsun, herkes için...

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,234
320
Güzel yaşanmışlıklar biriktirmek büyük şans. Paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Herkese merhaba,

Bir kadın tanıdım karşısındaki insanı tablo gibi işleyen, bir kadın tanıdım paletindeki boyalarla hayatı renklendiren, bir kadın tanıdım
hüznü sevinci bir arada yaşatan... Evet çok güzel bir geceydi. Herşey
bu güzellikler içinde yaşandı ve bitti. İnsan tanımaya devam ediyorum. Çok şanslı bir kişiyim ki, her görüşmeden ayrı bir keyif alıyorum. Bunu yaşatan hanımefendilere de, en içten samimiyetimle teşekkürü bir borç
biliyorum. Frida seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Şunu söylemek istiyorum ; sana gül bahçesi vadetmedim... Sen ne demek istediğimi
anladın sanırım. Keyifli bir haftasonu olsun, herkes için...

Içine doğduğumuz dünya elbette gül bahçesi değil bağdaşamasak da dunyanin bir çok (şeyleriyle)iletişimsizliğin karanlığında değiliz o saatlere neler sığdırdık neler sevgili opscura derin sohbetlerin için kimsenin adını bile bilmediği ortak dinlediğimiz şarkılar için tertemiz kalbin ""BU SENIN GÜL BAHÇEN""icin ben teşekkür ederim

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
153
Içine doğduğumuz dünya elbette gül bahçesi değil bağdaşamasak da dunyanin bir çok (şeyleriyle)iletişimsizliğin karanlığında değiliz o saatlere neler sığdırdık neler sevgili opscura derin sohbetlerin için kimsenin adını bile bilmediği ortak dinlediğimiz şarkılar için tertemiz kalbin ""BU SENIN GÜL BAHÇEN""icin ben teşekkür ederim
Doğru, dünya gül bahçesi değil. Dikenler etrafı sarmış. Bir gülün etrafında ne kadar diken varsa, o gül ben oldum diyor. Bilmiyor ki, dikenlerlerden kurtulmak isterken hayatını ıskalıyor. Siz siz olun hayatı ıskalamayın. Dünyada onca dert varken, sadece tek noktaya odaklanmak, kendi denizinde boğulmaktır... İlk mesajda da dediğim gibi; sana gül bahçesi vadetmedim...

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşım için teşekkürler frida hanım her geçen gün yıldızınız parlıyor içten içe iyice merak oluşmaya başladı bende :) opscura hocam sana da teşekkürler referans için seni takip etmek yeterli idolümsün :)

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
153
paylaşım için teşekkürler frida hanım her geçen gün yıldızınız parlıyor içten içe iyice merak oluşmaya başladı bende :) opscura hocam sana da teşekkürler referans için seni takip etmek yeterli idolümsün :)

Escaldes teşekkürler. Keyif aldığım ve keyif verebildiğim görüşmeler gerçekleştiriyorum. Tabi yoğun iş temposu arasında vakit bulabilirsem. Zaman çok değerli... İleriki zamanda vakit bulursam bilinmeyenleri bilmeye doğru yol almayı düşünüyorum...

gazoz Çevrimdışı
12 Kas 2012
204
45
Cinsiyetiniz nedir?
opscura; size pm yolladım fakat dönüş alamadım... mesaj gitmedimi acaba...?

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
756
245
Cinsiyetiniz nedir?
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar