Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Resimlerden daha güzel

• Konbuyu başlatan User_70182
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26

User_70182

Merhaba herkese bugün azra hanım ile 3 saat geçirdim gerçekten kendisi gerek güzelliği ve hazırlanması ile beni memnun etti görüşmeden önce kuaföre ugraması ise asıl incelik. emin olun kendisi resimlerden daha güzel bunu sizde görüşünce anlayacaksınız seans takıntısı yok rahat bir görüşme oluyor .Temiz bakımlı güzel kokulu ve özel anlara hiç girmek istemiyorum ama yaşayın diyorum size yanıyor alev alıyor bence mutlaka denemelisiniz 10/10

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
149
213
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bi cumartesim var, onuda ne yapacağımı şaşırdım yeminle, kendimi clon'luycam en sonunda 😂

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
901
635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişen yerlerinize sağlık.Görüşmeyi uzun zamandır istediğim kızlardan biri @azraistanbul umarım ileride bize de kısmet olur.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba herkese bugün azra hanım ile 3 saat geçirdim gerçekten kendisi gerek güzelliği ve hazırlanması ile beni memnun etti görüşmeden önce kuaföre ugraması ise asıl incelik. emin olun kendisi resimlerden daha güzel bunu sizde görüşünce anlayacaksınız seans takıntısı yok rahat bir görüşme oluyor .Temiz bakımlı güzel kokulu ve özel anlara hiç girmek istemiyorum ama yaşayın diyorum size yanıyor alev alıyor bence mutlaka denemelisiniz 10/10
Paylasim icin teşşekkür

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Tekrar sevişmek üzere seni tanıdığıma çok memnun oldum 🥰😈

nunoguez Çevrimdışı
8 Şub 2020
34
66
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık paylaşım için teşekkürler

Tanrımisafiri Çevrimdışı

Tanrımisafiri

Normal Üye
11 Eki 2021
8
5
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler paylaşım için

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tebrikler 2 tarafada sevişmenize sağlık.

13askent

Normal Üye
26 Ağu 2010
44
26
Cinsiyetiniz nedir?
Ankara bu kadar kötüyken İstanbul uçuyor. Sırf bu zamparalık için İstanbul'dan iş bulmak şart olacak gibi :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar