Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Regina ve Kızılmelek Melisa Görüşmem

nonstoppmusicc

Normal Üye
18 Ara 2009
7
23
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese öncelikle merhaba,

Melisayla uzun zamandır görüşme yapmadığımdan geçen hafta görüşme talebi isteğinde bulundum. Yeni başlayan arkadaşı reginanın da bize istersem eşlil edeceğini söyleyip beni bi heyecanlandırdı. Duo görüşmesi heyecanıyla birlikte ataşehirdeki im good duvarıyla meşhur otelde görüşme planladık. Beklenen saat geldiğinde bu güzel iki hanımı odada karşılamak direkt olarak heyecanlanmama sebep oldu. Çok zaman geçmeden tanışma faslını geçip özel anlar kısmına adım attık. Çok detaya girmeyeceğim ama melisayı zaten bilen biliyor. Regina da cogu konuda sınırsız diyebilirim. Öncelikle fiziği gerçekten güzel ve inanılmaz istekli bunu farkediyorsunuz. Melisayla da birleşince duo oral yapmaları, birbirleriyle ve sizinle uyumu çok iyiydi diyebilirim. Kısaca sabah ikisi yanımdan ayılırken kuş gibi hafiflemiş ve bir sonraki görüşmeyi ne zaman yapalım konuşmaları geçti. Uzun yıllardır forumdayım paylaşım yapmam cok fazla yaptıysam da silerim ama melisa ve reginanın paylaşımını yapmasam ayıp ederdim.
Bir sonraki görüşmede tekrar paylaşım yaparım muhtemelen.

Cihoo Çevrimdışı
29 Kas 2021
65
72
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese öncelikle merhaba,

Melisayla uzun zamandır görüşme yapmadığımdan geçen hafta görüşme talebi isteğinde bulundum. Yeni başlayan arkadaşı reginanın da bize istersem eşlil edeceğini söyleyip beni bi heyecanlandırdı. Duo görüşmesi heyecanıyla birlikte ataşehirdeki im good duvarıyla meşhur otelde görüşme planladık. Beklenen saat geldiğinde bu güzel iki hanımı odada karşılamak direkt olarak heyecanlanmama sebep oldu. Çok zaman geçmeden tanışma faslını geçip özel anlar kısmına adım attık. Çok detaya girmeyeceğim ama melisayı zaten bilen biliyor. Regina da cogu konuda sınırsız diyebilirim. Öncelikle fiziği gerçekten güzel ve inanılmaz istekli bunu farkediyorsunuz. Melisayla da birleşince duo oral yapmaları, birbirleriyle ve sizinle uyumu çok iyiydi diyebilirim. Kısaca sabah ikisi yanımdan ayılırken kuş gibi hafiflemiş ve bir sonraki görüşmeyi ne zaman yapalım konuşmaları geçti. Uzun yıllardır forumdayım paylaşım yapmam cok fazla yaptıysam da silerim ama melisa ve reginanın paylaşımını yapmasam ayıp ederdim.
Bir sonraki görüşmede tekrar paylaşım yaparım muhtemelen.
Güzel referans için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. Neredeyse 2 yılda bir mesaj yazmıssınız :) bunu yazdıran hanımlara da ayrıca tesekkürler :)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,062
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, duo candır...

Wifi

Normal Üye
30 Kas 2019
38
27
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Teşekkürler 😁

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,310
7,739
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Regina Çevrimdışı
6 Ara 2021
205
602
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Memnun oldum. Çok teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,718
4,334
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

saklap

Normal Üye
25 Haz 2020
38
32
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar