Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Regina Şişli Hakkında - Şikayet

beyazbaret

Normal Üye
9 Tem 2019
6
27
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle merhaba,

Regina adlı üyeyle (https://www.forumzamparalar01.xyz/konular/sisli-regina.68482/) 2 gün öncesinden irtibata geçip, kendimi kibarca tanıtıp, görüşme talep ettim (daha önce forumdan 2 kadınla daha görüştüm halihazırda). Kendisi mesajlarına çok geç cevap veriyordu ve ben de 'Eğer müsait değilseniz lütfen söyleyin, ben de başka bir program yapayım' dedim çünkü İstanbul'da günlerim sayılıydı ve şehirdışına gidecektim. O da 'Hayır müsaitim, buluşabiliriz' dedi ve buluşacağımız saati kararlaştırdık.

Bugün saat öğlen 3 civarı kararlaştırdığımız gibi Osmanbey metro durağına geldim ve ona nereye gelmem gerektiğini sordum. Cevap vermedi. 2 kere aradım yine cevap vermedi -ki hava bozup yağmur yağmaya başlamıştı-. En sonunda yarım saat geçmişti ve ben de geri döndüm. Kendisi tabiri caizse beni 'ekmiş' oldu ve 20 km yolu bir hiç için gidip gelmiş oldum. Daha da önemlisi koca bir günüm onun yüzünden boşa gitmiş oldu. Tüm bunların üstüne cevap vermeye bile tenezzül etmedi.

Elimde tüm whatsapp konuşmaları var, site yönetimine de ayrıca bunları bildireceğim ki kimse benim düştüğüm duruma düşmesin. Bu güne kadarki tüm buluşmalarına -gerek forumdan gerekse kendi özel hayatımda- dakik gelen biri olarak, kendimi gerçekten enayi gibi hissediyorum ve bu tarz durumlar maalesef yıllardır üyesi olduğum bu forumdaki diğer pembe üyelerin güvenilirliğine de gölge düşürüyor. Kendisi görüşme sözü verip de daha sonra telefonuna bile bakmayan biri. Lütfen herkes dikkatli olsun.

Saygılarımla,

15 Kas 2009
75
-2,394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazışmaları imzamdaki numaraya gönderin lütfen

××××

Normal Üye
25 May 2018
43
28
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun... dilerim böyle olumsuz bir durumla kimse karşılaşmasın...

beyazbaret

Normal Üye
9 Tem 2019
6
27
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba sayın Deadpool,
Ekran görüntülerini whatsapp aracılığıyla gönderdim. Çok teşekkür ederim ilginiz için.w

TK Tech Çevrimdışı
10 Nis 2022
101
155
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhaba,

Regina adlı üyeyle (https://www.forumzamparalar01.xyz/konular/sisli-regina.68482/) 2 gün öncesinden irtibata geçip, kendimi kibarca tanıtıp, görüşme talep ettim (daha önce forumdan 2 kadınla daha görüştüm halihazırda). Kendisi mesajlarına çok geç cevap veriyordu ve ben de 'Eğer müsait değilseniz lütfen söyleyin, ben de başka bir program yapayım' dedim çünkü İstanbul'da günlerim sayılıydı ve şehirdışına gidecektim. O da 'Hayır müsaitim, buluşabiliriz' dedi ve buluşacağımız saati kararlaştırdık.

Bugün saat öğlen 3 civarı kararlaştırdığımız gibi Osmanbey metro durağına geldim ve ona nereye gelmem gerektiğini sordum. Cevap vermedi. 2 kere aradım yine cevap vermedi -ki hava bozup yağmur yağmaya başlamıştı-. En sonunda yarım saat geçmişti ve ben de geri döndüm. Kendisi tabiri caizse beni 'ekmiş' oldu ve 20 km yolu bir hiç için gidip gelmiş oldum. Daha da önemlisi koca bir günüm onun yüzünden boşa gitmiş oldu. Tüm bunların üstüne cevap vermeye bile tenezzül etmedi.

Elimde tüm whatsapp konuşmaları var, site yönetimine de ayrıca bunları bildireceğim ki kimse benim düştüğüm duruma düşmesin. Bu güne kadarki tüm buluşmalarına -gerek forumdan gerekse kendi özel hayatımda- dakik gelen biri olarak, kendimi gerçekten enayi gibi hissediyorum ve bu tarz durumlar maalesef yıllardır üyesi olduğum bu forumdaki diğer pembe üyelerin güvenilirliğine de gölge düşürüyor. Kendisi görüşme sözü verip de daha sonra telefonuna bile bakmayan biri. Lütfen herkes dikkatli olsun.

Saygılarımla,
Umarım gereken yapılır ve mağduriyetin manevi olarak karşılığı alınmış olur.. Geçmiş olsun dostum🤝

serkan acar

Normal Üye
8 May 2022
10
4
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok geçmiş olsun. umarım bu tür bir sorunu bir daha yaşamazsın

Regina Çevrimdışı
6 Ara 2021
205
602
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,
Öncelikle yaşadığınız mağduriyet için üzgünüm dediğiniz gibi iki gün öncesinden anlaştık görüşecebileceğimizi söyledim ancak sizden yola çıkmadan önce teyitleşmenizi beklerim. Bunun alışkanlık haline gelmesi gerekiyor. Arada 2 gün içerisinde ben ailevi bir sorundan dolayı zaten görüşme yapmıyorum. Hala yapmıyorum. İki gün öncesinde konuştuk belki bir sorun oldu, belki özel bir sorun var belki evin tesisatı bozuldu gibi; iki gün önce konuştuk ok ama sizin direkt yola çıkmanız mı gerekir? Kusura bakmayın yaşadığınız için ben size haber veremedim başka sorunlarım vardı yoğundum ve bunun için özür dilerim; ama siz tek taraflı bakmayın biraz karşı taraf açısından da düşünün. Ne zaman konuşulursa konuşulsun o gün için veya o saat için anlaşılmışsa sizin yola çıkmadan önce teyit almanız gerekir. Aynısını ben de yapıyorum, dışarı gideceksem konuşuruz karar veririz ve son kez yola çıkmadan teyit alırım. Teyit almadan yola çıkılmaz. Tekrar kusura bakmayın.

beyazbaret

Normal Üye
9 Tem 2019
6
27
Cinsiyetiniz nedir?
Yani, bu mesajın üzerine daha ne demem gerekiyor Regina Hanım...

- Madem ailevi problemleriniz var, neden 'müsaitim görüşelim' diyorsunuz?
- Madem bir sorun oldu, neden Whatsapp'tan yazıp söylemediniz?
- Madem ki suçlu benim, neden o zaman ben geldikten sonraki mesajlarıma dönmediniz? En azından 'bir sorunum var, lütfen geri gidin' diyebilirdiniz. İnsanlık hali sonuçta.
- Üçüncüsü ve en önemlisi, size yazdığım Whatsapp mesajlarına hiçbir cevap vermeyip de, şikayet edildikten sonra burada açıklama yapmanız da ayrı bir ayıp. Eğer samimi olsaydınız buradan önce kendiniz bana yazar ve durumunuzu izah ederdiniz ki ben de buradan yaptığım şikayeti silerdim.
Demek ki şikayet etmesem dönüp yüzümüze bile bakmayacaktınız. Ben de öyle kandırıldığımla kalacaktım, kimsenin de kandırıldığımdan haberi olmayacaktı...

Teyit meselesine gelince... Biz zaten 2 gündür konuşuyorduk buluşmak için -ki görüşmemiz de zaten ertesi gün öğle saatindeydi. Eğer buluşmaya karar verdikten sonra taraflardan biri buluşamayacaksa bunu kendi bildirmek zorundadır, ki etik olan da budur. Ben nereden bileyim sizin ailevi problemleriniz yüzünden görüşmeyeceğinizi -kaldı ki doğru söylediğinize de inanmıyorum-. Yapmanız gereken çok basitti 'falanca falan problemim var, bugün görüşemeyiz' diyecektiniz sadece.

Bunu daha fazla konuşmak istemiyorum, eğer bir gerekçeyle beni geri göndermiş olsaydınız gerçekten hiç ağırıma gitmezdi, ama ufak bir mesaj atma gereği bile duymamanız kelimenin tam anlamıyla enayi gibi hissettirdi. Dediğim gibi görüşmelerine -özel hayatım dahil olmak üzere- hep dakikası dakikasına gelen biriyim, böyle bir umursamazlık ağırıma gitti...

Neyse... Daha fazla mesaj atmayacağım bu konuda, umarım kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız hep.

15 Kas 2009
75
-2,394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Öncelikle yaşadığınız mağduriyet için üzgünüm dediğiniz gibi iki gün öncesinden anlaştık görüşecebileceğimizi söyledim ancak sizden yola çıkmadan önce teyitleşmenizi beklerim. Bunun alışkanlık haline gelmesi gerekiyor. Arada 2 gün içerisinde ben ailevi bir sorundan dolayı zaten görüşme yapmıyorum. Hala yapmıyorum. İki gün öncesinde konuştuk belki bir sorun oldu, belki özel bir sorun var belki evin tesisatı bozuldu gibi; iki gün önce konuştuk ok ama sizin direkt yola çıkmanız mı gerekir? Kusura bakmayın yaşadığınız için ben size haber veremedim başka sorunlarım vardı yoğundum ve bunun için özür dilerim; ama siz tek taraflı bakmayın biraz karşı taraf açısından da düşünün. Ne zaman konuşulursa konuşulsun o gün için veya o saat için anlaşılmışsa sizin yola çıkmadan önce teyit almanız gerekir. Aynısını ben de yapıyorum, dışarı gideceksem konuşuruz karar veririz ve son kez yola çıkmadan teyit alırım. Teyit almadan yola çıkılmaz. Tekrar kusura bakmayın.
Tekrarında uzaklaştırma alırsınız @Regina

Konu kilit

Katip Çevrimdışı
24 Eki 2019
44
182
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkesin vakti kıymetli, geçmiş olsun dostum…

10 May 2022
46
33
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yeni gördüm geçmiş olsun hocam herkesin zamanı kıymetli yazık olmuş

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar