Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Regina Hanım ile Güzel Bir Gece

cpt.burak

Normal Üye
11 Haz 2022
15
38
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar değerli arkadaşlar. Sizlere Regina Hanım ile yapmış olduğumuz görüşmeyi dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Öncelikli olarak bulunduğu konum gayet sessiz, nezih ve metroya çok yakın. Bulmama gibi şansınız yok 😁 Ayrıca güzel saatler geçirdiğimiz şirin mabedide oldukça derli toplu ve temizdi.

Gel gelelim Regina Hanım'a... Gayet hoş, iyi bir fiziğe sahip tatlı mı tatlı bir Tatar güzeli.. Tatlı Türkçesi ile beni benden alan bir kişi... Her saatimiz, her dakikamız ayrı güzel geçti... Tatlı dilli oluşu, bir o kadar misafirperver oluşu beni gerçekten çok etkiledi. Sanki kendimi evimdeymişim gibi hissettirdi.. Kendilerine sizlerin huzurunda da teşekkür ediyor ve sizlerinde bu hazzı yaşamanızı, tatmanız öneriyorum 😊 Teşekkürler @Regina 😁

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,718
4,334
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar değerli arkadaşlar. Sizlere Regina Hanım ile yapmış olduğumuz görüşmeyi dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Öncelikli olarak bulunduğu konum gayet sessiz, nezih ve metroya çok yakın. Bulmama gibi şansınız yok 😁 Ayrıca güzel saatler geçirdiğimiz şirin mabedide oldukça derli toplu ve temizdi.

Gel gelelim Regina Hanım'a... Gayet hoş, iyi bir fiziğe sahip tatlı mı tatlı bir Tatar güzeli.. Tatlı Türkçesi ile beni benden alan bir kişi... Her saatimiz, her dakikamız ayrı güzel geçti... Tatlı dilli oluşu, bir o kadar misafirperver oluşu beni gerçekten çok etkiledi. Sanki kendimi evimdeymişim gibi hissettirdi.. Kendilerine sizlerin huzurunda da teşekkür ediyor ve sizlerinde bu hazzı yaşamanızı, tatmanız öneriyorum 😊 Teşekkürler @Regina 😁
pAylaşim için teşekkürler

Regina Çevrimdışı
6 Ara 2021
205
602
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Çok teşekkür ederim güzel yorumların için 😘🙏
Tekrar görüşmek dileğiyle 😘🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar