Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Regina Hanım ile görüşme

Vahmet

Normal Üye
19 Tem 2015
3
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bugün Regina hanımla tanışma şansını yakaladım. Kendisi diğer yorumlarda da belirtildiği üzere tatlı çekik gözlü olgun bir hanım. Ulaşım kolay ve görüşme vaktinde oldu. Görüşme içeriği için ise hem keyifli sohbet içeren hem de diğer konularda oldukça hareketli 3 saat geçirdim. Tanıştığımıza memnun oldum Regina hanım :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,742
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Regina Çevrimdışı
6 Ara 2021
205
602
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün Regina hanımla tanışma şansını yakaladım. Kendisi diğer yorumlarda da belirtildiği üzere tatlı çekik gözlü olgun bir hanım. Ulaşım kolay ve görüşme vaktinde oldu. Görüşme içeriği için ise hem keyifli sohbet içeren hem de diğer konularda oldukça hareketli 3 saat geçirdim. Tanıştığımıza memnun oldum Regina hanım :)
Teşekkürler canım ben de tanıştığıma memnun oldum 🙏
Tekrar görüşmek dileğiyle ☺️😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,335
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icin teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar