Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Referans Yazmanin Önemi ✅️

324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
834
1,904
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar mutlu haftalar dilerim öncelikle.
Ben çok önemli birsey paylaşmak istiyorum .
Beyfendilerden ricam lütfen görüşmelerinizi çok kısa cumle ile olsa bile paylaşın bu benim için çok önemli referansi olan beyler ile hemen görüşüyorum görüşmem çok kolay hiç bir stres sıkıntı telaş olmuyor ama diğer türlü
Evimde olan görüşmelerde forumda referansi olmayan beylerle görüşme yapamıyorum benim için güvenlik önemli zaman geçirdiğiniz esc nin sizin hakkında olan duygu düşünceleri önemli yazdığınız referanslara önem veriyorum referans yazmış olursaniz görüşmelerimiz randevularimiz çok hızlı ve keyifli gerçekleşir teşekkür ederim anlayışınız için.

Son düzenleme:
324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
834
1,904
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konuyu yukarıda tutarsak herkes için faydalı olacak teşekkür ederim.

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
222
384
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne güzel Yazmışsınız cidden önemli bir konu buraya kadar hiç bir sorun yok lakin bu hassasiyetinizi refakat ücretlerini tanıtım kısmına yazarak gösterseydiniz bu sayede gereksiz mesaj gereksiz bilgi vermekten kurtulurdunuz. Erkek tarafından da tarife den dolayı olmuyorsa bir mahcubiyet doğmazdı

324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
834
1,904
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne güzel Yazmışsınız cidden önemli bir konu buraya kadar hiç bir sorun yok lakin bu hassasiyetinizi refakat ücretlerini tanıtım kısmına yazarak gösterseydiniz bu sayede gereksiz mesaj gereksiz bilgi vermekten kurtulurdunuz. Erkek tarafından da tarife den dolayı olmuyorsa bir mahcubiyet doğmazdı
Beni beğenip bana ilgi gösteren hiç kimseden sıkılmıyorum :)
Tarifeler ortalama neredeyse aynı herkesin yani yakın hep . Supriz birsey yok☺️
Ben kimseden rahatsız olmuyorum ama beyfendilerin vaktinini almamak için tabi paylaşırım sizin dediğiniz gibi hiç düşünmemiştim şimdi ekliyorum detayları teşekkür ederim 😊

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
222
384
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beni beğenip bana ilgi gösteren hiç kimseden sıkılmıyorum :)
Tarifeler ortalama neredeyse aynı herkesin yani yakın hep . Supriz birsey yok☺️
Ben kimseden rahatsız olmuyorum ama beyfendilerin vaktinini almamak için tabi paylaşırım sizin dediğiniz gibi hiç düşünmemiştim şimdi ekliyorum detayları teşekkür ederim 😊
Nezaket, kibarlık ve anlayış, çok farklı bir şey teşekkürler örnek olduğunuz için

324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
834
1,904
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne anladım ben bu işten ne kadar çirkin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230822_231457_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230822_231457_WhatsApp.jpg
    70.5 KB · Görüntüleme: 71
mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
115
94
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyfendilerden ricam lütfen görüşmelerinizi çok kısa cumle ile olsa bile paylaşın bu benim için çok önemli referansi olan beyler ile hemen görüşüyorum görüşmem çok kolay hiç bir stres sıkıntı telaş olmuyor ama diğer türlü
Evimde olan görüşmelerde forumda referansi olmayan beylerle görüşme yapamıyorum benim için güvenlik önemli zaman geçirdiğiniz esc nin sizin hakkında olan duygu düşünceleri önemli yazdığınız referanslara önem veriyorum referans yazmış olursaniz görüşmelerimiz randevularimiz çok hızlı ve keyifli gerçekleşir teşekkür ederim anlayışınız için.
Evet bu gerçekten her iki taraf için de önemli bir mevzu, olumlu yada olumsuz yapılan görüşmenin ardından referans paylaşmak gerekli. 👍

324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
834
1,904
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konu yukarı⬆️ evimde görüşmek isteyen sevgili beylerin dikkatine❤️😁

324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
834
1,904
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
587
2,464
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
👍👍👍👍

10 Nis 2023
119
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle çok haklısınız. Buse Pırıl=nezaket, kibarlık, anlayış, çekicilik 💯💯💯🫶🥰🧿

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar