Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Referans Sorunsalı - Kim , Ne Bu Referans!?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Selam ahali :)

Referans referans dediler, başımın etini yediler hallerinden sıkıldım, sıkıldınız, sıkıldık ve ben de bu duruma bir açıklama getirmeye karar verdim : Şahsım adına referans sorduğum durumlar pek nadirdir ve referansı olmamasına karşın görüştüğüm bir çok harika beyefendi olmuştur.

Kim bu referans, ne bu referans! ?
Referansınız sizsiniz, referansım benim!
Kendinizi, kendimi, doğru ifade edebildiğimiz bir iletişim girişiminin randevu ile sonuçlanmaması neredeyse imkansız. (Zamanlama uyuyorsa)

Bu referans olayına pek de takılmamak, kendimizi de pek kasmamak gerek, iyi niyetli ve doğru yaklaşım her zaman, hepimizi güzele götürür.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Sevgiler....

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Affınıza sığınarak Aylin Hn. cım, biraz buna benzedi sanki (giggle)

[video=youtube;V1TxMRc72V0]https://www.youtube.com/watch?v=V1TxMRc72V0[/video]

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
623
425

Referans referans dediler, başımın etini yediler hallerinden sıkıldım, sıkıldınız, sıkıldık ve ben de bu duruma bir açıklama getirmeye karar verdim : Şahsım adına referans sorduğum durumlar pek nadirdir ve referansı olmamasına karşın görüştüğüm bir çok harika beyefendi olmuştur.

Kendinizi, kendimi, doğru ifade edebildiğimiz bir iletişim girişiminin randevu ile sonuçlanmaması neredeyse imkansız. (Zamanlama uyuyorsa)

Bu referans olayına pek de takılmamak, kendimizi de pek kasmamak gerek, iyi niyetli ve doğru yaklaşım her zaman, hepimizi güzele götürür.

Sevgiler....

Kuzu bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Her şeyden önce karşı tarafa doğru üslup ve nezaket ile yaklaşmak gerekir. Bu yaklaşım sonucunda zaten referansın kendin olmuş olursun bir başkasının sana referans olmasına gerek kalmaz. En azından ben bu zamana kadar bu şekilde yaklaştığım hiç bir bayan arkadaşımızdan referansınız kim diye sorusunu duymadım.

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Selam,görüşelim mi?:eek:

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
451
15
Cinsiyetiniz nedir?
Tebrikler gerçekten içimizi okudun..Kişiye bakmak gerekir,davranışlara ve izlenime..Herkesin herkese bakış açısı ve düşüncesi farklıdır çünkü.Referans forumdur..

ganii Çevrimdışı
17 May 2013
112
0
Cinsiyetiniz nedir?
referansız refiğ'e refika refakati reddetmiş..:) güzel bir beyanatta bulunmussunuz tebrikler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Affınıza sığınarak Aylin Hn. cım, biraz buna benzedi sanki (giggle)

[video=youtube;V1TxMRc72V0]https://www.youtube.com/watch?v=V1TxMRc72V0[/video]

Ahaha AylinAylin bunu beğendi :*
Yalnız tuvalet sahnesi efso (giggle)

3 Ağu 2018
82
85

Yaz bunu güzel laf :)
Daha ne diyeyim ki... İ-L-E-T-İ-Ş-İ-M

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Kuzu bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Her şeyden önce karşı tarafa doğru üslup ve nezaket ile yaklaşmak gerekir. Bu yaklaşım sonucunda zaten referansın kendin olmuş olursun bir başkasının sana referans olmasına gerek kalmaz. En azından ben bu zamana kadar bu şekilde yaklaştığım hiç bir bayan arkadaşımızdan referansınız kim diye sorusunu duymadım.

Kuzu senin zaten bir sorun yaşaman zor :*
İfade tarzına dikkat eden herkes için durum aynı aslında.
HEDEFE GİDEN YOL, KALİTELI İLETİŞİMDEN GEÇİYOR, NET!

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Tebrikler gerçekten içimizi okudun..Kişiye bakmak gerekir,davranışlara ve izlenime..Herkesin herkese bakış açısı ve düşüncesi farklıdır çünkü.Referans forumdur..

Hepimizin sorunu be referans :) o sebeple hepimizin hislerine tercüman olduysam ne mutlu bana sevgili kaderfırtınası :*

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bundan daha sağlam referans olur mu? (giggle)

Alınyazımsın.jpg

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
O zaman bir sakarlık yapayım gelip bana değersin zaten. :D

Pek yakında diyorum :)
Say, say, say diyorum. (giggle)
Bu arada, şarkıyı henüz dinledim, cuk, cuk ve de cuk oldu :*
Ne olacak halım?? Diyorum, han'ım bir çare medet! :* :)

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Pek yakında diyorum :)
Say, say, say diyorum. (giggle)
Bu arada, şarkıyı henüz dinledim, cuk, cuk ve de cuk oldu :*
Ne olacak halım?? Diyorum, han'ım bir çare medet! :* :)

Medet mürvet sendedir. :) Konuyu etraflıca analiz ederiz efem.
Saymaktan mapus duvarında çızılacak yer kalmadı a zalım. :D

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Konuya 1 sözcükle kamikaze yapmak istiyorum. Ya benimsin ya topraaaamm :D en güzel iletişim örneklerinden biridir.

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
746
610
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevgiler....

@
AylinAylin Ağzını öpeyim canım yaaa

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ne diyoruz referans ve iletişim ki forumdaki pembişlerin çoğu bunun hakkında bir konu açmış ama toplumu angus ağırlıklı ve salt neticeye gitme odaklı bir millet olduğumuz için bu işlerin sonu gelmez ; e ne yapalım o zaman bırakalım öyle kalsın ki iletişebilen taraf olanlar kibarlığın simgesi olarak görüşsün ve sevişsin...

Aslında, iletişim, her yerde iletişim!
Ben, burada iletişmeyi beceremeyen birinin, hayatının genelinde de iletişimsel sorunlar yaşadığına eminim maalesef.
Bırakalım öyle kalsın, iletişebilen taraflar sevişsin lafını sevdim sevgili Moria. Bu arada, pek yakında (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Medet mürvet sendedir. :) Konuyu etraflıca analiz ederiz efem.
Saymaktan mapus duvarında çızılacak yer kalmadı a zalım. :D

O zaman başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma diyorum! (giggle) Sayılı gün çabuk geçer de diyorum :)
Kavuşmamız ah ne zaman, ah ne zaman, yar ne zamaaaan diye bir sanat müziği eseri vardı, onu getirdin aklıma :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya benimsin, ya toprağın da fazla şey değil mi? Şey...
:)
Yuhh :)

Aslında ErsanKuneri'nin yazdığı şey, "Aile Arasında" filminden bir replik. Safça gencimiz , özdeyişi yanlış anlayarak, sevdiği kıza ya benimsin ya toprağım (hemşehrim) diyordu.

Seyredince çok gülmüştüm

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Aslında ErsanKuneri'nin yazdığı şey, "Aile Arasında" filminden bir replik. Safça gencimiz , özdeyişi yanlış anlayarak, sevdiği kıza ya benimsin ya toprağım (hemşehrim) diyordu.

Seyredince çok gülmüştüm

Açıklama için teşekkür ederim sevgili Dreadnaught, ben onu, ya benimsin ya toprağın olarak okudum; iyi mi? (giggle)
Cahillik başa bela, filmi de izlemeyince... :)

ErsanKuneri, algısal sorunlarım var, idare et sen de ! :*

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence verdiğiniz tepki, her normal insanın verebileceği tepki, algılarınız oldukça normal, açık, reseptörler düzgün çalışıyor

Her insan ,her filmi, kitabı, eseri izleyecek, okuyacak, dinleyecek diye bir şart yok. Zevk ve zaman meselesi...

Bakınız normal tepki:
[video=youtube_share;6VwD6lQhLUo]https://youtu.be/6VwD6lQhLUo[/video]

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıklama için teşekkür ederim sevgili Dreadnaught, ben onu, ya benimsin ya toprağın olarak okudum; iyi mi? (giggle)
Cahillik başa bela, filmi de izlemeyince... :)

ErsanKuneri, algısal sorunlarım var, idare et sen de ! :*

bidaha olmasın :D

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence verdiğiniz tepki, her normal insanın verebileceği tepki, algılarınız oldukça normal, açık, reseptörler düzgün çalışıyor

Her insan ,her filmi, kitabı, eseri izleyecek, okuyacak, dinleyecek diye bir şart yok. Zevk ve zaman meselesi...

Bakınız normal tepki:
[video=youtube_share;6VwD6lQhLUo]https://youtu.be/6VwD6lQhLUo[/video]

insanı anlayan birilerinin olması çok güzel bişi. teşekkürler dostum varol :D sen olmasan 1 saat uğraşacaktım :d

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuya dönecek olursak, referans nasıl elde ediliyor?
Eğer yeniyseniz ve referans olmadığı için sonsuz bir sarmala giriyorsunuz, giriyorsunuz, ...sunuz...

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eğer yeniyseniz ve referans olmadığı için sonsuz bir sarmala giriyorsunuz, giriyorsunuz, ...sunuz...

Referans istemeyeni bulup, onunla görüşerek ve sonrasında da onu referans göstererek tabii. Onlar kimler mi? Esas soru bu işte :)

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
129
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benden olsa olsa ruh öküzü olur :)
Şaka bir yana Ersan'la hemşehri (topraam) olabiliriz. Bilemediniz +-500 km

Ülkemin tüm insanlari benim hemşehrim ;) seve seve olurum. Sizle de hemşehri olalim aylin topraaaamm :p

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans istemeyeni bulup, onunla görüşerek ve sonrasında da onu referans göstererek tabii. Onlar kimler mi? Esas soru bu işte :)

Schrödinger'in kedisi deneyi ;)
Referans istemeyen varsa , referans istenmesi ayrı bir paradoks yaratıyor, o zaman referans nereden çıkıyor?
Eğer sadece referans isteniyorsa, o zaman ortada hiçbir görüşme olamaması lazım.
Tüm forum düşünürlerini bu konuda fikir alışverişine davet ediyorum, aksi halde mart kedileri kutularından çıkamayacaklar :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
451
15
Cinsiyetiniz nedir?
Delinin biri bir kuyuya taş atmış kimse çıkaramamış.Referans böyle birşey.Hayatımızda da var kimine göre iyisin işine gelmeyene göre işinde şöylesin,böylesin.Referansın çok iyi ama yine olmuyor vs..Bundan 10 sene önce forumlarda kaynaşılırdı.Kiminle görüştün?sorusunu hiç duymadım.İhtiyacım da olmadı..Demem o ki ben burda gençtim,olgunlaştım..Kimleri tükettik?Kimler bizden neyi tüketti?Kendi payımıza ne gördük ne düştü..İşte referans bu yöndedir..Yola çıktığımızd
a söyledik hayatta Ne hata biter,ne de ders..Yaşam devam ettikçe bitmiyor..Herkesi dinle,herkesin yolundan gitme ama dinlerken birşeyler öğrenebilirsin ve yanlışını da görebilirsin..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Benden olsa olsa ruh öküzü olur :)
Şaka bir yana Ersan'la hemşehri (topraam) olabiliriz. Bilemediniz +-500 km

Ama bu topraam mevzusunu unutmuştuk hani Dread!!!?? Küsüyorum bak :) (Bir okuma hatamın bedeli :) )

Bu arada, ruh öküzleri iyidir. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Dönelim : Konuyu açarken kendi fikrimi söylemiştirm : Referansımız, kendimiziz! Referansımız, iyi niyetli yaklaşım, doğru iletişim...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Delinin biri bir kuyuya taş atmış kimse çıkaramamış.Referans böyle birşey.Hayatımızda da var kimine göre iyisin işine gelmeyene göre işinde şöylesin,böylesin.Referansın çok iyi ama yine olmuyor vs..Bundan 10 sene önce forumlarda kaynaşılırdı.Kiminle görüştün?sorusunu hiç duymadım.İhtiyacım da olmadı..Demem o ki ben burda gençtim,olgunlaştım..Kimleri tükettik?Kimler bizden neyi tüketti?Kendi payımıza ne gördük ne düştü..İşte referans bu yöndedir..Yola çıktığımızd
a söyledik hayatta Ne hata biter,ne de ders..Yaşam devam ettikçe bitmiyor..Herkesi dinle,herkesin yolundan gitme ama dinlerken birşeyler öğrenebilirsin ve yanlışını da görebilirsin..

Harika tespit :)

Olayın her iki tarafı içinde handikapları olan bir şey bu. Ben iyi niyete ve pozitif yaklaşıma inanıyorum, o zaman gerisi muhakkak geliyor. :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konuyu açan, bilgi ve cevap veren herkese teşekkür ederim. Kendi çapımda bir aydınlanma yaşadım (çakralarım açılmadı, henüz kitaplarım eksik).
Referansın gerekliliğine inanıyorum, hem iyi ve kötüyü ayırt etmek hem de bilgi sahibi olmak için çok mantıklı. Kaderfırtınasının geçmiş deneyimleri de anlamlı, yaşanan bazı durumlar, referansı zaruri hale getirmiş.
Toplum içinde de , referans gibi yazılı olmayan kurallar var ve bu kuralların ortaya çıkışı ilgimi çekiyor. Tabii detayları sosyologları ait :)
Kadıköylü de mantıklı bir çözüm sundu, kendisine teşekkür ederim. Ayrıca Aylin de referans konusundaki karşı tarafın ne düşündüğünü açıkça belirtmiş, ayrı bir teşekkür de kendisine...ve tabii ki bilgi veren tüm forumdaşlara.

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
629
119
Cinsiyetiniz nedir?

Sevgiler....

Aferin sevgili Aylin.

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
54
1
@Adebisi buraya da yazabilirsin. Bak bu bu da bi hanım arkadaşın yorumundan.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
@Adebisi buraya da yazabilirsin. Bak bu bu da bi hanım arkadaşın yorumundan.

Adminim referansınız var mıydı?? (giggle)

Kendini doğru ifade edebilen kim reddedilir ki keyfen bir sebeple... Hiç sanmıyorum! :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gün geldi devran döndü ve artık referansım var nıhahahhhahhha (Erol Taş styla - Hancı şarap getir :D)

Bu gülüş , bu gülüş... aha işte Nuri Alço.
Uzun planlama, bıyık altı gülüş ve gazoz!

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referansım olmadığı için bir pembiş görüşmeyi kabul etmedi.
bir diğer pembiş de ilk görüşme olacağı için otel olsun dedi. bilgiler için teşekkür etmemi otel parasını sıkıntı yaptığımı düşünüp yanlış anlayarak daha görüşmeden soğukluk olmasına yol açtı :(

sanırım forumu geç keşfetmenin cezasını çekiyorum :) gün gelir şansımız döner elbet :)

Kısa yol: referans istemeyen pembiş ile görüşüp referansınız olur
Uzun yol: Forumda kendinizi tanıtıp, konularınız ve mesajlarınız sizin referansınız olur.
En kısa yol: Platin ya da Platin Plus üye olursunuz :)

Yol çok, seçim sizin...

Bugi Çevrimdışı
26 Ağu 2016
109
79
Kısa yol: referans istemeyen pembiş ile görüşüp referansınız olur
Uzun yol: Forumda kendinizi tanıtıp, konularınız ve mesajlarınız sizin referansınız olur.
En kısa yol: Platin ya da Platin Plus üye olursunuz :)

Yol çok, seçim sizin...

Ya da en temizi bir kere otel odasi tutarsin al sana referans

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Gün geldi devran döndü ve artık referansım var nıhahahhhahhha (Erol Taş styla - Hancı şarap getir :D)

Gözün aydın sevgili @visceroid :) Senin zaten yazım tarzından, yaklaşımından ötürü referansın sensin.
Konunun başında da yazmıştım ya hani, REFERANSIM BENİM, REFERANSINIZ SİZSİNİZ.
İyi niyet ve doğru yaklaşım her yerde kapıyı açan anahtar olduğu gibi burada da açar ki açıyor da...

Nihahahaha 'na kikiki diyorum. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
referansım olmadığı için bir pembiş görüşmeyi kabul etmedi.
bir diğer pembiş de ilk görüşme olacağı için otel olsun dedi. bilgiler için teşekkür etmemi otel parasını sıkıntı yaptığımı düşünüp yanlış anlayarak daha görüşmeden soğukluk olmasına yol açtı :(

sanırım forumu geç keşfetmenin cezasını çekiyorum :) gün gelir şansımız döner elbet :)

Sevgili @buzzerbeat, bu konuyu açarken amacım, kendi fikrimi beyan etmek, forumdaşlarımızın da fikirlerini öğrenmekti. Elbette her yiğidin bir yoğurt yiyişi var, görüşmek istediğiniz pembiş arkadaşlarımın da tarzı bahsettiğiniz gibiyse onlara ne diyebilirz ki anlayış göstermekten başka...
En makulu, ille de o pembiş arkadaşlarımla görüşmek istiyorsanız, ilk görüşmenizi otelde yapıp buraya da o görüşmenizle ilgili bir referans yazısı yazarak hakkınızda fikir sahibi olunmasını sağlamanızdır ve tabii ki her şeyden önce iyi niyet ve doğru yaklaşım olayın anahtarıdır.

Bol şanşlar :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
otel benim için problem değil sayın pembişe onu anlatamadım ne yazık ki benden veya ondan kaynaklı bir iletişim problemi olmuş olabilir tabi. diğer hanım referansım olmadığı için direk görüşme yapmayacağını belirtti.

kendilerinin tercihlerine saygı duyuyorum tabi ama 2'de 0'la başlamak da moral motivasyonu azalttı biraz. bakalım gelecek neler gösterecek :)

Sevgili @buzzerbeat, yenilgiler de güzeldir ve arada gereklidir, hep kazanmak doğamıza aykırı :) Hem ders çıkarılır daha da gayret edilir. Ayrıca bazen daha iyi bir galibiyeti hakettiğimiz için belki evren mevcut maçlarda yenilgi yüzü görmemizi istiyordur.Bla bla bla.
Bu sabah pek bir Polyanna yım... :) Hayırdır inşallah, heyy! (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Kısmet ne garip bir sey referans olsa da olmuyor bazen...
olmasa oluveriyor bazen de
bazen de senin istediğin tarzda değil farklı bir şekilde karşına çıkabiliyor :))
referans sorunsalı sizi nereye götüreceğine dikkat edin, takılıp kalmayın ilk cümleler referans dan daha değerli dir... okuyan kişi de önemli tabi anlamıyorsa uzak dur uyarısı olabilir :)

Oo kimleri görüyorum :) Kısmet cidden garip şeydir. :) Doğru bir noktaya değinmişsin sevgili mistar, tek başına kişinin kendini doğru ifade etmesi de yetmez, karşısındakinin doğru algılaması da feci önemli.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Geç olsun güç olmasın sevgili Aylin. Ben amuda kalkarken Blush içebiliyor musunuz onu merak ettim. Malum Meg Ryan göndermelerine karşılık amuda kalkınca benziyorum yazmıştın :D
Denemedim ama ben de merak ettim, bu akşam amuda kalkarak blush içmeyi bir deneyeyim sevgili visceroid. :)

Bu arada bu Meg Ryan'a benzeme olayı bence tepeden bakınca mümkün. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Meg Ryan'a benzeseniz de benzemeseniz de nev'i şahsına münhasır birisi olduğunuz gerçeği değişmeyecek sevgili Aylin. :)

@viscreoid, Meg Ryan ablamızı pek severim, benzetilmek onore etti lakin nev-i şahsına münhasır tabiri de onere etti :)

Yine de amuda kalkınca benziyorum galiba ya... (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bu arada, konu nereden nereye geldi, ilk mesajımı iliştireyim istiyorum ufak bir ek yaparak...

REFERANSIMIZ KİM? TABİİ Kİ BİZİZ! KENDİMİZİZ EN BÜYÜK REFERANS! (OLABİLMEYİ BİLİYORSAK TABİİ)

USUL, ADAP BİLMEK, NAZİK VE İNSANCIL YAKLAŞMAK ÖNEMLİ, GERİSİ TE FER RU AT! :)

Sevgiler....

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Aynen.. Doğru söze ne denir.. insan seninle birlikteyken zaten nazik ve büyülenmiş gibi oluyor.. olmayanada artık siyanür , beyzbol sopası veya satır 3 lemesinden birini seçsin

Bence beyzbol sopasını seçsin! Satır ve siyanür direk gömün gitsin demek (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
bencede diğer ikisi onun kurtuluşu olur :) Böyle bir suç işleyenin cezası ömür boyu unutulmayacak kadar Uzun (giggle) olmalı heralde senin beyzbol sopası işi görür...

O zaman Harley Quinn ablam gibi alıyorum elime beyzbol sopamı, tutmayın beni!!! :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
[video=youtube;KmVhtVewdWQ]https://www.youtube.com/watch?v=KmVhtVewdWQ[/video]

Sonra böyle olmasın "Ufo Gören Masum Köylü" (giggle)

Olabilir :D Sabah sabah pek güldüm. :) Beyzbol sopalı bir uzaylı figürü bulsam da eklesem bari şuraya. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
@Erhan 48 bir göz atabilmeniz için sizi etiketledim, bu arada konuyu canlandırıyorum çünkü pek çok üyenin takıldığı bir husus bu... :) Herkesi öperim. 😍😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Sevgili @crivelli114 , referans ile ilgili görüşüm bu konuda mevcuttur. Bir göz atabilirsiniz.

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
622
326
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekte de böyle olması gerekir. Konu da kısa ve net bir şekilde ancak anlatılabilir🤗

KaanJr

Normal Üye
23 Eyl 2021
14
7
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aldığımız kararlardır referansımız..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar