- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
En son görüşmemizden bu yana çok zaman geçmişti.Gerek özel hayat müsait olmaması,benim seyahatlerim vs sebebi ile nisan ayından bu zamana görüşememiştik..Öncesinde sohbet ile başlayan konuşmamız planlanarak cumartesi akşam için kesinleştirildi..Ee Cansu’nun yanına gidiyoruz,sohbet konuşulması gereken konular çok..Muhabbet rakısız olmaz..Kaptığım gibi koyuldum yollarına..Kapı açıldı tebessüm,sıcak karşılama sonrası el yüz hijyen kısmından sonra..Özenle hazırlanmış sofra gördüm.Malum karında aç başladık rakı eşliğinde mezeler,yemek ve muhabbete..Konu konuyu kovaladı sohbet aldı başını gitti..Aylar geçmiş normal..Neyse uyarı ile yeter dedi malum olaya başlayalım..Özel anlarda sizi mutlu,memnun etmek için herşeyi yapıyor.Sevişmesi,istekliliği,oralı her yönüyle mükemmel.Kalçalarını,göğüslerini anlatmaya gerek yok zaten..Kalçalarının arasında serinlemek çok güzeldi..Cansu’da onu yapmam bunu yapmam vs yok.Yapmacıklık yok..Daha öncede referanslar açtığım için biraz işin manevi yönüne değineyim dedim.Cansu açsan yedirir,sekse açsan doyurur..Dersin benim karşımda kadın var her anlamdaMisafirperverliği çok iyidir..Yatağı zaten anlatılmaz yaşamalısınız..Kimseyi kırmaz,neyse odur..Samimiyeti,içtenliği ve doğallığını anlatmaya gerek yok zaten..Bizde dün akşam çok konuştuk,yedik içtik,seksimizi de yaptık..Daha ne olsun Cansu Kaya forumda bizim çizgimizdir..Gerçekten değer verilmesi ve kıymet bilinmesi gereken biridir..Misafirperverliği,güzel sofrası,sohbeti ve yaşattıkları için Cansu’ya çok teşekkür ederimİyi ki tanışıyoruz