Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Puruzsuz meltem

keyr00t Çevrimdışı
24 Şub 2018
47
46
Cinsiyetiniz nedir?
Meltem hanimla bugun gorusme firsati buldum.

Ozet: herkese tavsiye edilir ve defalarca gorusulur

Detaylara gelirsek
- ev: merkezi konumda, giris cikis sorunsuz. Temiz ve guzel tasarlanmis bir ev.
- ilk izlenim: meltem hanim fotolardan daha guzel. Kilosu, kadinsi bolgeleri super. Teni gercekten puruzsuz.
- performans: gayet yerinde ve keyifli. Teninin guzelligini ve temizligini tarif edemiyorum. Bal dok yala. İlk kez bir gorusmemde bu kadar dil darbesi yaptim diyebilirim. Gercekten ayri bir tat
- sohbet: ilk gorusme diye tahmin ediyorum cok fazla ortak nokta bulabildigimizi dusunmuyorum.

meltem hanim bu guzel aksam icin tesekkur ederim.

bcdyzi Çevrimdışı
27 Mar 2018
138
297
Teşekkürler, Aksine benim en çok ortak nokta bulduğum kişi meltem hanım. Zaten fizik olarak muhteşem bi de ortak yönler olunca tadından yenmiyor.off be yine hatırlattın

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkürler, Aksine benim en çok ortak nokta bulduğum kişi meltem hanım. Zaten fizik olarak muhteşem bi de ortak yönler olunca tadından yenmiyor.off be yine hatırlattın

Kesinlikle katılıyorum. Meltem Hanımla yaklaşık 1 ay önce görüşmüştük. Sohbet ederken, karşısında inanılmaz rahatlıyorsunuz ve konuşacak pekçok konu bulabiliyorsunuz.
Pek çok insanda bulunmayan ince bir espri anlayışı var. Görüşme sırasında beynime oksijen ve kan gitmediği için daha sonra idrak edip, yolda kendi kendime gülerek gittiğimi hatırlıyorum (yanlış anlaşılmasın o kadar da deli değilim :) )
Meltem Hanıma sevgilerimi iletirken , kendisinine şimdiden hayırlı cumalar dilerim :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Kesinlikle katılıyorum. Meltem Hanımla yaklaşık 1 ay önce görüşmüştük. Sohbet ederken, karşısında inanılmaz rahatlıyorsunuz ve konuşacak pekçok konu bulabiliyorsunuz.
Pek çok insanda bulunmayan ince bir espri anlayışı var. Görüşme sırasında beynime oksijen ve kan gitmediği için daha sonra idrak edip, yolda kendi kendime gülerek gittiğimi hatırlıyorum (yanlış anlaşılmasın o kadar da deli değilim :) )
Meltem Hanıma sevgilerimi iletirken , kendisinine şimdiden hayırlı cumalar dilerim :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler; benim de aklıma düştü şimdi o pürüzsüz ten, uzun ara verdik yine, en kısa zamanda arayı kapatmak dileğiyle...

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Meltem hanimla bugun gorusme firsati buldum.

Ozet: herkese tavsiye edilir ve defalarca gorusulur

Detaylara gelirsek
- ev: merkezi konumda, giris cikis sorunsuz. Temiz ve guzel tasarlanmis bir ev.
- ilk izlenim: meltem hanim fotolardan daha guzel. Kilosu, kadinsi bolgeleri super. Teni gercekten puruzsuz.
- performans: gayet yerinde ve keyifli. Teninin guzelligini ve temizligini tarif edemiyorum. Bal dok yala. İlk kez bir gorusmemde bu kadar dil darbesi yaptim diyebilirim. Gercekten ayri bir tat
- sohbet: ilk gorusme diye tahmin ediyorum cok fazla ortak nokta bulabildigimizi dusunmuyorum.

meltem hanim bu guzel aksam icin tesekkur ederim.

Bende çok teşekkür ederim keyifli geçen görüşmemiz ve paylaşım için ortak noktalar da bulabileceğimiz yeni görüşmeler dileğiyle

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026

Çok teşekkür ederim güzel düşünceler için

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
620
119
Cinsiyetiniz nedir?
Meltem Hanim en dikkatimi ceken bayan olmaya basladi. Paylasim icin tesekkurler efendim ?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar