Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Psikolog ve Afet

Arda4321

Normal Üye
2 Nis 2021
29
64
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba ,
Geçtiğimiz salı günü anlık bir program yaparak @YILDIZ sağolsun karşılıksız bırakmadı ve müsait olduğunu belirtti.Hızlıca buluşmayı sağladık.Tanışma faslından sonra laf lafı açıp birbirimizin benzer sorunlarını dinledik.Kendisi sağolsun bana resmen terapi uyguladı ve tavsiyelerini dinleyeceğim.Özel kısımlara gelirsek ateşli ,istekli ve oldu bittiye getirmediğini belirtmek isterim.Bana ayırdığı vakit için tekrar teşekkür ediyorum.Tekrar görüşmek üzere :)
Not: Dövmeler çok güzel olmuş :)

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
336
358
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

Üye silindi 68030

Merhaba ,
Geçtiğimiz salı günü anlık bir program yaparak @YILDIZ sağolsun karşılıksız bırakmadı ve müsait olduğunu belirtti.Hızlıca buluşmayı sağladık.Tanışma faslından sonra laf lafı açıp birbirimizin benzer sorunlarını dinledik.Kendisi sağolsun bana resmen terapi uyguladı ve tavsiyelerini dinleyeceğim.Özel kısımlara gelirsek ateşli ,istekli ve oldu bittiye getirmediğini belirtmek isterim.Bana ayırdığı vakit için tekrar teşekkür ediyorum.Tekrar görüşmek üzere :)
Not: Dövmeler çok güzel olmuş :)
Cok memnun olduğum geldiğin icin
Bazı insanlar mutlu eder işte sende onlardan biriydin.. çok sevindim yazdıkların için farklı bi karaktersin iyi kalpli biri.. çok güzel sohpet ettik seninle ve güzel geçti özel anlarımız.. ne zaman istersen gelebilirsin..mutluluk kattın...❤

Dndr Çevrimdışı

Dndr

Normal Üye
26 Haz 2019
28
24
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler.

Xyz

Normal Üye
18 Haz 2020
24
14
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

zampis

Normal Üye
18 Eyl 2019
35
31
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler olumlu referanslar cesaretlendirdi

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar