Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Profesyonel olmayan davranış

Radmanovic Çevrimdışı
14 Nis 2019
39
112
Cinsiyetiniz nedir?
sinem ile otelde 6 saatlik görüşme planladık

saat 14.30-20.30 arası görüşmemiz olacaktı

saat 14.15 de otele vardım gelebilirsiniz yazdım. 15.00 de geldi burada sıkıntı yok 30 dk geç geldiyse 30 dk geç çıkar dedim trafik olmuştur vs bu konuda sıkıntı yok onun suçu değildir vs

görüşmemiz sevişme,sohbet vs konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel seviştik ben keyif aldım güzel sohbet ettik her şey normal şeklinde devam ediyordu.

saat 18.45'de kedisini vetenire getireceğini söyledi çıkabilir miyim diye sordu.bende çıkabilirsin dedim. çıkma 6 saatlik ücret verdim de diyebilirdim ama onu dedikten bende keyif kalmazdı onun tepkisi ne olurdu orasını bilmemem.

işin özü fiyat/performans benim için kötü oldu. 4 saatlik görüşmeye 6 saatlik ücret vermiş oldum.

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
335
471
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizin adınıza kötü bir deneyim olmuş geçmiş olsun. Benim mantığım abilerimden gördüğüm kadarıyla bu tarz programlarda olası durumlar ve yapılması gerekenler şudur;

Tip 1: Randevunu günü karşılıklı beğeni olmaz ise bu durum bayan partnerin hoşnutsuzluğu ise teşekkür edilir ve çıkılır.Hoşnutsuzluk erkek birey tarafından olur ise karşı tarafın o gün için hazırlık yapmış olduğu emeğe karşılık 1 saatlik görüşme bedelinin yarısı takdim edilerek esenlik dilenir eğer görüşme outcall ise ilave ulaşım bedelide eklenir.

Tip 2: Randevu günü bayan partner vaad ettiği servisler ve süreye sadık kalmış ise ve erkek birey 1 seanslık birliktelik yaşamış ve memnuniyetsiz ise görüşmeyi erken sonlandırmak istediğinde ücret iadesi istememeli, geri kalan süreyi daha sonra telafi ederiz gibi taleplerde bulunmamalıdır. Ölüm kalım sağlık gibi nedenler var ise durum iki tarafın karşılıklı inisiyatifine kalır.

Tip 3: Randevu günü görüşme saatinden önce görüşmeyi sonlandırmak isteyen taraf bayan partner ise geri kalan süre için almış ücretten geri kalan süreye göre geri ödeme yapmalıdır.

Misal: 4saatlik ikram ücreti 4 birim 6saatlik ikram ücreti 7 birim ise ve 4 saat sonunda bayan partner görüşmeyi sonlandırmak isterse beyefendiye 3 birim geri ödemelidir.

Not: Bu öneriler herkesi bağlamamakla beraber kendi tecrübe ve yaşanmışlıklarımla deneyimleyerek yaptıklarımdır. Objektif görüşümdür.

Son düzenleme:

Roy

Normal Üye
5 Nis 2022
47
54
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
6 saatlik ücret alıp 4 saatte bye bye dediyse ve ücret iadesi yapmadıysa ne güzel istanbul be :)

mbepadro Çevrimdışı

mbepadro

Normal Üye
19 May 2019
12
3
Cinsiyetiniz nedir?
Bu tarz bir sebeple cikmasi hos olmamis. Bence kalan ucreti iade etmesi gerekirdi. Gecmis olsun

süperim Çevrimdışı
15 Tem 2022
33
40
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Abicim diyeceksiniz şimdi geçti Bor'un pazarı. Senin paranı geri istemen veya çıkma demen ayıp da değil günah da. E sen ikisini de yapmadığına göre kabahat sende.

EmreD

Normal Üye
2 May 2021
31
55
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmeyi düşündüğüm biriydi, ilginç bir davranış olmuş

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,482
2,658
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem sürekli görüştüğüm birisidir. Çok sayıda İstanbul içi dışı gecelik görüşme yaptık. Bugüne kadar en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Veteriner konusunu biliyorum. Gri nin her gün yapılması gereken çok önemli bir aşısı var. Gri yavru olan kedisi ve şu an rahatsız. Islak fip rahatsızlığı var. Kendisi durumu size iletmiş. Böyle bir durumu yanınızdan ayrılmadan konuşup, çözüme kavuştursaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Konuşsaydınız o anda sıkıntınızı çözerdiniz. Çözülmeseydi o zaman burada yazsaydınız daha iyi olmaz mıydı !!!

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem bu ortamdaki en Populer ve neredeyse hakkında tek olumsuz referansı olmayan nadir partnerlerdendir.. bunu burda dile getireceğinize kendisi ile birebir konussaydiniz eminimki cozebilirdiniz. Sorun para ise zaten bu referansı okuduktan sonra yani sizin bu hoşnutsuzluğunuzu gördükten sonra fazla aldigi miktarı kendisi de iade edebilir diye düşünüyorum.

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,022
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her şey güzel geçmiş sizin anlatiminiza göre. Sinem bilinen ve hakkında bir çok olumlu referans olan bir insandır.
Kedisinin çok ciddi bir hastalığı olduğunu biliyorum ve hergun asi olmak zorunda. Zaten sizden de oluru almış erken çıkmak için. Aradaki 1.5 saatlik farkı sinem size odeyecektir. Ayrıca bu konuları keşke o anda konussaydiniz.
Bu arada fiyat performans lafi da ne biliyim hiç şık olmamış beni çok rahatsiz etti nedense.

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
64
127
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın Radmanovic

Öncelikle günün tatsız bitmemesi adına bulunduğunuz yaklaşım için şahsınızı tebrik ediyorum. Sakin kalmanız büyük bir erdem.
3 saat 45 dakika süren görüşme için 6 saatlik ücret ödemeniz hiç de normal değil. Yukarıda Sinem hanımı savunan birçok insan gördüm ancak sinem hanım gerekli açıklamaları yaparak kendisini savunabilecek yeterliliğe sahip bir hanımefendidir diye düşünüyorum.
Ola ki ücret iadesi yapmayı unuttu diyelim ve bu konuyu ücret ödemeyi unutan maviş tarafından ele alarak cevaplayalım. Ya idam sehpasına koyularak infaz edilecekti ya da can hıraş içerisinde tekrar pembişe ulaşarak ücretini takdim edecekti. Gelelim konumuza, oldu ki sinem hanım unuttu geri ödeme yapmayı (burada iyi niyetimle kendisinin de bu fikirde olduğunu düşünerek ) farzediyorum. Ancak beyfendiye tekrar dönüş yapabilmek adına saatleri varmış şu ana kadar. Olabilir aklından çıkmış olabilir. Hata olarak değerlendirmiyorum bu noktaya kadar.

Sinem hanımın niyetinin kötü olmadığı kanaatindeyim ve tanıyan arkadaşların söylediğine göre de ücret talep ederseniz yollayacaktır fazlasını.

Ama asıl hata olarak değerlendirdiğim konu şurası. Madem ki 18.45 itibari ile ayrılmasını gerektirecek planlı bir işi vardı neden o saati kapsayacak şekilde görüşme planladı? En başından dile getirip 3 veya 4 saatlik görüşmeyi kabul edebilirdi ya da 19.00 a kadar müsait olduğunu dile getirebilirdi. Görüşme hiç planlanmaz ya da şekil değiştirirdi. Bu polemikler hiç yaşanmazdı.

Oldu ki farkedemediğiniz bir negatiflik de yaşanmış olabilir ve sizi kırmamak adına erken çıkma talebini bu şeklide iletmiş de olabilir.
Sinem hanımı da dinleyip kendi içimizdeki muhakemeyi yapabiliriz. Yargı mercii nihayetinde forum yönetimidir.

Forumda yükselişe geçen Nötr/Olumsuz referans tecrübeleri umarım en yakın sürede düşüşe geçer çünkü biraz can sıkıcı bir durum açıkcası.

Herkese saygılarımı sunar, iyi geceler dilerim.

cameramantr Çevrimdışı
16 Kas 2009
78
45
forumu uzun zamandir takip ediyorum oncelikle gecmis olsun olumsuz bir gorusme insanda nasil bir his yaratir bilirim enpati yapacak bir durum yok herkes hem onayli partnerler hem buradaki uyelerin bu forumu kullanma amaci planlama yapmak ve duzgun vakit gecirmek yoksa bircok sosyal mecra var kamikaze yapmak isteyen oralardada dolasabilir ama kamikaze olmak istemeyen uyelerin burayi kullanmakdaki en onemli sebebi eglenmek ve vakit gecirmek paylasim icin tesekkurler tekrardan gecmis olsun

Radmanovic Çevrimdışı
14 Nis 2019
39
112
Cinsiyetiniz nedir?
1-Arkadaşlar muhabbet esnasında kedinin hastalığını konustuk öyle acil veterine getirecek bir durumu olmadığını biliyorum aşı falan değil yani olay

2-gitme veya gidemezsin deseydim belkide gitmezdi ama o lafı söyledikten sonra benim mod düştü suratım düştü suratımin düştüğünün de farkındaydı sinem.

Görüşmede benden yana herhangi bir olumsuzlukda olmadı canına yakma,argo konuşma vs

3.bana karşı kibar olunmadigi için bende bu konuda kibar olmam ücret iadesi yapmak isterse ibani atarım sonuçta hiç hizmet alamadigim 2 saat var.

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
95
124
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın Radmanovic

Öncelikle günün tatsız bitmemesi adına bulunduğunuz yaklaşım için şahsınızı tebrik ediyorum. Sakin kalmanız büyük bir erdem.
3 saat 45 dakika süren görüşme için 6 saatlik ücret ödemeniz hiç de normal değil. Yukarıda Sinem hanımı savunan birçok insan gördüm ancak sinem hanım gerekli açıklamaları yaparak kendisini savunabilecek yeterliliğe sahip bir hanımefendidir diye düşünüyorum.
Ola ki ücret iadesi yapmayı unuttu diyelim ve bu konuyu ücret ödemeyi unutan maviş tarafından ele alarak cevaplayalım. Ya idam sehpasına koyularak infaz edilecekti ya da can hıraş içerisinde tekrar pembişe ulaşarak ücretini takdim edecekti. Gelelim konumuza, oldu ki sinem hanım unuttu geri ödeme yapmayı (burada iyi niyetimle kendisinin de bu fikirde olduğunu düşünerek ) farzediyorum. Ancak beyfendiye tekrar dönüş yapabilmek adına saatleri varmış şu ana kadar. Olabilir aklından çıkmış olabilir. Hata olarak değerlendirmiyorum bu noktaya kadar.

Sinem hanımın niyetinin kötü olmadığı kanaatindeyim ve tanıyan arkadaşların söylediğine göre de ücret talep ederseniz yollayacaktır fazlasını.

Ama asıl hata olarak değerlendirdiğim konu şurası. Madem ki 18.45 itibari ile ayrılmasını gerektirecek planlı bir işi vardı neden o saati kapsayacak şekilde görüşme planladı? En başından dile getirip 3 veya 4 saatlik görüşmeyi kabul edebilirdi ya da 19.00 a kadar müsait olduğunu dile getirebilirdi. Görüşme hiç planlanmaz ya da şekil değiştirirdi. Bu polemikler hiç yaşanmazdı.

Oldu ki farkedemediğiniz bir negatiflik de yaşanmış olabilir ve sizi kırmamak adına erken çıkma talebini bu şeklide iletmiş de olabilir.
Sinem hanımı da dinleyip kendi içimizdeki muhakemeyi yapabiliriz. Yargı mercii nihayetinde forum yönetimidir.

Forumda yükselişe geçen Nötr/Olumsuz referans tecrübeleri umarım en yakın sürede düşüşe geçer çünkü biraz can sıkıcı bir durum açıkcası.

Sadece alkışlıyorum.
Doğru dürüst ve objektif bir yaklaşım.

👏👏👏

yakamoz_911 Çevrimdışı
2 Nis 2019
50
112
Cinsiyetiniz nedir?
Sayın Radmanovic

Çok net şekilde ifade etmişsiniz. Katılıyorum.

lawyer12 Çevrimdışı
8 Nis 2022
6
9
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

saat 14.15 de otele vardım gelebilirsiniz yazdım. 15.00 de geldi burada sıkıntı yok 30 dk geç geldiyse 30 dk geç çıkar dedim trafik olmuştur vs bu konuda sıkıntı yok onun suçu değildir vs

görüşmemiz sevişme,sohbet vs konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel seviştik ben keyif aldım güzel sohbet ettik her şey normal şeklinde devam ediyordu.

saat 18.45'de kedisini vetenire getireceğini söyledi çıkabilir miyim diye sordu.bende çıkabilirsin dedim. çıkma 6 saatlik ücret verdim de diyebilirdim ama onu dedikten bende keyif kalmazdı onun tepkisi ne olurdu orasını bilmemem.

işin özü fiyat/performans benim için kötü oldu. 4 saatlik görüşmeye 6 saatlik ücret vermiş oldum.
Maalesef bazıları ilk zamanlarını unutup havaya giriyorlar. Bunu yapan bizleriz maalesef

Boyka Çevrimdışı

Boyka

Normal Üye
24 Ağu 2022
39
106
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, bence bu direk olarak olumsuz görüşmedir. Ya ücret iadesi yapılmalı veya başka bir zamanda telefi sözü verilmeliydi.

Üye silindi 55882

Meraba ben size kedim hasta dedim ve izin istedim. Ücret ben odadan ayrilana kadar luvbadaydı. Ücrete bakmadim. Cuma günü vetriner 8de kapatiyo ben 5te aşi yaptiriyom. Gitmeyince mesaj geldi. Ben 8de kapatacağini bilmiyodum. Her gün 10da kapatan yer. Kedim her gün aşı olmazsa ölcek. Benim için alacağim paradan yazcaniz referansdan daha önemli. Sizden izin istedim durumu anlattim. Orada bişey demediniz. 6 saat ücreti koyun demedim. Parayi saymadan acele vetrinere gittim. Odada bişey demediniz ben ayrilana kadar 2 saat ücretini luvbadan almadiniz. Alabilirsiniz Bana soylebilirdiniz ne ben zengin olurum iki saat ucreten ne de siz. Odada susup oturmadan deseydiniz istedinizde benmi vermedim bu ucret konuyu buraya getirmişsiniz. Görüşmede olumsuz bişey yok dediniz her şey güzel geçti dediniz. Beni hırsiz gibi yazdiniz. 300den fazla referans var bir tane olumsuz yok. Ne koydiysaniz fazlasini iade ederim ama bu ayip. Dolandirici gibi yazmak ayıp. Orada @lawyer12 ilk zamanlarini unutup havaya girdi demiş. Siz kimsiniz böle yazdiniz. 300den fazla referans var. Nasil bir yorum bu. Kimseye yanlişim olmadi benim bugüne kadar. Hata ne kedimin aşisini yaptirmayip kalmam ve ölmesimi. Veterinerin kapatacağini bılmıyom. İzin istiyom izin verilince gidiyom. Ne kadar para var bılmıyom. Hatam ne. Hepimiz insaniz robot diyiliz. Yeri gelir sizler bizde fazla oturursunuz biz gittigimizde fazla kaluriz hiç kalan saatin ucretini ver demedim bilen bilir. Neyse paraniz hesap yazarsiniz alirsiniz. Kimse kusra bakmasin bizde insaniz dolandirici diyl. Kimseden fazla para istemedim. Beni herkes tanıyo kaç senedir buradayım. Ayip

Space X Çevrimdışı

Space X

Normal Üye
29 Ocak 2019
32
38
33
Cinsiyetiniz nedir?
izin istenince 4 saat görüşmüş oluyoruz o zaman ücreti 4 saat olarak revize edelim deseydin sorun olmayacaktı. Benim başıma da başka kişilerle benzer olay geldi, ücretin fazla kısmını alıp çıktım. Çok basit bir konuymuş, konuşarak halledebilirdiniz

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,022
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dayanamadim bir yorum daha yapma gereği duydum kusura bakmayın. Yine biri çıkmış penbisi koruyanlar demiş. Harbiden bu işlere çok girmeyi sevmem. Ama sinemi insan olarak tanırım. Yazdım oraya lakin beyler hoşnut olmamış. Erkek adam para lafı etmez beyler bu kadar basit ya da buraya yazmazsin sende teli var yaz parani iste. Hırsız gibi nedir bu yaw. Her şey güzel geçmiş demişsin bir de. 2 saat daha kalsa nolcak ti bir seans daha mı yapacaktın. Bu mudur yani. Biz 50 kere ekildik şu oldu bı oldu. Olabilir insan herkes belli ki kötü niyet yok.
Yaw neyse daha fazla yazmiyim.
Kalın sağlıcakla

Radmanovic Çevrimdışı
14 Nis 2019
39
112
Cinsiyetiniz nedir?
Meraba ben size kedim hasta dedim ve izin istedim. Ücret ben odadan ayrilana kadar luvbadaydı. Ücrete bakmadim. Cuma günü vetriner 8de kapatiyo ben 5te aşi yaptiriyom. Gitmeyince mesaj geldi. Ben 8de kapatacağini bilmiyodum. Her gün 10da kapatan yer. Kedim her gün aşı olmazsa ölcek. Benim için alacağim paradan yazcaniz referansdan daha önemli. Sizden izin istedim durumu anlattim. Orada bişey demediniz. 6 saat ücreti koyun demedim. Parayi saymadan acele vetrinere gittim. Odada bişey demediniz ben ayrilana kadar 2 saat ücretini luvbadan almadiniz. Alabilirsiniz Bana soylebilirdiniz ne ben zengin olurum iki saat ucreten ne de siz. Odada susup oturmadan deseydiniz istedinizde benmi vermedim bu ucret konuyu buraya getirmişsiniz. Görüşmede olumsuz bişey yok dediniz her şey güzel geçti dediniz. Beni hırsiz gibi yazdiniz. 300den fazla referans var bir tane olumsuz yok. Ne koydiysaniz fazlasini iade ederim ama bu ayip. Dolandirici gibi yazmak ayıp. Orada @lawyer12 ilk zamanlarini unutup havaya girdi demiş. Siz kimsiniz böle yazdiniz. 300den fazla referans var. Nasil bir yorum bu. Kimseye yanlişim olmadi benim bugüne kadar. Hata ne kedimin aşisini yaptirmayip kalmam ve ölmesimi. Veterinerin kapatacağini bılmıyom. İzin istiyom izin verilince gidiyom. Ne kadar para var bılmıyom. Hatam ne. Hepimiz insaniz robot diyiliz. Yeri gelir sizler bizde fazla oturursunuz biz gittigimizde fazla kaluriz hiç kalan saatin ucretini ver demedim bilen bilir. Neyse paraniz hesap yazarsiniz alirsiniz. Kimse kusra bakmasin bizde insaniz dolandirici diyl. Kimseden fazla para istemedim. Beni herkes tanıyo kaç senedir buradayım. Ayip

Ben İlk defa görüşme yapan birisi değilim raconu biliyorum saat,ücret görüşme başlamadan konuşulur anlaşılırsa görüşülür görüşme nin ortasında ücret,saat konuşulmaz.Gorusme biter ve herkes evine gider.saatlere riayet edilir ücret tam verilir

6 saatlik görüşme yapacağımız belliydi 6 saatlik ücret vereceğimde parayı sayıp saymamaniz benim sorunum değil

Benim Lavabodan ücret sayıp geri almam hiç mantıklı bir davranış degil seviyeyi buralara mi indireceğiz bunu düşünüp yapması gereken sizsiniz 30 dk geç geldiniz 1.30 saat erken çıktınız.

Birde masterchef de bir söz vardır ' şef son tabağa kadar seftir diye' bu durumda böyle oldu 300 referansıniz olması benim kötü bir görüşme gecirmemi engellemedi son görüşme kötü geçti 300 referans hiç bir anlamı kalmadı benim için

Başkası ile fazla görüşme saati yapmanız beni ilgilendirmiyor tebrik mı edeyim yani sizin bu davranışınızi benimle görüşme saatlerinizi doldurmadan gittiniz beni ilgilendiren burası

daha önce forumda 6-7 Twitterda 2 görüşme yaptım. Hepside 6-7 saatlik görüşmeler böyle bir durum hiç yaşamadım onlar bilmiyor muydu erken çıkmayı neyse ibani yolladım sinem hanıma parayı geri iade ederse sevinirim.

Dayanamadim bir yorum daha yapma gereği duydum kusura bakmayın. Yine biri çıkmış penbisi koruyanlar demiş. Harbiden bu işlere çok girmeyi sevmem. Ama sinemi insan olarak tanırım. Yazdım oraya lakin beyler hoşnut olmamış. Erkek adam para lafı etmez beyler bu kadar basit ya da buraya yazmazsin sende teli var yaz parani iste. Hırsız gibi nedir bu yaw. Her şey güzel geçmiş demişsin bir de. 2 saat daha kalsa nolcak ti bir seans daha mı yapacaktın. Bu mudur yani. Biz 50 kere ekildik şu oldu bı oldu. Olabilir insan herkes belli ki kötü niyet yok.
Yaw neyse daha fazla yazmiyim.
Kalın sağlıcakla

Arkadasim neyi savunuyorsun erkek adam para istemezmis nedir ?

Benim sevgilim degil kiz arkadasim degil para ve seks icin bir araya gelmisiz ne deseydim cok guzel kandirildim helal olsun mu diyecektim ?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar