Meraba ben size kedim hasta dedim ve izin istedim. Ücret ben odadan ayrilana kadar luvbadaydı. Ücrete bakmadim. Cuma günü vetriner 8de kapatiyo ben 5te aşi yaptiriyom. Gitmeyince mesaj geldi. Ben 8de kapatacağini bilmiyodum. Her gün 10da kapatan yer. Kedim her gün aşı olmazsa ölcek. Benim için alacağim paradan yazcaniz referansdan daha önemli. Sizden izin istedim durumu anlattim. Orada bişey demediniz. 6 saat ücreti koyun demedim. Parayi saymadan acele vetrinere gittim. Odada bişey demediniz ben ayrilana kadar 2 saat ücretini luvbadan almadiniz. Alabilirsiniz Bana soylebilirdiniz ne ben zengin olurum iki saat ucreten ne de siz. Odada susup oturmadan deseydiniz istedinizde benmi vermedim bu ucret konuyu buraya getirmişsiniz. Görüşmede olumsuz bişey yok dediniz her şey güzel geçti dediniz. Beni hırsiz gibi yazdiniz. 300den fazla referans var bir tane olumsuz yok. Ne koydiysaniz fazlasini iade ederim ama bu ayip. Dolandirici gibi yazmak ayıp. Orada
@lawyer12 ilk zamanlarini unutup havaya girdi demiş. Siz kimsiniz böle yazdiniz. 300den fazla referans var. Nasil bir yorum bu. Kimseye yanlişim olmadi benim bugüne kadar. Hata ne kedimin aşisini yaptirmayip kalmam ve ölmesimi. Veterinerin kapatacağini bılmıyom. İzin istiyom izin verilince gidiyom. Ne kadar para var bılmıyom. Hatam ne. Hepimiz insaniz robot diyiliz. Yeri gelir sizler bizde fazla oturursunuz biz gittigimizde fazla kaluriz hiç kalan saatin ucretini ver demedim bilen bilir. Neyse paraniz hesap yazarsiniz alirsiniz. Kimse kusra bakmasin bizde insaniz dolandirici diyl. Kimseden fazla para istemedim. Beni herkes tanıyo kaç senedir buradayım. Ayip
Ben İlk defa görüşme yapan birisi değilim raconu biliyorum saat,ücret görüşme başlamadan konuşulur anlaşılırsa görüşülür görüşme nin ortasında ücret,saat konuşulmaz.Gorusme biter ve herkes evine gider.saatlere riayet edilir ücret tam verilir
6 saatlik görüşme yapacağımız belliydi 6 saatlik ücret vereceğimde parayı sayıp saymamaniz benim sorunum değil
Benim Lavabodan ücret sayıp geri almam hiç mantıklı bir davranış degil seviyeyi buralara mi indireceğiz bunu düşünüp yapması gereken sizsiniz 30 dk geç geldiniz 1.30 saat erken çıktınız.
Birde masterchef de bir söz vardır ' şef son tabağa kadar seftir diye' bu durumda böyle oldu 300 referansıniz olması benim kötü bir görüşme gecirmemi engellemedi son görüşme kötü geçti 300 referans hiç bir anlamı kalmadı benim için
Başkası ile fazla görüşme saati yapmanız beni ilgilendirmiyor tebrik mı edeyim yani sizin bu davranışınızi benimle görüşme saatlerinizi doldurmadan gittiniz beni ilgilendiren burası
daha önce forumda 6-7 Twitterda 2 görüşme yaptım. Hepside 6-7 saatlik görüşmeler böyle bir durum hiç yaşamadım onlar bilmiyor muydu erken çıkmayı neyse ibani yolladım sinem hanıma parayı geri iade ederse sevinirim.
Dayanamadim bir yorum daha yapma gereği duydum kusura bakmayın. Yine biri çıkmış penbisi koruyanlar demiş. Harbiden bu işlere çok girmeyi sevmem. Ama sinemi insan olarak tanırım. Yazdım oraya lakin beyler hoşnut olmamış. Erkek adam para lafı etmez beyler bu kadar basit ya da buraya yazmazsin sende teli var yaz parani iste. Hırsız gibi nedir bu yaw. Her şey güzel geçmiş demişsin bir de. 2 saat daha kalsa nolcak ti bir seans daha mı yapacaktın. Bu mudur yani. Biz 50 kere ekildik şu oldu bı oldu. Olabilir insan herkes belli ki kötü niyet yok.
Yaw neyse daha fazla yazmiyim.
Kalın sağlıcakla
Arkadasim neyi savunuyorsun erkek adam para istemezmis nedir ?
Benim sevgilim degil kiz arkadasim degil para ve seks icin bir araya gelmisiz ne deseydim cok guzel kandirildim helal olsun mu diyecektim ?