Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pretty Woman

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Aylin ile yaklaşık bir ay öncesinden randevulaştık ve o gün geldi çattı.Yalnız saati kararlaştırırken İstanbul trafiğini ve yağmuru hesap edemedim tabi.Bu yüzden kendisine karşı biraz mahçup kaldım.Ama sağolsun minnaklığının tam tersi koca yüreğiyle beni affetti ve çok güzel bir gece yaşadım kendisiyle.

Sohbet ve muhabbetten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım gerçekten hatta birbirimize ayırdığımız süreyi geçmişiz bile.Diğer konuda ise Aylin başka bir kişiliğe bürünüp gerçekten panter(nick cuk oturmuş) gibi avını parçalarına ayırıyor. :) Hatta öyle ani oldu ki kıyafetleri ertesi gün rujdan kurtarmak için sabunlu suyla çitiledim. :D

Kendisine tekrardan teşekkür ediyor ve bu tanışıklığın uzun süre devam etmesini diliyorum.

Roy Orbison - Oh, Pretty Woman - YouTube

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
681
148
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir paylaşım,yaşayana yaşatana teşekkür.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu "ihtiras dolu" paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Aylin ile yaklaşık bir ay öncesinden randevulaştık ve o gün geldi çattı.Yalnız saati kararlaştırırken İstanbul trafiğini ve yağmuru hesap edemedim tabi.Bu yüzden kendisine karşı biraz mahçup kaldım.Ama sağolsun minnaklığının tam tersi koca yüreğiyle beni affetti ve çok güzel bir gece yaşadım kendisiyle.

Sohbet ve muhabbetten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım gerçekten hatta birbirimize ayırdığımız süreyi geçmişiz bile.Diğer konuda ise Aylin başka bir kişiliğe bürünüp gerçekten panter(nick cuk oturmuş) gibi avını parçalarına ayırıyor. :) Hatta öyle ani oldu ki kıyafetleri ertesi gün rujdan kurtarmak için sabunlu suyla çitiledim. :D

Kendisine tekrardan teşekkür ediyor ve bu tanışıklığın uzun süre devam etmesini diliyorum.

Roy Orbison - Oh, Pretty Woman - YouTube

Sevgili murat_han,
Öncelikle belirteyim, başlık ve eklenen şarkı benim için çok ayrı bir yere sahip, o filmi on kez izlemişimdir herhalde... O sebeple yazdıklarını okurken ki yüz ifademi görmeliydin :)

Trafik ve yağmur bizi biraz geç bir araya getirdi ama getirdi :) Aklım hala bahçedeki ağacın dallarında bu arada (giggle)
Seni tanımak zevkti, yine söylüyorum : "şanslı bir pembişim vesselam"
PanterAylin olarak nickimi değiştiren sevgili SERBLOOD'a selam ederken, cuk oturmuş diyen seni çokça öperim (giggle)
Bu arada ruj izi için üzgünüm...
Yolda, sana doğru gelirken seni nasıl tehdit ettiğimi buraya yazmadığın için de ayrıca teşekkür ederim :))) Yoksa şiddetsever AylinAylin olarak anılabilirdim (giggle)
Tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı beyefendi...
Sevgiler.

Ve Tabii ki NOT : HAYAT, SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

3 Kas 2016
230
196
HAYATİ NOT:Aylin ile görüştüğünüz zaman etrafta kesici,delici,sopa,kütük,matkap,hızar vs.. olmamasına özen gösteriniz.Yoksa uzuv kaybı yaşayabilirsiniz.Kendisi boyu kurtarsa ağaçtan dal alıp beni dövecekti :D

Şimcik şarkı da şöyle oluyor,seni yolculadıktan sonra birden mırıldanmaya başladım.Bugün oturup konuyu açarken tekrar dilime düştü nedense. :)

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
681
148
Cinsiyetiniz nedir?
escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
HAYATİ NOT:Aylin ile görüştüğünüz zaman etrafta kesici,delici,sopa,kütük,matkap,hızar vs.. olmamasına özen gösteriniz.Yoksa uzuv kaybı yaşayabilirsiniz.Kendisi boyu kurtarsa ağaçtan dal alıp beni dövecekti :D

Şimcik şarkı da şöyle oluyor,seni yolculadıktan sonra birden mırıldanmaya başladım.Bugün oturup konuyu açarken tekrar dilime düştü nedense. :)

Tüü yazık yazık :) Yukarıdaki mesajda bunu söylemediğin için teşekkür etmiştim ya, onu geri alıyor ve diyorum ki murat_han ı gören bana seslensin :) ağaçlara bakınıyorum şu an sokakta (giggle)

Şarkıyı, bu konuyu okuduğumdan bu yana ben de mırıldanıyorum, dolandı dilime :) ama güzel de oldu.

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin artik bir marka. Iki tarafi da tebrik ediyor, mutluluklarinin devamini diliyorum :)

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

3 Kas 2016
230
196
Tüü yazık yazık :) Yukarıdaki mesajda bunu söylemediğin için teşekkür etmiştim ya, onu geri alıyor ve diyorum ki @murat_han ı gören bana seslensin :) ağaçlara bakınıyorum şu an sokakta (giggle)

Şarkıyı, bu konuyu okuduğumdan bu yana ben de mırıldanıyorum, dolandı dilime :) ama güzel de oldu.

Niye ben kuşmuyum ağaçlara bakınıyon. :p
Merak etme bir dahakine ağaçtan dal aramana gerek kalmayacak,düello silahlarını ben getireceğim. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Merak etme bir dahakine ağaçtan dal aramana gerek kalmayacak,düello silahlarını ben getireceğim. :D

Ya, sana layık bir dal bakınıyordum :) murat_han (giggle)
Düello silahı filan, ne oluyor yahu :) Sarı Aylinin yanında duran ya huyundan ya suyundan durumuna mı geldi mevzu :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Ya, sana layık bir dal bakınıyordum :) murat_han (giggle)
Düello silahı filan, ne oluyor yahu :) Sarı Aylinin yanında duran ya huyundan ya suyundan durumuna mı geldi mevzu :)

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
84
5
Cinsiyetiniz nedir?
Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Galiba öyle oldu.Baka baka sarardım. :D

Sarı sana yakışır mı bilemedim ama (giggle)
SARI murat_han diyeceksiniz :)
Bu arada, pretty woman bu sabah da yürüyüş şarkımdı. Hatırlattığın için bir kez daha teşekkür ederim, bayadır dinlememiştim :)

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

3 Kas 2016
230
196
Sarı sana yakışır mı bilemedim ama (giggle)
SARI @murat_han diyeceksiniz :)
Bu arada, pretty woman bu sabah da yürüyüş şarkımdı. Hatırlattığın için bir kez daha teşekkür ederim, bayadır dinlememiştim :)

Rica ederim efenim.Daha ne şarkılar,türküler var hatırlatacağım. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

İnsan eti leziz değilmiş (giggle) o yüzden istemem :) ama kerevet iyi, güzel, hoş :)
Bir de o üç elmadan biri de benim başıma düşsün lütfen, hep çok merak etmişimdir nasıl düşüyor, o işle de ilgilenirsen pek makbule geçer (giggle)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar