Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Prenses Olmayı Beceremeyen Dişi Kişi 😃

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Küçükken hep pamuk prenses diye sevilirdim.
Hatta bu yüzden kendimi prenses zannettiğim zamanlar da oldu.

Sonra fark ettim!! Ben prenses olmak içın doğmamıştım, Havva olmak için de doğmamıştım. Ben kendim yaparım, ben kendim giderim, ben kendim hallederim diyen kadından prenses mi olur zaten? 😂 Olsa olsa cadı olur ya da Lilith olur! 😃

Beni kimse bir kuleye hapsedemez, kimse için saçlarımı uzatamam, asla bir kurbağayı prense dönüştürmek için öpmem , kötü kalpli cadıdan kaçmam ve Adem'den gitmek istersem, hiçbir zincir beni ona bağlı kılamaz.
Benim artık ışıkları açık bırakmak için bile sebebim yokken, hangi kötü kalpli bana zarar verebilirki? Ayrıca bu devrin en acımasız tarafı prenses gibi görünen cadılar ya da Lilithler değil mi? Ve o cadıları zalimliğe iten, Lilith'lere isyan bayrağı açtıran insanlar değil mi?
Sürekli genç kalmak için pamuk prensesin kalbini istemiş miydi cadı kraliçe? Yaşlı göründüğünde kimse onu sevmeyecekti çünkü...
Kırışıklıkları güçlerinin önüne geçecekti...

Adem'e olan aşkına rağmen eşitlik istemiş ve isyan etmemiş miydi Lilith? Bir kere boyun eğerse bu kaderi olabilirdi çünkü...

Adem'e boyun eğen Havva olmaktansa isyan eden Lilith olmayı , "o ayakkabının sahibi benim" diyemeyen aptal bir prenses olmaktansa cadı olmayı tercih ediyorum ve süpürgemi de uçmak için değil başka bir şey için kullanıyorum. Ne için diye soracak olursanız...
Hayal gücünüze bırakıyorum. 😎

*** Lilith feminizm kavramının sembolü olan kadındır. ( Feminizm erkek düşmanlığı demek değildir, öyle algılayanı sopalıyoruz. 😃😃 )

20200606_112009.jpgScreenshot_20200606-163021_Gallery.jpg

Son düzenleme:
13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Oldu mu şimdi. Sayın peynir tenli hanimefendi.... Dokunamayan var. Uzaklarda olan var. Koklayamayan var....

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
988
1,223
Cinsiyetiniz nedir?
Ah keşke 2. fotoğraftaki manzarada yanınızda olabilsem de sopalasanız beni :love:

Şahinmhls Çevrimdışı
26 May 2020
20
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Sonra fark ettim!! Ben prenses olmak içın doğmamıştım, Havva olmak için de doğmamıştım. Ben kendim yaparım, ben kendim giderim, ben kendim hallederim diyen kadından prenses mi olur zaten? 😂 Olsa olsa cadı olur ya da Lilith olur! 😃

Beni kimse bir kuleye hapsedemez, kimse için saçlarımı uzatamam, asla bir kurbağayı prense dönüştürmek için öpmem , kötü kalpli cadıdan kaçmam ve Adem'den gitmek istersem, hiçbir zincir beni ona bağlı kılamaz.
Benim artık ışıkları açık bırakmak için bile sebebim yokken, hangi kötü kalpli bana zarar verebilirki? Ayrıca bu devrin en acımasız tarafı prenses gibi görünen cadılar ya da Lilithler değil mi? Ve o cadıları zalimliğe iten, Lilith'lere isyan bayrağı açtıran insanlar değil mi?
Sürekli genç kalmak için pamuk prensesin kalbini istemiş miydi cadı kraliçe? Yaşlı göründüğünde kimse onu sevmeyecekti çünkü...

Adem'e olan aşkına rağmen eşitlik istemiş ve isyan etmemiş miydi Lilith? Bir kere boyun eğerse bu kaderi olabilirdi çünkü...

Adem'e boyun eğen Havva olmaktansa isyan eden Lilith olmayı , "o ayakkabının sahibi benim" diyemeyen aptal bir prenses olmaktansa cadı olmayı tercih ediyorum ve süpürgemi de uçmak için değil başka bir şey için kullanıyorum. Ne için diye soracak olursanız...

*** Lilith feminizm kavramının sembolü olan kadındır. ( Feminizm erkek düşmanlığı demek değildir, öyle algılayanı sopalıyoruz. 😃😃 )
Eli sopalı maşalı cadı 🙈 bal kabapına dönüşemeyen cadı 🙈🥰😍

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Prensesim beyaz ten nefis

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sadece erkeğe değil tanrı ya bile boyun eğmeyen, feminizmden ziyade özgür iradenin sembolü olarak gördüğüm kadın kişisi.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Oldu mu şimdi. Sayın peynir tenli hanimefendi.... Dokunamayan var. Uzaklarda olan var. Koklayamayan var....

Neden olmasındı canımcığım. 🤗🤗 Peynir kalacak adım sende herhalde bu gidişle.. Bir ara yakınlarında olacağım, belki denk geliriz.🤗🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hani küçükken masallardan hikayelerden anlatılan pamuk prenses ler gibisin aylin hanım

wampirus Çevrimdışı
16 Ocak 2020
117
140
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Işte kafamdaki prenses yüzlü cadı kılıklı ,güçlü kadın, kadın dediğin güçlü olmalı,ben yapabilirim ,ben güçlüyüm diyebilmeli ,önce inanmalı sonra kendine ispatlamalı ,bence kendine kendini isptalamissin tebrik ediyorum cadı kadın süpürgeli ama süpürgenin amacı farklı yazdim👏👏

securittyy Çevrimdışı
17 May 2020
52
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok da güzel olmuş

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
748
642
Dernek kur oy verelim dedik, pembiş feminist çıktı Rıza baba :)
Not:Süpürgeyi uçmak için kullanmayan cadı, o süpürgeyi kesin bize monteler :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Sadece erkeğe değil tanrı ya bile boyun eğmeyen, feminizmden ziyade özgür iradenin sembolü olarak gördüğüm kadın kişisi.

Bingo! @Gilgamesh harika cümle. 😍😍O yüzden çok severiz kendisini.
Filmlerde görüldüğü gibi değildir işin aslı, bir kadın cadılaştı, Lilith'leşti ya da acımasızlaştıysa kesin arkasında yatan ciddi nedenler vardır de diyebiliriz bu arada. 🙋‍♀️😈

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
504
278
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ekli dosyayı görüntüle 46742Ekli dosyayı görüntüle 46743
o bir adeta pamuk prensesssss tabikide

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
hani küçükken masallardan hikayelerden anlatılan pamuk prenses ler gibisin aylin hanım

Teşekkürler @HERDİF24 cüğüm ama prenseslik bana pek uymuyor. Malum, her devirde zor zanaat prenseslik, yaşasın Lilith'lik. 🙄🙄🤣🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Fotoğraflar iyiydi ama neyse konuya geleyim. Prenses gibi olmak doğuştan gelen bir şeydir, öyle göründüğünüz için gayet olmuşsunuz dedim. Biz prenseslerde ne gibi özellikler aramalıyız? 1- beyaz ten 2- güzellik 3- kültür 4- hanımefendilik . Valla bunlar var gibi duruyor. Bu konuda gibi olmamalıydı.

Çok teşekkürler. 🙏🙏 Onore ettin sevgili @Mustafa__3458 🙏🙏 Bir an şımarasım gelse de, otur yerine Aylin dedim kendime. 😅 Olmuyor derken ben kendi görüşümden bahsetmiştim bu arada, bilirsin; bana kötü gelen başkasına mükemmel gelebilir. 🙂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Işte kafamdaki prenses yüzlü cadı kılıklı ,güçlü kadın, kadın dediğin güçlü olmalı,ben yapabilirim ,ben güçlüyüm diyebilmeli ,önce inanmalı sonra kendine ispatlamalı ,bence kendine kendini isptalamissin tebrik ediyorum cadı kadın süpürgeli ama süpürgenin amacı farklı yazdim👏👏

Aslına bakarsan onun da yorucu yanları yok değil ama tarz meselesi, seviyorum.😆 Teşekkürler sevgili @wampirus 🙏

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Dernek kur oy verelim dedik, pembiş feminist çıktı Rıza baba :)
Not:Süpürgeyi uçmak için kullanmayan cadı, o süpürgeyi kesin bize monteler :)

Feminizme nasıl baktığın önemli ama 😂😂
Not : Hayal gücünüze bıraktım, sen öyle diyorsan... 🤣🤣😈

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
862
615
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kurbağadan bile prens olurken sen neden prenses olmayı beceremiyorsun ki 😅

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim yazdığım hikayede kül kedisi cadıya dönüşüp süpürgeyle kovalıyor birilerini. 😅😅
Ben almiyim küçükken çok süpürge sopası yedik şimdi şöyle hoşluk olsun yumuşak yumuşak olsun o tarz bakıyoruz

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Prenseslere karşı duruşum ektedir🤣🤣

Bkz.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ben almiyim küçükken çok süpürge sopası yedik şimdi şöyle hoşluk olsun yumuşak yumuşak olsun o tarz bakıyoruz

Yok yahu, işin esprisi o, korkma. Gayet sevecen bir minnoş ( bu aralar balık etli minnoş olsa da korona sayesinde 😃😃 ) kişiyim.😃

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok yahu, işin esprisi o, korkma. Gayet sevecen bir minnoş ( bu aralar balık etli minnoş olsa da korona sayesinde 😃😃 ) kişiyim.😃
İyi o zaman sopa yoksa
2. Pozun harika olduğunu söylemişmiydim

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
Bu tatlı dille bence sen Şekerkız Candy olarak kalacaksın ve uslu durursan sana şirinleri’de gösterebilirim belki 😀

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ay valla atlayıp gelesim geldi seveyim senin o tatlı dilini

Kısmetse bir gün gelirsin sevgili @Rohan. 🙏😘 Tatlı dil yılanla bile sarmaş dolaş oldurur derler. ( Her ne kadar atsözleri kalıplaşmış olsa ve değişiklik yapılamasa da ben kendimce öyle diyorum. 😃 )
Seviniz efenim, sevgi insanları güzelleştirir malum.😍

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısmetse bir gün gelirsin sevgili @Rohan. 🙏😘 Tatlı dil yılanla bile sarmaş dolaş oldurur derler. ( Her ne kadar atsözleri kalıplaşmış olsa ve değişiklik yapılamasa da ben kendimce öyle diyorum. 😃 )
Seviniz efenim, sevgi insanları güzelleştirir malum.😍
Bu dünya sizin gibi güzel insanlarla iyileşir
Sevgi herşeyi çözer ve kötülükten daha kolaydır sevmek

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bu dünya sizin gibi güzel insanlarla iyileşir
Sevgi herşeyi çözer ve kötülükten daha kolaydır sevmek

Sevmek de nefret etmek de kolaydır ama sevgi hafifletir, nefretinse yükü oldukça ağırdır, o yüzden nefret çizgimizi yukarıda tutmak lazım ki erişmek zor olsun.🤗

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevmek de nefret etmek de kolaydır ama sevgi hafifletir, nefretinse yükü oldukça ağırdır, o yüzden nefret çizgimizi yukarıda tutmak lazım ki erişmek zor olsun.🤗
Bütün çabam insanlardan nefret etmemek ama çok zorluyorlar be
Evet sevmek en kolayı ve ben sadece sevmek istiyorum

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bütün çabam insanlardan nefret etmemek ama çok zorluyorlar be
Evet sevmek en kolayı ve ben sadece sevmek istiyorum

İnsanların o yöndeki çabalarını boşvermek lazım, bizim içimizdeki önemli. Nefretin yükünü taşımak istiyor muyuz? Bu soruya göre şekillenmek lazım bence. 🙂

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsanların o yöndeki çabalarını boşvermek lazım, bizim içimizdeki önemli. Nefretin yükünü taşımak istiyor muyuz? Bu soruya göre şekillenmek lazım bence. 🙂
Belki yılların birikmiliği var üstümzde
Belki sert bir silkelemek lazım
Aslınsa ben yeni bir başlqngıç yaptım
Daha deneme aşamqsı tabi çok qz insan var burda zaman herşeyin ilacı

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Belki yılların birikmiliği var üstümzde
Belki sert bir silkelemek lazım
Aslınsa ben yeni bir başlqngıç yaptım
Daha deneme aşamqsı tabi çok qz insan var burda zaman herşeyin ilacı

O halde yaptığın başlangıcın devamının gelmesini dilerim sevgili @Rohan.🙏 Evet, zaman mükemmel bir ilaçtır, doğru dozlarda alana...

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O halde yaptığın başlangıcın devamının gelmesini dilerim sevgili @Rohan.🙏 Evet, zaman mükemmel bir ilaçtır, doğru dozlarda alana...
Psikolojik terapi gibi oldu aylin
Sanki bu başlangıç yeni seçenekler çıkaracak önümüze kısmet diyelim
Not : terapi ücretini havale yapqyım derim

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Feministler de sevişebiliyor mu? :D

ebruli Çevrimdışı
30 Ara 2019
126
252
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biraz iddialı olmadi mi ? Dini ve dini degerleri katmasak. ..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Psikolojik terapi gibi oldu aylin
Sanki bu başlangıç yeni seçenekler çıkaracak önümüze kısmet diyelim
Not : terapi ücretini havale yapqyım derim

Estağfurullah sevgili @Rohan, ne havalesi? Birinin bir şekilde olumlu etkilenmesine sebebiyet verebildiysem benim için büyük mutluluktur. 🤗🤗 Yeniden başlamaktan asla korkma, her başlangıç ciddi bir fırsattır ve senin de dediğin gibi yeni seçeneklerdir.

Hayat, kimi zaman düz bir yoldur salınarak yürüdüğümüz, kimi zaman bir yokuştur nefesimiz kesilerek binbir zorlukla tırmandığımız ve kimi zaman da yokuş aşağıdır, dizlerimizin bağı çözülürcesine indiğimiz ... Ve hangi seçeneği yaşıyor olursak olalım, her zaman yeniden başlama firsatımız vardır. ( İstersek )
NEREDE HAYAT VARSA, ORADA UMUT DA VARDIR. Umudun hep yeşersin. 🙏 Umudumuz hep yeşersin.🙏

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Mevzu ne iken nereye gelmiş...
Şaşırtıcı.
Bahsedilen olay biraz felsefik ve efsanevi, ayrıca dini bir giydirme de içermiyor aslında. Tutup başka yere çekmen üzücü. Saptırmalardan ve sonu tehlikeli yerlere çıkacak yorumlardan uzak kalsak pembiş arkadaşım...

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Estağfurullah sevgili @Rohan, ne havalesi? Birinin bir şekilde olumlu etkilenmesine sebebiyet verebildiysem benim için büyük mutluluktur. 🤗🤗 Yeniden başlamaktan asla korkma, her başlangıç ciddi bir fırsattır ve senin de dediğin gibi yeni seçeneklerdir.

Hayat, kimi zaman düz bir yoldur salınarak yürüdüğümüz, kimi zaman bir yokuştur nefesimiz kesilerek binbir zorlukla tırmandığımız ve kimi zaman da yokuş aşağıdır, dizlerimizin bağı çözülürcesine indiğimiz ... Ve hangi seçeneği yaşıyor olursak olalım, her zaman yeniden başlama firsatımız vardır. ( İstersek )
NEREDE HAYAT VARSA, ORADA UMUT DA VARDIR. Umudun hep yeşersin. 🙏 Umudumuz hep yeşersin.🙏
Hepimizin umutları hayel ettiğimiz gibi olsun ve hep iyi insanların yanında olsun
Sizin gibi iyi insanların

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Gılgamesh arkadaşımız, Aylin Hanımın erkeklere boyun eğmediğini; mübağlalı bir şekilde anlatmış. Yazısında din ile ilgili bir şey görmedim, olsa bile anlayışlı olmak lazım. Saygılar Ebru hanım, çok güzelsiniz.

Ne nazik bir yorum. Öpüldünüz efenim.🙋‍♀️😘

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Lilith’in sembolizmdeki yerini göstermeye çalışırken biraz mübalağa yapmış olabilirim.

Metaforları bırakıp, daha açık yazmam gerekirse
Tanrı bize özgür irade vermiş, tercihlerimizi ve hayatımızı şekillendirmeyi bizlere bırakmış

Tanrı bile bizim kararlarımıza karışmazken
.
Daha kendi dinini anlamayan bazı sözde dindarların “Şunu yap, şunu yapma, şu yasak...” şeklinde insanlara müdahale etmesine gönderme yapmak istemiştim

Niyetim kimsenin inancına saygısızlık yapmak değildi, istemeden yaptıysamda
Gücendirdiğim herkesten özür dilerim.
Bende kusurları olan, zaman zaman hatalar yapan bir insanım sonuçta.😅

Kaldı-ki
İslam, Hıristiyanlık gibi İbrahimî dinleri yermekten ziyade teolojilerine özel bir hayranlığım var.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Lilith’in sembolizmdeki yerini göstermeye çalışırken biraz mübalağa yapmış olabilirim.

Tanrı bize özgür irade vermiş, tercihlerimizi ve hayatımızı şekillendirmeyi bizlere bırakmış

.
Daha kendi dinini anlamayan bazı sözde dindarların “Şunu yap, şunu yapma, şu yasak...” şeklinde insanlara müdahale etmesine gönderme yapmak istemiştim

Kaldı-ki
İslam, Hıristiyanlık gibi İbrahimî dinleri yermekten ziyade teolojilerine özel bir hayranlığım var.

Senin kusurlarını öperim. 😘😘

Lilith metaforunu ne için kullandığımızın anlaşılmaması ya da yanlış anlaşılmasi nedeniyle yapılan bir yorum, zannedersem özürlük bir durum yok ama nezaketini de öperim. 😋😘

Özgür iradesinin peşinden giden tüm dişi ve er kişilere selam ola.

Bu arada hatırlar mısın, Te...t ile ilgili konuşmuştuk, bu ara ilgi alanımda... 🙋‍♀️

ebruli Çevrimdışı
30 Ara 2019
126
252
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ay

.

Kaldı-ki
Aynı şeyi bende söylüyorum zaten içimden inanmak veya inanmamak herkesin kendi tercihi. Oyleki partnerlerimin %80 i deist veya ateistler. Ben insanların inançlarına nasıl karışabilirim benim burnum yüzünde güzel insanların hayatında değil 😅 zaten bende 'nasil, neden böyle şeyler yazdınız bla bla bla.. ..' demedim ve demem sizler gibi bende naçizane fikrimi söyledim. Benimde kulağıma şık bir küpe olsun yakın arkadaşlarım dışında hiç bir bayanın konusuna yorum yazmam daha. 😌👍 Eğlenceli forumlar diliyorum canlar. .. 💕🦋

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ay

Aynı şeyi bende söylüyorum zaten içimden inanmak veya inanmamak herkesin kendi tercihi. Oyleki partnerlerimin %80 i deist veya ateistler. Ben insanların inançlarına nasıl karışabilirim benim burnum yüzünde güzel insanların hayatında değil 😅 zaten bende 'nasil, neden böyle şeyler yazdınız bla bla bla.. ..' demedim ve demem sizler gibi bende naçizane fikrimi söyledim. Ama en güzeli linç yemeden yavaş yavaş uzaklaşayim. Benimde kulağıma şık bir küpe olsun yakın arkadaşlarım dışında hiç bir bayanın konusuna yorum yazmam daha. 😌👍 Eğlenceli forumlar diliyorum canlar. .. 💕🦋

Bu cevapları "başka bayan " (kadın, hanım ) konusu olduğundan almadın ama lütfen saptırmasan, ayrıca linç? Çok kabaca, kim linç edercesine bir söylemde bulundu ki şimdi sana? Ayıp ediyorsun, asıl linç girişiminin senin yorumun olduğunu düşünmemek imkansızken sana sakince cevaplar verildi hatta özür dilendi, bu nasıl linç yemek?

Çok teşekkür ederiz, sana da eğlenceli forumlar dileriz.

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ay

Aynı şeyi bende söylüyorum zaten içimden inanmak veya inanmamak herkesin kendi tercihi. Oyleki partnerlerimin %80 i deist veya ateistler. Ben insanların inançlarına nasıl karışabilirim benim burnum yüzünde güzel insanların hayatında değil 😅 zaten bende 'nasil, neden böyle şeyler yazdınız bla bla bla.. ..' demedim ve demem sizler gibi bende naçizane fikrimi söyledim. Benimde kulağıma şık bir küpe olsun yakın arkadaşlarım dışında hiç bir bayanın konusuna yorum yazmam daha. 😌👍 Eğlenceli forumlar diliyorum canlar. .. 💕🦋

Küçük bir yanlış anlaşılma oldu sanırsam.
Her bireyin farklı ilgi alanları ve hakim olduğu farklı konular var.

Bizimki ise insanlığın unutulmuş hikayeleri, tarih- mitoloji ve arkasındaki sembolizm

tabi bu konular hakkında konuşurken farkında olmadan tünel sendromu yaşadığımız ve söylediklerimizin dışarıdan nasıl göründüğünü kaçırdığımız oluyor.

Sizin gibi diğer konularda birikimi olan farklı gözler sayesinde de yaptığımız hataları daha rahat görüyoruz.

Sayenizde gözden kaçırdığım ve başkaları tarafından yanlış anlaşılacak bir cümleyi düzeltme imkanı buldum-ki Aylin hanımın demek istediği de buydu.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Küçük bir yanlış anlaşılma oldu sanırsam.
Her bireyin farklı ilgi alanları ve hakim olduğu farklı konular var.

Bizimki ise insanlığın unutulmuş hikayeleri, tarih- mitoloji ve arkasındaki sembolizm

tabi bu konular hakkında konuşurken farkında olmadan tünel sendromu yaşadığımız ve söylediklerimizin dışarıdan nasıl göründüğünü kaçırdığımız oluyor.

Sizin gibi diğer konularda birikimi olan farklı gözler sayesinde de yaptığımız hataları daha rahat görüyoruz.

Sayenizde gözden kaçırdığım ve başkaları tarafından yanlış anlaşılacak bir cümleyi düzeltme imkanı buldum-ki Aylin hanımın demek istediği de buydu.

Son yazdıkları bile nasıl minnoş kendisi gibi... :( Aaah demek istediklerime de tercüman olmuş gitmeden...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Konuya bakarken fark ettim @Gilgamesh geri mi döndün???🤗🙋‍♀️🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar