Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Prenses Elif Olursa

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
325
367
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süre takibimde olan ve mutlaka tanışılması gereken güzeller listemin en başında bulunan Elif Hanım ile bir kaç ay önce görüştüm. İlk denememde memleketindeydi, ikinci denememde İstanbul'da olduğunu öğrenince mesaj ile atağa geçtim.
Oldukça sıkı bir soruşturmadan sonra iki saatlik incall görüşme randevumu kaptım :)
Ev metro durağına yakın sayılır. Elimde şarabım, Şişli'nin ara sokaklarından giderek Özbek prensesine ulaşabildim.
İlk görüş, oldukça etkileyici bir hatun. Nispeten uzun boylu, fit, güzel ve naif.
Hatlarını oldukça belli eden seksi bir kıyafet ile karşılandım. Tanışma ve biraz hoş sohbetten sonra el ve dudak temasları koltukta başladı. Yumuşak teni, güzel kokusu ve sıcak ıslak dudakları ile dubleks üst kattaki aşk yatağı bizi çağırmaya başlamıştı. Biz de bu çağrıya riayet ettik.
Elif hanımım soyunması ile güzellik katlanarak çoğaldı. Yatakta sizi ve rahatınızı düşünen, seksi ve güzel kadın, güzel seksin de habercisi.
Bu şekilde iki sefer mutlu etti beni. Kendisi, sohbeti ve ilgisi için teşekkür ediyorum. Tanışılması gereken güzeller listemden mutlaka tekrar görüşülmesi gereken listeme terfi etti. Şimdiden özledim, görüşmek dileğiyle Özbek prensesim.

Berserk Guts Çevrimdışı
10 Eyl 2010
99
162
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler darısı başıma inşallah. Yaşayana ve yaşatana tebrikler :) Kendisine yazdım ama ulaşamıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar