Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pozitif olabilme ihtimalime karşı görüşme iptali

boy17 Çevrimdışı
31 Mar 2016
195
115
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cumartesi günü regina hanım ile saat 14 de görüşme yapacaktık.bende sabah erkenden Osmanbeye gittim ve Cevahir AVM nin açılışı ile orada vakit geçirmeye başladım kahvaltı çay kahve vs.Derken bir önceki akşam birlikte uzun vakit geçirdigim arkadaşım gece test verdiğini ve pozitif olduğunu söyledi.bende belirti yoktu ama biliyoruz ki belirti göstermeden de pozitif olabilme durumu oluyor.bende bunun şüphesi ve tedirginliği ile regina hanıma haber verdim ve kendisi de sıkıntı olmadığını görüşmeue gelmemi istedi bende ne kendisini nede dolaylı olarak buradaki bay ve bayan arkadaşlari riske atmamak adına gelemeyeceğimi belirtim ama tabiki doğal olarak bana kızdı.ki bende görüşmeyi çok istiyordum sabah erken gittim heycanla bekliyordum ama böyle bir durumda sağlık herşeyden önce geleceği için riske atmak istemedim elimde olmayan sebeplerden dolayı gidemedim ve üzüldüm hem karşı tarafı uzdugum hemde gidemedigim için.yine olsa yine gitmem iptal ederim ki benim için olumsuz düşündüğünü bile bile böyle karar aldım.umarim doğru karar vermişimdir.yine de iptal olmasından dolayı kendisinden özür diliyorum. @Regina

15 Kas 2009
75
-2,394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cumartesi günü regina hanım ile saat 14 de görüşme yapacaktık.bende sabah erkenden Osmanbeye gittim ve Cevahir AVM nin açılışı ile orada vakit geçirmeye başladım kahvaltı çay kahve vs.Derken bir önceki akşam birlikte uzun vakit geçirdigim arkadaşım gece test verdiğini ve pozitif olduğunu söyledi.bende belirti yoktu ama biliyoruz ki belirti göstermeden de pozitif olabilme durumu oluyor.bende bunun şüphesi ve tedirginliği ile regina hanıma haber verdim ve kendisi de sıkıntı olmadığını görüşmeue gelmemi istedi bende ne kendisini nede dolaylı olarak buradaki bay ve bayan arkadaşlari riske atmamak adına gelemeyeceğimi belirtim ama tabiki doğal olarak bana kızdı.ki bende görüşmeyi çok istiyordum sabah erken gittim heycanla bekliyordum ama böyle bir durumda sağlık herşeyden önce geleceği için riske atmak istemedim elimde olmayan sebeplerden dolayı gidemedim ve üzüldüm hem karşı tarafı uzdugum hemde gidemedigim için.yine olsa yine gitmem iptal ederim ki benim için olumsuz düşündüğünü bile bile böyle karar aldım.umarim doğru karar vermişimdir.yine de iptal olmasından dolayı kendisinden özür diliyorum. @Regina
Bu referans değil ama bu şekilde konu açılması doğru değil.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Bence üzülmeyin ya neredeyse forumun yarısını ektiniz. 🤣 Zahmet edip 123456. ekişinizde özür konusu açtınız bir de demek, var olun! 😄

Bir de siz şey değil misiniz ya yılda üç dört kez, oral seks öğrenmek istiyorum, oral seksin farklı hallerini denemek istiyorum vs vs türevlerinde sürekli aynı konuları temcit pilavı gibi önümüze süren kişi?

( Ben de var ya, cadı avcısı gibiyim ha @Deadpool adminim. 🤣🤣 )

Son düzenleme:
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,945
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bence üzülmeyin ya neredeyse forumun yarısını ektiniz. 🤣 Zahmet edip 123456. ekişinizde özür konusu açtınız bir de demek, var olun! 😄

Bir de siz şey değil misiniz ya yılda üç dört kez, oral seks öğrenmek istiyorum, oral seksin farklı hallerini denemek istiyorum vs vs türevlerinde sürekli aynı konuları temcit pilavı gibi önümüze süren kişi?

( Ben de var ya, cadı avcısı gibiyim ha @Deadpool adminim. 🤣🤣 )
😁 Tam üstü okuyunca yazacaktım sen yazmışsın 😁 hafızamiza saglik 😁

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
570
1,262
31
Cinsiyetiniz nedir?
Cok iyi yaptın bir sağlık personeli olarak eyvallah ama konu açılacak bir durum yok burda görüşme sonrası değerlendirme açılması lazım

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
299
259
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben bilmiyordum ama senin dosya epey kabarıkmış... ki bunu yazanlarda @AylinAylin @STAREYLÜL gibi özü sözü dobra kadınlarsa pek şansın yok... Belki de yalancı çobanın durumuna düştün bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa bu maç buradan zor döner...

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
298
390
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınızı okuduğum da öncelikle takdir ettim ama yorumları okuyunca hanımefendilerin sizi kara listede göstermesi biraz kafa karıştırdı. Sağlık tabi ki önemli ama önceki ekme olaylarınızdan dolayı çelişki oluşuyor. Sizden detaylı bir açıklama bekliyoruz bu konuda.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar