- 31 Mar 2016
- 195
- 115
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Cumartesi günü regina hanım ile saat 14 de görüşme yapacaktık.bende sabah erkenden Osmanbeye gittim ve Cevahir AVM nin açılışı ile orada vakit geçirmeye başladım kahvaltı çay kahve vs.Derken bir önceki akşam birlikte uzun vakit geçirdigim arkadaşım gece test verdiğini ve pozitif olduğunu söyledi.bende belirti yoktu ama biliyoruz ki belirti göstermeden de pozitif olabilme durumu oluyor.bende bunun şüphesi ve tedirginliği ile regina hanıma haber verdim ve kendisi de sıkıntı olmadığını görüşmeue gelmemi istedi bende ne kendisini nede dolaylı olarak buradaki bay ve bayan arkadaşlari riske atmamak adına gelemeyeceğimi belirtim ama tabiki doğal olarak bana kızdı.ki bende görüşmeyi çok istiyordum sabah erken gittim heycanla bekliyordum ama böyle bir durumda sağlık herşeyden önce geleceği için riske atmak istemedim elimde olmayan sebeplerden dolayı gidemedim ve üzüldüm hem karşı tarafı uzdugum hemde gidemedigim için.yine olsa yine gitmem iptal ederim ki benim için olumsuz düşündüğünü bile bile böyle karar aldım.umarim doğru karar vermişimdir.yine de iptal olmasından dolayı kendisinden özür diliyorum. @Regina