Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Polente & aylinaylinaylin ?

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?
Artik istanbulda olmadığım icin pek görüşme fırsati bulamiyorum ama nerede olursam olayim aklim fikrim aylinde :) :) ne zaman gelsem istanbula aylini hemen rahatsiz ediyorum ben geldim diye... aylin icin soylenecek milyon tane sey var ama her zaman ki gibi inanilmaz. Hakikaten baska bir boyutta sevisme konusunda..
Her seyden öte aylin ile konuşmak ve vakit gecirmek terapi gibi... başının belasiyim aylincim benden kurtuluşun yok ???

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
32
0
bizim aylini niye bulamadigimiz belli oldu paylasiminiza saglik bagimlilik yaratan bi disi

throwaway Çevrimdışı
9 Eki 2017
71
14
Cinsiyetiniz nedir?
bende geçen 'yıldırım' hızında bir görüşmeyle yakalayacaktım kendisini elimden kaçtı :) birdahakine yakalarim ama :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Artik istanbulda olmadığım icin pek görüşme fırsati bulamiyorum ama nerede olursam olayim aklim fikrim aylinde :) :) ne zaman gelsem istanbula aylini hemen rahatsiz ediyorum ben geldim diye... aylin icin soylenecek milyon tane sey var ama her zaman ki gibi inanilmaz. Hakikaten baska bir boyutta sevisme konusunda..
Her seyden öte aylin ile konuşmak ve vakit gecirmek terapi gibi... başının belasiyim aylincim benden kurtuluşun yok ğŸËÅ“ŽğŸËÅ“ŽğŸËÅ“Ž

En sevdiğim baş belam @polente ciğim :*
İstanbuldaki hızlı hallerini de biliriz, kendini pek özletmiştin :)

Seni yeniden, yeniden ve yeniden görmek harika :) bir de pierre don atlet ekibi olarak hepinizi bir arada görsem (ama yaramazlık yok :) ) ne mutlu olacağım. :) Aklında fikrinde olmak da şımartıcı :)

Senden kurtulmayı iateyeceğimi de sanmıyorum, seni severim bilirsin :*

Tekrar, tekrar, tekrar denk gelebilmek dileğiyle baş belam :*

Tabii ki NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL (giggle)

Sevgiler :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
bende geçen 'yıldırım' hızında bir görüşmeyle yakalayacaktım kendisini elimden kaçtı :) birdahakine yakalarim ama :)

Vaaav, "yıldırım" hızı (giggle) Benim için neredeyse imkansız ama denk gelebilmek dileğiyle diyelim sevgili throwaway :)

Yakaladığına sonuna dek değmesi dileğiyle...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
bizim aylini niye bulamadigimiz belli oldu paylasiminiza saglik bagimlilik yaratan bi disi

Yine bir sitemkarlık hissediyorum bu yazılanlarda sevgili dato, yanılıyor muyum?
Yanılmadığımı bilerek diyorum ki son dakikacılık yapma :* Seni severim, bilirsin. :*

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Yaşatana da yaşayıp aktarana da teşekkürler. Baş belası yaratnak Aylinin işi (angel)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Yaşatana da yaşayıp aktarana da teşekkürler. Baş belası yaratnak Aylinin işi (angel)

Ben kendim baş belasıyım adminim, baş belası yaratmaya vaktim kalmıyor o sebeple :)

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
aylin tam gaz akıl almaya devam ediyosun bakıyorum. nerden buluyosun bu enerjiyi allasen o minyatür halinle?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
aylin tam gaz akıl almaya devam ediyosun bakıyorum. nerden buluyosun bu enerjiyi allasen o minyatür halinle?

Sevgili yoksebebi, minyatürüz diye enerjimiz olmasın mı?
Ayrıca akıl almak demeyelim, akılda iz bırakmak diyebiliriz bir tık. :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar