- 21 Mar 2022
- 143
- 255
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selam forumdaşlar,
Dün anadolu yakasında işlerimiz vardır ve erken biteceğini anlayınca uzun zamandır merak konusu
olan Yasmine yazdım kısa bir wp mesajından sonra randevu oluşturuldu.
Otopark sorunu yok , eve giriş çıkış rahat, ev temiz derli toplu maşallah.
Tam zamanında kapısına geldim. Karşımda fit ,iri gözlü, seksi giyimli gülümseyen bir hatun vardı.
Hoşuma gitti konuşkan bıcır bıcır seksi hatun masada çok güzel hazırlanmış bir şişede cin hazırdı.
Masada başladık muhabbete bir iki dubleden sonra sıcaklık ibresi arttı duş için müsade sonra mis.
Bir kadın bu kadar konuşkan ve seksi nasıl olur diye sorguluyor insan.
Birinci turda ve ikinci turda girmedik pozisyon kalmadı.
Oral 10/10 iyi dil kullanıyor oraldayken gözler ayrılmıyor
performans 10/10 çok hızlı ve seri
ağırlama 10/10
temizlik 10/10
Neyse tam şişenin sonuna gelmişken içeriden bir tatlı taze pembiş çıkıverdi.
Ben ne zaman tek hatunla günü kapatıcam desem mevlam izin vermiyor hediye yolluyor.
Türkçe pek bilmiyor ama anlıyor biraz onunda tazecik bir cevher gibi vücut dili konuşuyor.
Vücut tertemiz tepkimeler süper kuku dar ve sıcaklık hissediiyor istekli amatör ruhlu
onunlada bir tur çok zevkli idi.
İşin sonunda ben bu ikiliye gidermiyim kesinlikle evet .Tavsiye ederim gerçekten.
Teşekkürler ikiliye
Dün anadolu yakasında işlerimiz vardır ve erken biteceğini anlayınca uzun zamandır merak konusu
olan Yasmine yazdım kısa bir wp mesajından sonra randevu oluşturuldu.
Otopark sorunu yok , eve giriş çıkış rahat, ev temiz derli toplu maşallah.
Tam zamanında kapısına geldim. Karşımda fit ,iri gözlü, seksi giyimli gülümseyen bir hatun vardı.
Hoşuma gitti konuşkan bıcır bıcır seksi hatun masada çok güzel hazırlanmış bir şişede cin hazırdı.
Masada başladık muhabbete bir iki dubleden sonra sıcaklık ibresi arttı duş için müsade sonra mis.
Bir kadın bu kadar konuşkan ve seksi nasıl olur diye sorguluyor insan.
Birinci turda ve ikinci turda girmedik pozisyon kalmadı.
Oral 10/10 iyi dil kullanıyor oraldayken gözler ayrılmıyor
performans 10/10 çok hızlı ve seri
ağırlama 10/10
temizlik 10/10
Neyse tam şişenin sonuna gelmişken içeriden bir tatlı taze pembiş çıkıverdi.
Ben ne zaman tek hatunla günü kapatıcam desem mevlam izin vermiyor hediye yolluyor.
Türkçe pek bilmiyor ama anlıyor biraz onunda tazecik bir cevher gibi vücut dili konuşuyor.
Vücut tertemiz tepkimeler süper kuku dar ve sıcaklık hissediiyor istekli amatör ruhlu
onunlada bir tur çok zevkli idi.
İşin sonunda ben bu ikiliye gidermiyim kesinlikle evet .Tavsiye ederim gerçekten.
Teşekkürler ikiliye