- 21 Mar 2022
- 148
- 259
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selam forumdaşlar ,
Bahara verdiğimiz sözün üzerine ilk randevu ona idi ve sözümüzü tuttuk.
Bahar evi giriş çıkış çok rahat , Tertemiz derli toplu evi var.
otopark sorunu yok , İkramlıklar her zamanki gibi güzel..
Bahar ile uzun süredir tanışırız , ramazan nadasından çıktıktan sonra ilk sözüm ona idi.
Aklımda başka yere gitmek yoktu gerçekten ama yaradan bile kendi gönderiyor.
Bahar her zamanki bilenler bilir öpüşmesi oralı seksi süperdir anlat anlat bitmez tam bir esmer bomba.
Bir baktık sonra Baharın arkadaşı Gizem geldi içimden dedim sen istemesen bile ayağına geliyor.
Hep beraber masada hoş sohbet zaman geçirdik.
Gizemde çok tatlı hatun tadına baktık ama daha detaylı inceleme için sonra yine uğrayacağım güzel kız için.
Baharın güzel özelliği benim için liman olacaktır bundan sonra hiç ego yok ,kapris yok , dobra hatun tam benim kalem.
Teşekkürler Bahar ve Gizem yine yeniden görüşmek üzere.
Bahara verdiğimiz sözün üzerine ilk randevu ona idi ve sözümüzü tuttuk.
Bahar evi giriş çıkış çok rahat , Tertemiz derli toplu evi var.
otopark sorunu yok , İkramlıklar her zamanki gibi güzel..
Bahar ile uzun süredir tanışırız , ramazan nadasından çıktıktan sonra ilk sözüm ona idi.
Aklımda başka yere gitmek yoktu gerçekten ama yaradan bile kendi gönderiyor.
Bahar her zamanki bilenler bilir öpüşmesi oralı seksi süperdir anlat anlat bitmez tam bir esmer bomba.
Bir baktık sonra Baharın arkadaşı Gizem geldi içimden dedim sen istemesen bile ayağına geliyor.
Hep beraber masada hoş sohbet zaman geçirdik.
Gizemde çok tatlı hatun tadına baktık ama daha detaylı inceleme için sonra yine uğrayacağım güzel kız için.
Baharın güzel özelliği benim için liman olacaktır bundan sonra hiç ego yok ,kapris yok , dobra hatun tam benim kalem.
Teşekkürler Bahar ve Gizem yine yeniden görüşmek üzere.