Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Party 1 Gece &Cansu Kaya &Baygizli

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
148
259
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forumdaşlar ,

Geçen hafta boş boş takılırken uyarı sinyalleri geldi ve hemen eller tele uzandı.
Gezinirken uzun zamandır bir araya gelemediğimiz standart dışı ikili geldi.

İletişim hızlı bir biçimde sağlandı , en sevdiğim olay bu ..

Cansu da buluşmak üzere sözleştik tam saatinde hepimiz oradaydık ne güzel her şey yolunda.
Cansunun evi temiz ,derli toplu, ikramları şahane , otopark sıkıntısı yok , eve giriş çıkış çok rahat.

Masada başladık muhabbete uzun zaman olup görüşmeyeli biraz sitem biraz hayattan konuştuk.
Cim cim Gece sen çok oturdun deyip davet odasına geçtik bu ikili öyle bir resital sergilediki bir an
kim oral yapıyor kim öpüyor hangi taraftan geliyorlar anşamadım son anda dümeni ele aldım.
İlk yakalanan gece oldu güzel bir misyoner ile aynı anda Cansunun memiş ve dudaklarlar uğraşırken
mutlu son oldu yatakta yığılıp kalmışım.

Biraz temizlik ve dinlenmek için masaya geçtik , muhabbete devam ettik.
Ne muhabbetlerine doyum oluyor nede tadlarına partyler devam edeceği
için Bu sefer Cansu yu yakalamalıydım sevişmeye Gece ile başlayıp güzel güzel dudakları öptükten sonra
Gece bana oral yaparken bende Cansuyla bir anda doggy pozisyonunda buldum kendimi ve mutlu son.

Arada unuttuğum pozisyonlar ve değişik atraksiyonlar için kusura bakmayın hep güzelim çünkü aklımda kalanlar bunlar.

Çıkarken güzel birer öpücük ve her ikisinede teşekkür ederim.
Yola devam

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,439
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forumdaşlar ,

Geçen hafta boş boş takılırken uyarı sinyalleri geldi ve hemen eller tele uzandı.

Cansu da buluşmak üzere sözleştik tam saatinde hepimiz oradaydık ne güzel her şey yolunda.
Cansunun evi temiz ,derli toplu, ikramları şahane , otopark sıkıntısı yok , eve giriş çıkış çok rahat.

Masada başladık muhabbete uzun zaman olup görüşmeyeli biraz sitem biraz hayattan konuştuk.
Cim cim Gece sen çok oturdun deyip davet odasına geçtik bu ikili öyle bir resital sergilediki bir an
kim oral yapıyor kim öpüyor hangi taraftan geliyorlar anşamadım son anda dümeni ele aldım.
İlk yakalanan gece oldu güzel bir misyoner ile aynı anda Cansunun memiş ve dudaklarlar uğraşırken

için Bu sefer Cansu yu yakalamalıydım sevişmeye Gece ile başlayıp güzel güzel dudakları öptükten sonra
Gece bana oral yaparken bende Cansuyla bir anda doggy pozisyonunda buldum kendimi ve mutlu son.

Arada unuttuğum pozisyonlar ve değişik atraksiyonlar için kusura bakmayın hep güzelim çünkü aklımda kalanlar bunlar.

Yola devam
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,101
2,439
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve keyifli paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Selam forumdaşlar ,

Yola devam
Seni tekrar görmek iyi geldi😘 zaman ayırıp misafirim olduğunuz icin ben teşekkür ederim 😘😘

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Canım benim özlemiştik seni, ne iyi oldu. İyi ki geldin 😘😘
Hersey için teşekkür ederim 😘😘😘❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar