- 9 Haz 2018
- 834
- 1,904
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimBazıları çok şanslı Bu arada süper görünüyorsunuz
EvetBende yırtabilir miyim
Çok çok seksi !!! Bizede nasip olurmu acaba? Süpesiniz sevgili @BUSE PIRILZevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Evet olsun tabi teşekkür ederimÇok çok seksi !!! Bizede nasip olurmu acaba? Süpesiniz sevgili @BUSE PIRIL
O da benim gibi çok seviyor çorap naylon çorapAdamcağızı ne hale getirdiysen, çorabı çıkarmayı bekleyememiş.
Libido tavan yapinca ben
Cok sexsi olmuş gerçektenZevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Bir tane pürüz olmaz mı beeeee
Teşekkür ederimBöyle bir güzellik karşısında bende heyecan yapar yırtardım çorabı, muhteşem görünüyorsun
Teşekkür ederimCok sexsi olmuş gerçekten
Evet otele geliyorum yirtalim çorap çokbuse hanım merhabalar, outcall görüşme yapıyor musunuz? yapıyorsanız bende gelmek isterim yırtacağımız çoraplar varsa
olur öyle şeyler güzelliğiniz karşısında dayanamamıştır
❤Teşekkür ederim
Zevk orası muhakkak tabi ki sizin gibi bir güzellikle hele. Ama çorap yırtılması milli servet değilmiZevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Markasına göre öyle yırtma işlemlerinde Penti kullanıyorumZevk orası muhakkak tabi ki sizin gibi bir güzellikle hele. Ama çorap yırtılması milli servet değilmi
Ben de yırtmak istiyorum. Çorabı yanımızda mı getiriyoruz?Zevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Hediye kabul ediyorum duruma göre değişiyorÇoraplar şirketten galiba
Hahahhahqq superÇorap fetişisti olarak ıslandım
Sevinirim S bedenBen de yırtmak istiyorum. Çorabı yanımızda mı getiriyoruz?
ben yırtmak yerine yavaşça çıkartmak isterdim buse hanım cımZevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Sen soft seviyorben yırtmak yerine yavaşça çıkartmak isterdim buse hanım cım
Bir gün nasip olursa bende parçalamak isterimZevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Görünüşe göre de zevk dolu bir gece olmuş. O gecelerden birinde olmak ümidindeyim.Zevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
MemnuniyetleBir gün nasip olursa bende parçalamak isterim
Memnun olurumGörünüşe göre de zevk dolu bir gece olmuş. O gecelerden birinde olmak ümidindeyim.
teşekkür ederim 🫠Yırtılmayacak gibi mi ama
O zaman 2 söz aldım bir o çorap parçalanacak 2.de güzel saatler sonunda o ayaklara masaj yapılacakMemnuniyetle
Çok ayıp çok bana izin vermemiştiniz bende isterim 🫦Zevkli bir geceydi sizin düşünceleriniz nelerdir ?
SözO zaman 2 söz aldım bir o çorap parçalanacak 2.de güzel saatler sonunda o ayaklara masaj yapılacak
Aaaa bi yanlislik var sizede sözüm olsunÇok ayıp çok bana izin vermemiştiniz bende isterim 🫦
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!