Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özür diliyorum

4 Ocak 2012
105
32
Cinsiyetiniz nedir?
Böyle bir başlık açtım görüşeli neredeyse 1.5 ay
oldu yeni yazıyorum.
Aylin hanımla ilgili o kadar çok şey yazıldıki ben
ilave yazıcak bir şey bulamadım.
Yukarıda anlatılan ların hepsi ne ise o.
gerçekten tam bir gfe tecrübesi,
yatak kısmı için uygun bir yakıştırma bulamadım
Yaşamanız lazım???

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
yakıştırma olarak doğrayıcı aylin uygun. sevişmenize sağlık gençler:smoking-030:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adamı özür diletecek kadar sağlam ve hunharca sevişiyormuş AylinAylin (giggle) Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
183
190
Cinsiyetiniz nedir?
Valla o şans ve şerefe bende erişmek istiyorum ama geç saatlerde de görüşüyormusunuz diye sorunca whatsappten bir daha cevap alamadım, inşallah kendisini kızdırıp bir kusur işlememişimdir.

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
183
190
Cinsiyetiniz nedir?
Valla o şans ve şerefe bende erişmek istiyorum ama geç saatlerde de görüşüyormusunuz diye sorunca whatsappten bir daha cevap alamadım, inşallah kendisini kızdırıp bir kusur işlememişimdir.

oh be neyse kızdırmamışım kaplanı

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
oldu yeni yazıyorum.
Yaşamanız lazım🙂🙂🙂

Aşk olsun sevgili üstünkur, ne özürü yahu!? Önemli olan mutlu sonla biten bir araya gelişlerdir bence. :) Ben zaten sonucu tahmin ediyordum. :)

Benimle ilgili yorumların doğruluğunu pekiştiren cümlelerin için teşekkür ederim. :) Gfe candır diyorum. :) Birini yanılgıya uğratmamak da ekstra candır diyorum. :)

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle beni oral seks iyileri listesine alan sevgili guru. :*

ELBETTE NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL. :)

Sevgiler. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Kaplan yine avını parçalamışşş :D aklı başına yeni gelen av anca yazabilmiş :) şaka bir yana kısa ve öz anlatım için teşekkürler...

Sevgili Moria cığım, kurban adaylarımı korkutmayacaktik hani?? :) Cezanı seç, kırk katır mı kır satır mı? Yoksa kırk adet buz küpü ve ardından sıcak su mu ? :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Sevgili MrWho, her zaman yazamayabiliyorum ama sorularını yanıtladım sanırım. :) Denk gelebilmek dileğiyle. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Sevgili MrWho, her zaman yazamayabiliyorum ama sorularını yanıtladım sanırım. :) Denk gelebilmek dileğiyle. :*

10 Eyl 2017
183
81
Cinsiyetiniz nedir?
oldu yeni yazıyorum.
Yaşamanız lazım???
Aylin hanımı tanımış olmak bence başlı başına bir ödül gibi,güzel anlamlı paylaşım için teşekkür ederim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin hanımı tanımış olmak bence başlı başına bir ödül gibi,güzel anlamlı paylaşım için teşekkür ederim :)

Teşekkürler sevgili Hasan58, pek yakında biz de tanışacağız.. :) Umarım aynı düşüncelerini daha da pekiştireceğin bir bir araya geliş olur... :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Teşekkürler sevgili Hasan58, pek yakında biz de tanışacağız.. :) Umarım aynı düşüncelerini daha da pekiştireceğin bir bir araya geliş olur... :*

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar