Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Izmir'e gelince bunu yapmadan ölme sıralamamda ilk sıradasın @Kayla
İnsanın tadını almadan kokusunu duymadan özlenmesi özel bir sebeptir sen de öylesin
İy keyiflere umarım herşey yolundadır. Kayla Hanım
Sende ☺☺Harikasın
Tesekkür ediyorum sendefotoğraflar muhteşem harikasın
Yolunda yolunda şükürde fotolarım calınıp kullanılınca sinirkatsayım artıyo ara araİy keyiflere umarım herşey yolundadır. Kayla Hanım
SevgilerrrÇok sıcak ortam....
Özleyin tabiÖzlemez olur muyuzz
Ne zaman istiyorsan ☺☺☺Bir şey soracağım. Ne zaman geleyim ?
Kayla bunu beğendi nick bir insana cuk diye otururmu oturur ağzın iyi laf yapıyor çapkın oldugunun kanıtı ☺☺☺İnsanın tadını almadan kokusunu duymadan özlenmesi özel bir sebeptir sen de öylesin
Ayyy şımarsammıİzmir adına büyük şanssın
Değilşm sanırımÖzlenmeyecek gibi misin
Bencede yapmadan ölme yapsanda ölme tabiki uzun ömürler sağlıklı ömürlerIzmir'e gelince bunu yapmadan ölme sıralamamda ilk sıradasın @Kayla
Yav bu hatun aşırımı seksi,banamı öyle geliyor
Sence ☺Yav bu hatun aşırımı seksi,banamı öyle geliyor
TesekkürlerSüpersin
İzmirde olmak vardı
Evet evet aşırı seksiSence ☺
mersi şekerefsane bir hatun gördüm sanki
Böyle güzellik özlenmezmi en çokta ben özledim
Thanks honeyÇok seksi
Thanks babeEvet evet aşırı seksi
Sinir katsayı artması normal sizin çalmaktan ne anlıyorlar anlamış değilim gerçekten Kayla HanımYolunda yolunda şükürde fotolarım calınıp kullanılınca sinirkatsayım artıyo ara ara
Özlemek mi bu kelime az kalıyor başka kelime türetmem lazım
Sizden böyle bir cevabı almak beni onure eder iyi laf özel insanlara olur sende çok özelsin benim içinKayla bunu beğendi nick bir insana cuk diye otururmu oturur ağzın iyi laf yapıyor çapkın oldugunun kanıtı ☺☺☺
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!