Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özge İle İlk Görüşmem!

• Konbuyu başlatan iyZiy
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21

iyZiy

Normal Üye
24 Ocak 2022
2
13
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Otel odasına ilk girdiği an çok heyecanlandım ve gerçekten fotoğraflarda göründüğünden çok daha zayıf ve seksiydi. Gerçekten çok zeki ve çok güzel bir kız; çok sempatik ve kendisi ile muhabbet etmek aşırı keyifliydi.

Önce çay içmeye başladık ve uzunca güzel bir sohbet ettik ve jazz müzik eşliğinde maceramıza başladık :D

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Otel odasına ilk girdiği an çok heyecanlandım ve gerçekten fotoğraflarda göründüğünden çok daha zayıf ve seksiydi. Gerçekten çok zeki ve çok güzel bir kız; çok sempatik ve kendisi ile muhabbet etmek aşırı keyifliydi.

Önce çay içmeye başladık ve uzunca güzel bir sohbet ettik ve jazz müzik eşliğinde maceramıza başladık :D
paylaşım için teşekkürler

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Aşk olsun resimlerde de fitim ben hınh 😄💋

Sword2 Çevrimdışı
14 Mar 2020
89
116
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşanan keyifli anlarla ilgi paylaşım için her iki tarafa teşekkürler. Özge Hanım fotoğraflarından çok güzel bir yüze sahip olduğunu ve çok güzel fiziği olduğunu gösteriyor. Tanışmak ümidiyle diyelim.

slm

3 Ağu 2022
59
118
39
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay

Zaten muhabbeti Ve güzel yüzü insanı büyülüyor ... diğerlerini saymıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar