Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özge ile güzel bir sabah.

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
84
134
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba,
Uzun zamandır görüşmek için uğraştığım, karşılıklı iptaller ile bir türlü görüşme sağlayamadığımız Özge ile nihayet bugün bir sabah görüşmesi yapabildik. iyi ki de bu kadar uğraşmış ve görüşmek için ısrarda bulunmuşum. Yoksa böyle bir güzellikten mahrum kalmayı hangi erkek isterki.
Öncelikle evinin konumu çok merkezi, Şişli’deki ünlü bir avm’nin hemen arka sokağında diyebiliriz. Evin bulunduğu sokağa varmadan önce isparka aracınızı bırakarak 50 Mt ilerdeki aşk evine ulaşabilirsiniz.
Özge’nin evi çok temiz. Eşyalar çok yeni ve dışardan eski görünse de evin içi yenilendiğinden ferah bir havası var. Evinde klima var bu arada rahat olabilirsiniz :)
Diğer referanslardan Özge’nin minyon ve Ebru Şallı vari bir güzelliği olduğu söylenmişti. Minyon konusunda kesinlikle katılıyorum(incecik ve bebek gibi, minyon sevenler kesinlikle kaçırmamalı) ancak Ebru Şallı benzetmesine kesinlikle katılmıyorum. Ebru şallı bu kızın getir götürünü bile yapamaz. Makyaj yapmadığı halde bile insan nasıl bu kadar güzel olabilir anlamıyorum. Gerçekten çok güzel çok tatlı bi yüzü var.
yüzü kadar teni de güzel, İpek gibi yumuşacık dokunma hissiyatı harika.
elbette bunlar kadar kalbi de çok güzel. Sohbeti muhabbeti tavrı bunlar şahsen daha önce karşılaşmadığım güzel şeylerdi.
görüşenin asla ama asla pişman olmayacağı biri. İkramlar kahveler vs bahsetmiyorum bile. Bi duş aldıktan sonra yatak odasında beni bekleyen afetten ben size nasıl bahsediyim şimdi. Ne desem az kalır. Zaten hazır olmasanız bile yaptığı güzel ve derin oral ile hazır duruma geliyorsunuz. Öpüşmesi, dokunuşu, sizi hazır hale getiriyor.Hele kucağımda öpüşürken o minik kalçalarına dokunup okşamak öyle güzel bir his ki anlatamam. Minyon seven biri olarak inanılmaz zevk aldım. Son zamanlarda yaşadığım en güzel beraberlikti. 2 seanslık görüşmemizde dogy ve kovboy pozisyonlarının bende bıraktığı etki çok güzeldi.
sonuç olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Gidenin hastası olacağı, bağımlılık yapan türden biri. Konuşma tarzı oturması kalkması ile harika biri gerçekten. Sanırım bundan sonra çok başka bir partner arayışına girmem gerekmiyor. Açık ara en iyisi diyebilirim.
en kısa zamanda görüşmek üzere güzel kadın, dediğim gibi Harikasın ❤️

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,
Uzun zamandır görüşmek için uğraştığım, karşılıklı iptaller ile bir türlü görüşme sağlayamadığımız Özge ile nihayet bugün bir sabah görüşmesi yapabildik. iyi ki de bu kadar uğraşmış ve görüşmek için ısrarda bulunmuşum. Yoksa böyle bir güzellikten mahrum kalmayı hangi erkek isterki.
Öncelikle evinin konumu çok merkezi, Şişli’deki ünlü bir avm’nin hemen arka sokağında diyebiliriz. Evin bulunduğu sokağa varmadan önce isparka aracınızı bırakarak 50 Mt ilerdeki aşk evine ulaşabilirsiniz.
Özge’nin evi çok temiz. Eşyalar çok yeni ve dışardan eski görünse de evin içi yenilendiğinden ferah bir havası var. Evinde klima var bu arada rahat olabilirsiniz :)
Diğer referanslardan Özge’nin minyon ve Ebru Şallı vari bir güzelliği olduğu söylenmişti. Minyon konusunda kesinlikle katılıyorum(incecik ve bebek gibi, minyon sevenler kesinlikle kaçırmamalı) ancak Ebru Şallı benzetmesine kesinlikle katılmıyorum. Ebru şallı bu kızın getir götürünü bile yapamaz. Makyaj yapmadığı halde bile insan nasıl bu kadar güzel olabilir anlamıyorum. Gerçekten çok güzel çok tatlı bi yüzü var.
elbette bunlar kadar kalbi de çok güzel. Sohbeti muhabbeti tavrı bunlar şahsen daha önce karşılaşmadığım güzel şeylerdi.
görüşenin asla ama asla pişman olmayacağı biri. İkramlar kahveler vs bahsetmiyorum bile. Bi duş aldıktan sonra yatak odasında beni bekleyen afetten ben size nasıl bahsediyim şimdi. Ne desem az kalır. Zaten hazır olmasanız bile yaptığı güzel ve derin oral ile hazır duruma geliyorsunuz. Öpüşmesi, dokunuşu, sizi hazır hale getiriyor.Hele kucağımda öpüşürken o minik kalçalarına dokunup okşamak öyle güzel bir his ki anlatamam. Minyon seven biri olarak inanılmaz zevk aldım. Son zamanlarda yaşadığım en güzel beraberlikti. 2 seanslık görüşmemizde dogy ve kovboy pozisyonlarının bende bıraktığı etki çok güzeldi.
sonuç olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Gidenin hastası olacağı, bağımlılık yapan türden biri. Konuşma tarzı oturması kalkması ile harika biri gerçekten. Sanırım bundan sonra çok başka bir partner arayışına girmem gerekmiyor. Açık ara en iyisi diyebilirim.
en kısa zamanda görüşmek üzere güzel kadın, dediğim gibi Harikasın ❤
Güzel paylaşimn icin iki tarafada teşekkürler anlatirken özgeyle olan günü hatirlattin bana gene aklima düşürdün 👏👏

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,160
2,502
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
742
866
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler minik kalçaları demişsiniz ama fotoğraflarda oldukça hoş daha büyük görünüyor ya da büyük küçük kişiden kişiye değişir mi diyelim :)

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
84
134
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler minik kalçaları demişsiniz ama fotoğraflarda oldukça hoş daha büyük görünüyor ya da büyük küçük kişiden kişiye değişir mi diyelim :)
Ben de büyük bir popo bekliyordum ancak böyle çok çok daha güzel. Sanırım fotolarda açıdan dolayı hem uzun boylu hem de büyük popolu görünüyor ama değil. Minyon bıcır bıcır tatlı mı tatlı biri. Eminim minyon sevmeyeni bile bu tatlılığıyla sevdirir.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve bilgilendirici referans için teşekkürler...

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,309
1,798
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hoş olmuş paylaşım,ellerine sağlık..
Sevişmenize de ...

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

jbdm

Normal Üye
26 May 2017
11
7
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler...(y)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,
en kısa zamanda görüşmek üzere güzel kadın, dediğim gibi Harikasın ❤
Paylaşim icn iki tarafada teşekkürler

Manias

Normal Üye
25 Ağu 2019
23
19
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar