Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özel ve Güzel Şimal

Lagavulin Çevrimdışı
3 Ocak 2022
47
286
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar selam,
@Şimal in müdavimi olmamak pek mümkün değil. Daha önce referans yazmıştım kendisine ama her görüşmemiz bir öncekinin üzerine katarak ilerlediği için tekrar paylaşmak istedim. Maalesef çok sık görüşme yapmıyor yani ben şanslı ve sınırlı sayıdaki mavişlerden biriyim :) Böyle olunca da kendinizi daha bir özel hissediyorsunuz yalan yok :) Kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren rüyaya dalmış hissiyatınız ayrılına kadar devam ediyor, arabaya bindiğinizde anlıyorsunuz uyandığınızı. Bunu bildiğim için de (hani bazen rüyada olduğunuzu anlarsınızda ona göre hareket edersiniz ya) gitmeden önce ruyanızı tasarlayabiliyorsunuz. Fizik mükemmel, teni pürüzsüz öpmelere koklamalara doyamayacağınız bir çekiciliği var. Ten uyumunu yakaladığımız için yer yurt farketmiyor, seni istiyorum dediği anda durdurma şansınız yok sizi iliklerinize kadar sömürüyor. Şimaldeki kalite bambaşka boyutlarda arkadaşlar.
İkramdı temizlikti vs. leri hiç yazmıyorum bile 10 üzerinden 11 verilir durumda.
He bir küçük tüyo; foruma henüz video yüklememiş durumda ama yakında sürprizleri olacakmış. Görüşemeyenler için üzgünüm videolar gelince daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi :)
Her şey için teşekkürler özel kadın…

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,077
2,426
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,229
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaşlar selam,
@Şimal in müdavimi olmamak pek mümkün değil. Daha önce referans yazmıştım kendisine ama her görüşmemiz bir öncekinin üzerine katarak ilerlediği için tekrar paylaşmak istedim. Maalesef çok sık görüşme yapmıyor yani ben şanslı ve sınırlı sayıdaki mavişlerden biriyim :) Böyle olunca da kendinizi daha bir özel hissediyorsunuz yalan yok :) Kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren rüyaya dalmış hissiyatınız ayrılına kadar devam ediyor, arabaya bindiğinizde anlıyorsunuz uyandığınızı. Bunu bildiğim için de (hani bazen rüyada olduğunuzu anlarsınızda ona göre hareket edersiniz ya) gitmeden önce ruyanızı tasarlayabiliyorsunuz. Fizik mükemmel, teni pürüzsüz öpmelere koklamalara doyamayacağınız bir çekiciliği var. Ten uyumunu yakaladığımız için yer yurt farketmiyor, seni istiyorum dediği anda durdurma şansınız yok sizi iliklerinize kadar sömürüyor. Şimaldeki kalite bambaşka boyutlarda arkadaşlar.
İkramdı temizlikti vs. leri hiç yazmıyorum bile 10 üzerinden 11 verilir durumda.
He bir küçük tüyo; foruma henüz video yüklememiş durumda ama yakında sürprizleri olacakmış. Görüşemeyenler için üzgünüm videolar gelince daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi :)
sewişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Şimal Çevrimdışı
26 Ocak 2022
175
1,083
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumdaşlar selam,
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim tanıdığıma mutlu oldum tekrar görüşmek dileğiyle 🥰💋

rhinoceras Çevrimdışı

rhinoceras

Normal Üye
25 Kas 2020
39
117
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler. Şimal hanımın fotoğrafları baş döndürücü. Referansları da okuyunca görüşmek şart oldu 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar