Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özel, güzel, cömert

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
193
628
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kaç gün önce sevgili @YILDIZ la yine bir araya geldik, daha önce sözleştiğimiz kahvaltı programı için, sabah erken saatlerde buluşup uzun bir kahvaltı yaptık, ikimiz de kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğu hakkında zaten mutabıktık, dışardaki soğuk ve yağmurlu hava kahvaltıyı daha da mutlu hale getirdi, kahvaltı sonrası eve geçip sohbete devam ettik, birbirini tanıyan insanların iletişimi daha zevkli oluyor, karşılıklı soru işaretleri kalkmış olduğu için, konular birbirini takip ediyor sohbet uzadıkça uzuyor, evde kahvelerde içildikten sonra soğuk havayı sıcak yatakla dışarda bıraktık, sana ne kadar teşekkür etsem yetmez sevgili dostum, çok seviliyorsun 🥰🥰🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,335
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kaç gün önce sevgili @YILDIZ la yine bir araya geldik, daha önce sözleştiğimiz kahvaltı programı için, sabah erken saatlerde buluşup uzun bir kahvaltı yaptık, ikimiz de kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğu hakkında zaten mutabıktık, dışardaki soğuk ve yağmurlu hava kahvaltıyı daha da mutlu hale getirdi, kahvaltı sonrası eve geçip sohbete devam ettik, birbirini tanıyan insanların iletişimi daha zevkli oluyor, karşılıklı soru işaretleri kalkmış olduğu için, konular birbirini takip ediyor sohbet uzadıkça uzuyor, evde kahvelerde içildikten sonra soğuk havayı sıcak yatakla dışarda bıraktık, sana ne kadar teşekkür etsem yetmez sevgili dostum, çok seviliyorsun 🥰🥰🥰
paylaşim icin teşekkürler

Üye silindi 68030

Canim canı ne güzel hem dost hem arkadaş hem iki sevgili olmak,seninle kahvaltının da sohbetinde kahvenin de tadına doyulmaz,bana mutluluk veriyorsun güldürüyorsun beni..Her sohpet var bizde..iyiki de tanımışım seni...🥰 güzel kalplim

Fener4ever Çevrimdışı
26 Şub 2015
256
339
Cinsiyetiniz nedir?
Ne güzel referans !
Ve cok güzel hanim !
görusmek dielgi ile (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar