Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha paylaşmak istediğim fotoğraflarım var depoda ama itiraf etmeliyim. Bana en sevdigin fotografin hangisi diye sorsalar, Bu taşkuşu fotoğrafını söylerdim
Daha paylaşmak istediğim fotoğraflarım var depoda ama itiraf etmeliyim. Bana en sevdigin fotografin hangisi diye sorsalar, Bu taşkuşu fotoğrafını söylerdim
Harika gerçekten benimde merakım var uzun zamandır amatör olarak ilgilenirim fotoğrafçılıkla
benim için ne ifade ettiğini sorsalar aşk denecek kadar var
sizin kadar profesyonel olmasada bir ara bende çektiklerimi paylaşmak isterim
Harika gerçekten benimde merakım var uzun zamandır amatör olarak ilgilenirim fotoğrafçılıkla
benim için ne ifade ettiğini sorsalar aşk denecek kadar var
sizin kadar profesyonel olmasada bir ara bende çektiklerimi paylaşmak isterim
Benim için de bir tutku gerçekten. Özellikle kuşlar. Bu arada ortak noktalarımız çoğalıyor [emoji4] Sizin fotoğraflarınızı da görmek isterim. Uzun süre hafızamdan silinmeyecek bir buluşma hissediyorum [emoji6]
HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim için de bir tutku gerçekten. Özellikle kuşlar. Bu arada ortak noktalarımız çoğalıyor [emoji4] Sizin fotoğraflarınızı da görmek isterim. Uzun süre hafızamdan silinmeyecek bir buluşma hissediyorum [emoji6]
Evet farkettim ortak yanlarımız çok
arkadaşlar bana yıldırım bekçisi derler en büyük tutkum şimşek anını çekmek yağmur başladığı an alır makinayı sokağa çıkarım
umuyorum konuşacak ve paylaşacak çok konumuz olacak
Güzel bir lakap ve alan. Banada arkadaşların biraz klişe ama kuşçu derler. Bu mevsimde bir hayli fırtınalı burlar. Fırsat yakalayabilirsem bende ava çıkayım