Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Öykü ve Hayalle keyifli bir akşam

Kimbr9930

Normal Üye
4 Ocak 2023
1
6
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz haftalarda kendileriyle tanışma fırsatı yakaladım anlık randevu olmasına rağmen hemen hızlıca haberleşip buluştuk yer merkezi bir konumda ulaşımı kolay öykü ve hayal çok çok tatlı cıvıl cıvıllar enerjileri çok yüksek iş çıkışı cuma yorgunluğuma rağmen beni mutlu etmek için ellerinden geleni yaptılar hiç yabancılık çekmezsiniz aşırı espirili ikiside çok güldük çok eğlendik inanılmaz bir akşamdı yatakta ikiside birer kaplan isteyerek severek keyif alarak sizi mutlu ediyorlar kendilerine teşekkür ediyorum bana güzel bir 2 saat yaşattılar tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 🫶

ÖYKÜ-HAYAL Çevrimdışı
21 Eki 2022
106
356
Geçtiğimiz haftalarda kendileriyle tanışma fırsatı yakaladım anlık randevu olmasına rağmen hemen hızlıca haberleşip buluştuk yer merkezi bir konumda ulaşımı kolay öykü ve hayal çok çok tatlı cıvıl cıvıllar enerjileri çok yüksek iş çıkışı cuma yorgunluğuma rağmen beni mutlu etmek için ellerinden geleni yaptılar hiç yabancılık çekmezsiniz aşırı espirili ikiside çok güldük çok eğlendik inanılmaz bir akşamdı yatakta ikiside birer kaplan isteyerek severek keyif alarak sizi mutlu ediyorlar kendilerine teşekkür ediyorum bana güzel bir 2 saat yaşattılar tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 🫶

Bizde çok teşekkür ederiz seni Tanidigimiza çok memmun olduk 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar