- 22 Kas 2018
- 70
- 469
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Avcılar metrobüse yakınlar. 3 seans kaldım. İlk iki seansta epeydir kafaya koyduğum iki pozisyon vardı sırf onun için duo istiyordum. Anlatmayı beceremedim ama bir şekilde yaptık. Double *ssjob ve double p**syjob (onların deyimiyle makas atma) . Pozisyonu tarif etmeye/yapmaya çalışırken falan epey bi gülme krizine girdik. Telefondan p**no açıp gösterince anladılar keşke en baştan o şekilde gösterseydim.
Üçüncü seans her ikisiyle cowgirl doggy vs. klasik seks. Tabi her seansta ikisinin arasına girip vücut vücuda full temas sevdiğim şeylerden. İkisi de tarz olarak eğlenceli esprili hareketli kişilikler. Makas atma lafı ağızlarına dolandı görüşme boyunca onun üzerinden espri patlattılar. Eğlenceli hareketli bir deneyim oldu her ikisi de memnun etmek için elinden geleni yapıyor çekingenlik falan yok girişkenler. Teşekkürler.
Üçüncü seans her ikisiyle cowgirl doggy vs. klasik seks. Tabi her seansta ikisinin arasına girip vücut vücuda full temas sevdiğim şeylerden. İkisi de tarz olarak eğlenceli esprili hareketli kişilikler. Makas atma lafı ağızlarına dolandı görüşme boyunca onun üzerinden espri patlattılar. Eğlenceli hareketli bir deneyim oldu her ikisi de memnun etmek için elinden geleni yapıyor çekingenlik falan yok girişkenler. Teşekkürler.