Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Öykü Hayal & Marker Vol 2

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
270
495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba FZ Ailesi.
Günlerden yine cumartesi, benim görüşme isteğim yine tuttu arayışlardayım, aklıma öykü hayal ikilisi geldi, geçen görüşme hafızamdan çıkmadı henüz, bir istekte bulundum, birebir görüşmek istedim odalar da ayrı takıldık sağolasın kırmadılar.. Teşekkür ederim.

Kısa ve öz paylaşım yapacağım, diğer referansta yazdığım şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. Anlık olarak randevu istedim, dakikasında gelen cevap ile yola koyuldum, konum olarak metrobüse yakın, araçla gelecekler için ispark mevcut. Performans olarakta yine şahane bir görüşme yaşadım. Bu kızlardan mutsuz ayrılmak İMKANSIZ. İkisiyle ayrı ayrı yaşadığım görüşmede efsane geçti, bana yaşattığınız güzel saatler için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere 😘 @ÖYKÜ-HAYAL

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
270
495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler hocam🙏🏻

Kendileri uzun zamandır aklımda ama dürüst olmak gerekirse Avcılar kısmı gözümü korkutuyor😢

Ama aklıma şu an ilginç bir fantezi soktun hocam😵‍💫 ilk olarak ayrı ayrı birer görüşme yapılıyor, son duble viskiler içiliyor ve sonra final olarak duo görüşme yapılıyor😈 uzun süre unutamayacağım bir 3 saat olur herhalde😵‍💫😵‍💫

Düşündükçe Avcılar Kadıköye yaklaşmaya başladı😊

Ne açıdan korkutuyor? Yol açısından mı? Yoksa kamikaze olmasından mı? İnan ben görüşmeyi istediğim kişi için 4vesait yol gittiğimi bilirim. 😄

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
270
495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslında dürüst olmak gerekirse ikisinin birleşiminden korkuyorum hocam çünkü eğer keyif almazsam o dönüş yolu işkence gibi gelir.
Öykü ve hayal keyif almamak... İki tane vahşi kediden bahsediyoruz 😄

21 May 2018
257
252
Merhaba FZ Ailesi.
Günlerden yine cumartesi, benim görüşme isteğim yine tuttu arayışlardayım, aklıma öykü hayal ikilisi geldi, geçen görüşme hafızamdan çıkmadı henüz, bir istekte bulundum, birebir görüşmek istedim odalar da ayrı takıldık sağolasın kırmadılar.. Teşekkür ederim.

Kısa ve öz paylaşım yapacağım, diğer referansta yazdığım şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. Anlık olarak randevu istedim, dakikasında gelen cevap ile yola koyuldum, konum olarak metrobüse yakın, araçla gelecekler için ispark mevcut. Performans olarakta yine şahane bir görüşme yaşadım. Bu kızlardan mutsuz ayrılmak İMKANSIZ. İkisiyle ayrı ayrı yaşadığım görüşmede efsane geçti, bana yaşattığınız güzel saatler için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere 😘 @ÖYKÜ-HAYAL
Çok etkileyici bir referans.

maksim06 Çevrimdışı
30 Eki 2022
80
221
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans olmuş. Bende görüşmek için uygun bir zaman kovalıyorum. Bu gibi referansları görünce daha fazla ertelemek istemiyorum 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar