Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandır bu ikiliyle görüşmek istiyordum iki aydır yoklar en son geçen hafta artık burdayiz diye mesaj verdiler.ama yine ulaşılamıyor .arandığında bu numara kullanilmiyor deniliyor
Uzun zamandır bu ikiliyle görüşmek istiyordum iki aydır yoklar en son geçen hafta artık burdayiz diye mesaj verdiler.ama yine ulaşılamıyor .arandığında bu numara kullanilmiyor deniliyor
Bu üslubumuz için özür dileriz ama bu beyfendıyı tanıyoruz watsapdan engelli oldugu ıcın burdan rahatsız etmeye çalışıyor bızı bılen bılır kimseye kötü üslubumuz olmamıstır . eger bu üslupla konustuysak hakkettıgı ıcındır anlayışınız için teşekkür ederiz
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!