Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Öp öp doyamadım GAMZE😘🔥

5 Haz 2019
398
757
En sonunda benim için beklenen gün geldi.Uzun zamandır bu günü bekliyordum haftalar öncesinden sözünü almıştım.Bugün Gamzemle kahvaltıda buluştuk. Tabi her zamanki gibi evin merdivenlerini çıkarken heyecan basıyor bana çünkü her seferinde bir öncekine göre daha güzel ve seksi bir Gamzeyle karşılaşıyorum. Sabah sabah aklımı başımdan aldı tabi bizim içinde güzel bir kahvaltı hazırlamış. Ben Gamzeye bakmaktan yiyemedim o ayrı. Çay kahve faslından sonra beklenen odaya geçme zamanı geldi. Karşımda iki aydır benim gibi görüşme yapmayan Gamze vardı. Gamzeyle görüşenler bilir öpüşmesini işte onu x2 yapın. 404 gibi yapıştı dudaklara dedim parçalanacak herhalde dudaklar. Bu kadar ateşli olacağını tahmin etmemiştim beni benden aldı. Kendimi Gamzeye bıraktım her zaman olduğu gibi pozisyonlarda karşındakini nasıl mutlu ediceğini iyi biliyor. Güzel bir 3 saat geçirdim uzun zaman sonra.Sohbetinide çok özlemişim tabi ama bu bana yetmedi insan yanından ayrılmak istemiyor. En yakın zaman tekrar görüşeceğime benziyor. Bugün için ve ilk randevunu bana verdiğin için teşekkür ederim benim bal dudaklım @Gamze 😘😘😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 2 tarafada bu ara herkes sabah görüşüyor nedense
ben sabah kendime gelene kadar öğlen oluyor bende bir terslik var o zaman

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ooo tavşan zıplaması bilmiyon mu sen üstad candır can adama zindelik verir bütün gün mutluluk hormonu salgılarsın yüzünde gülücükler eksik olmaz 😁
yok dostum biliyorum ama sabah ben ayılamıyorum en erken 11-12 gibi ondan öncesi pert ben

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,051
1,680
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
nihayet

kralfatti Çevrimdışı
3 May 2020
9
14
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabah sexi candır.
Açılış vatana millete hayırlı olsun @Gamze hanım. 🙂🙂

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
tebrikler 2 tarafada bu ara herkes sabah görüşüyor nedense
ben sabah kendime gelene kadar öğlen oluyor bende bir terslik var o zaman
Teşeķkür ederiz cnm vakit ayırıp okudugun icin sabah sexi harika oluyor cnm 😉😉dene derim 😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ooo tavşan zıplaması bilmiyon mu sen üstad candır can adama zindelik verir bütün gün mutluluk hormonu salgılarsın yüzünde gülücükler eksik olmaz 😁
Aynen tatlım katılıyorum sana sabah sexi harika oluyor 😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
29emre29 Çevrimdışı
2 Eki 2019
5
7
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Gamze Bi numaradır harika bi afettir herşeyiyle örnek alınması (kendi hem cinsleri) gereken Dehşetül Vahşet bi Bayandır ..
Aramıza bu dünyada hiç birşeyin girmesine gücünün yetmeyecegine inanırdım ama malum aramızda bi virüs dolaşıyor su olayları bi atlatalim kendisiyle görüşmeyi yapacagim ..
O zamana kadar esen kal sağlıkla kal Sultanım ...

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
En sonunda benim için beklenen gün geldi.Uzun zamandır bu günü bekliyordum haftalar öncesinden sözünü almıştım.Bugün Gamzemle kahvaltıda buluştuk. Tabi her zamanki gibi evin merdivenlerini çıkarken heyecan basıyor bana çünkü her seferinde bir öncekine göre daha güzel ve seksi bir Gamzeyle karşılaşıyorum. Sabah sabah aklımı başımdan aldı tabi bizim içinde güzel bir kahvaltı hazırlamış. Ben Gamzeye bakmaktan yiyemedim o ayrı. Çay kahve faslından sonra beklenen odaya geçme zamanı geldi. Karşımda iki aydır benim gibi görüşme yapmayan Gamze vardı. Gamzeyle görüşenler bilir öpüşmesini işte onu x2 yapın. 404 gibi yapıştı dudaklara dedim parçalanacak herhalde dudaklar. Bu kadar ateşli olacağını tahmin etmemiştim beni benden aldı. Kendimi Gamzeye bıraktım her zaman olduğu gibi pozisyonlarda karşındakini nasıl mutlu ediceğini iyi biliyor. Güzel bir 3 saat geçirdim uzun zaman sonra.Sohbetinide çok özlemişim tabi ama bu bana yetmedi insan yanından ayrılmak istemiyor. En yakın zaman tekrar görüşeceğime benziyor. Bugün için ve ilk randevunu bana verdiğin için teşekkür ederim benim bal dudaklım @Gamze 😘😘😘
Öncelikle Kusura bakma canım biraz geç cevap verdim😘😘😘 bu güzel anlamlı paylaşım için sana çok tesekkur ederim bu kacınci gorismemiz oldu her seferinde böyle güzel paylaşımlar beni mutlu ediyor😘😘iyiki seni tanimışım seninle en son 14 mart görüşme yapıp birlikte karantinalı günlere girmıstik 😘😘yine birlikte karantina dan çıktık 😘😘😘daha nice sevişmelere diyeyim benim icin yerin cok farklı😘😘😘görüşmek üzere 😘😘bu arada sana kahvaltı hazırlamakta benim için büýuk bir zevk idi 😘😘😘

5 Haz 2019
398
757
Başta kahvaltı İçin teşekkür ederim 😘 seninle görüşmekten gerçekten keyif alıyorum. Bende iyiki seni seni tanımışım yerin bende ayrı😘 daha çok görüşmemiz olcak. En yakın zamanda tekrar yanıda olucam biliyorsun bal dudaklım @Gamze 😘😘🌸🌸 bu sefer tatlımla geliyorum

RedBull1987 Çevrimdışı
28 Tem 2017
18
11
Cinsiyetiniz nedir?
Dostum ne kadar şanslı olduğunun farkındasındır umarım

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Bu guzel anlamlı paylaşım için her iki tarafa da tşk edıyoruz @Gamze varsa her şey zaten harika dır🥰🥰🥰sevgili @Runaway cok şanslısın 🙏🏻🧿🧿kahvaltıyı da kapmışsın 🥰🥰😂😂🧿🧿🙏🏻

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Başta kahvaltı İçin teşekkür ederim 😘 seninle görüşmekten gerçekten keyif alıyorum. Bende iyiki seni seni tanımışım yerin bende ayrı😘 daha çok görüşmemiz olcak. En yakın zamanda tekrar yanıda olucam biliyorsun bal dudaklım @Gamze 😘😘🌸🌸 bu sefer tatlımla geliyorum
Ne demek kahvaltının lafımı olur büyük bir zevkle hazırladim her zaman da hazırlarım😘😘😘seninle olmak gercekten cok keyifli cok iyi dostlugimiz oldu daha nice gorismelerimize diyelim o zaman 😘😘daha yolun başındayız 😘😘😘tatlımı bi dahaki gelisinde bekliyorum ,😘😘😘bu gelisinde tavuk gögsu ile kandırdın beni 😂😊😂😂😘

5 Haz 2019
398
757
Ne demek kahvaltının lafımı olur büyük bir zevkle hazırladim her zaman da hazırlarım😘😘😘seninle olmak gercekten cok keyifli cok iyi dostlugimiz oldu daha nice gorismelerimize diyelim o zaman 😘😘daha yolun başındayız 😘😘😘tatlımı bi dahaki gelisinde bekliyorum ,😘😘😘bu gelisinde tavuk gögsu ile kandırdın beni 😂😊😂😂😘
Düşüncelerin İçin teşekkür ederim. İnsanın gözü kapalı güvene bileceği bir dostsun. Daha çok görüşmemiz olacak emin ol😘😘
Tatlın bu sefer kesin @Gamze

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Gamze Bi numaradır harika bi afettir herşeyiyle örnek alınması (kendi hem cinsleri) gereken Dehşetül Vahşet bi Bayandır ..
Aramıza bu dünyada hiç birşeyin girmesine gücünün yetmeyecegine inanırdım ama malum aramızda bi virüs dolaşıyor su olayları bi atlatalim kendisiyle görüşmeyi yapacagim ..
O zamana kadar esen kal sağlıkla kal Sultanım ...
Teşekkür ederim cnm hakkımdaki düşüncelerin için sende öylesin görüşmek üzere sevgiler😘😘

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
744
642
Günün en önemli sevişmesi , Sabah sevişmesidir. İnsanın siniri stresini alır, pamuk gibi olur.

Paylaşım için herkese teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar