- 5 Haz 2019
- 398
- 757
En sonunda benim için beklenen gün geldi.Uzun zamandır bu günü bekliyordum haftalar öncesinden sözünü almıştım.Bugün Gamzemle kahvaltıda buluştuk. Tabi her zamanki gibi evin merdivenlerini çıkarken heyecan basıyor bana çünkü her seferinde bir öncekine göre daha güzel ve seksi bir Gamzeyle karşılaşıyorum. Sabah sabah aklımı başımdan aldı tabi bizim içinde güzel bir kahvaltı hazırlamış. Ben Gamzeye bakmaktan yiyemedim o ayrı. Çay kahve faslından sonra beklenen odaya geçme zamanı geldi. Karşımda iki aydır benim gibi görüşme yapmayan Gamze vardı. Gamzeyle görüşenler bilir öpüşmesini işte onu x2 yapın. 404 gibi yapıştı dudaklara dedim parçalanacak herhalde dudaklar. Bu kadar ateşli olacağını tahmin etmemiştim beni benden aldı. Kendimi Gamzeye bıraktım her zaman olduğu gibi pozisyonlarda karşındakini nasıl mutlu ediceğini iyi biliyor. Güzel bir 3 saat geçirdim uzun zaman sonra.Sohbetinide çok özlemişim tabi ama bu bana yetmedi insan yanından ayrılmak istemiyor. En yakın zaman tekrar görüşeceğime benziyor. Bugün için ve ilk randevunu bana verdiğin için teşekkür ederim benim bal dudaklım @Gamze