- 14 Eki 2019
- 751
- 1,484
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Arzu ile daha öncedende görüşmüştüm,bende güzel izlenimler bırakmıştı.Tekrar kısa bir yazışmanın ardından,birçok işinin arasında sağolsun beni kırmadı dün akşam görüşme fırsatına eriştimNeden bir sürü işi dedim sizce özel hayatında sorumlulukları olan,mesleği olan biri Arzu..Bu olayı süreklilik halinde yapan birisi değil o yüzden az görüşmeler yapıyor..Lokasyon bana yakın sayılır,araba ile taksi ile ulaşım kolay..Biraz yakınından otobüste geçiyor bölgeyi bildiğim için söylüyorum.Bende iz bırakan kısımlardan biri hanımefendi çok temiz,titiz..Görüştüğü ev temiz,kendi bu konuda çok hassas.Kapıda gülümseyerek karşıladı yüzü gerçekten çok hoşGözleri,saçları ayrı bir hava katıyor..Benim için seçtiği kıyafet içinde çok seksi görünüyordu..İkramlar eşliğinde sohbete başladık,samimiyette olunca bir sürü konu konuştuk..Malum kısıma geçtiğimizde dudakları,öpüşmesi göğüsleri ve buraya dikkat kalçaları ve kadınlığı mükemmel..Sürekli görüşmeler içinde olmadığından kadınlığı çok zevk veriyorKendisi de ilişkiden keyif alıyor yanıyor desem yeridir..Uzun soluklu sevişmemiz ve dogyde kalçalarının arasında onu hissederek derinliklerinde serinlemek bambaşkaydı..Herkes herkes ile uyuşamaz ben Arzu ile uyuştum yatakta sizin için elinden gelenin fazlasını yapıyor..Mutlu ediyor,yaşıyor ve yaşatıyor..Yapmacık değil,tamamen karşılıklı keyfe odaklı..Hayat tecrübesi olan,kültürlü,maneviyatı olan birisi..Bu ortamlarda sürekli yer yapacak biri değil..Fırsat varken değerlendirmek gerek..Bol sohbetli,ter içinde,haz ve zevk dolu saatler yaşadım..Herşey için çok teşekkür ederim Arzuİyi ki tanışıyoruz