- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Meltem’le görüşmemiz üzerinden çok süre geçmişti,akıllarda yarım kalan şeyler vardı..Bakalım dedim, geçen zamanda neler olmuş..Kısa bir yazışmadan sonra bir rüzgar attı beni Meltem’eKapıda karşılandığımda; çok hoş stilettolar,siyah jartiyer çorap vs..Bakışları,zarif karşılaması ve samimi gülümsemesi çok hoştuKısa hijyenden sonra sarıldık ve başladık sohbete..İkramlarda hazırdı..Uzun zaman olunca konuşacak çok konu oluyor..Duştan sonra geçtik özel anlara..Göğüsleri çok hoş olmuş,kalçaları harika zaten,yüzü ve bakışları çok güzelSevişmemiz sırasında dudaklarına doyamadım..Oralı tahrikkar yapıyor..Üzerinizdeyken ilişkide kalçalarını mükemmel kullanıyor..Çok özlemişim sanırım..Hemen hemen her pozisyonda seviştik..Meltem yapmacık değil doğal,samimi düzgün biri ve ilişkide keyif alıyor ve yaşatıyorOnunla bedenlerimizin buluşması ve nefes nefese serinlemek bambaşka iyi geldi..Meltem karşısındakine değer veriyor..İlgisi, sürekli birşeyler ikram etmesi ile kalbede hitap ediyor..Ben bol sevişmeli,koyu sohbetli,tebessümlü bir gün yaşadım..Kapıda uğurlamadaki samimiyet ve tebessümü unutamam sanırım..İyi ki tanışıyoruz ve iyi ki görüştük MeltemGüzel zamanlar için çok teşekkür ederim