Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Önce Meltem sonra fırtına

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
669
1,362
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem’le görüşmemiz üzerinden çok süre geçmişti,akıllarda yarım kalan şeyler vardı..Bakalım dedim, geçen zamanda neler olmuş..Kısa bir yazışmadan sonra bir rüzgar attı beni Meltem’e😊Kapıda karşılandığımda; çok hoş stilettolar,siyah jartiyer çorap vs..Bakışları,zarif karşılaması ve samimi gülümsemesi çok hoştu☺️Kısa hijyenden sonra sarıldık ve başladık sohbete..İkramlarda hazırdı..Uzun zaman olunca konuşacak çok konu oluyor..Duştan sonra geçtik özel anlara..Göğüsleri çok hoş olmuş,kalçaları harika zaten,yüzü ve bakışları çok güzel😉Sevişmemiz sırasında dudaklarına doyamadım..Oralı tahrikkar yapıyor..Üzerinizdeyken ilişkide kalçalarını mükemmel kullanıyor..Çok özlemişim sanırım..Hemen hemen her pozisyonda seviştik..Meltem yapmacık değil doğal,samimi düzgün biri ve ilişkide keyif alıyor ve yaşatıyor😉Onunla bedenlerimizin buluşması ve nefes nefese serinlemek bambaşka iyi geldi..Meltem karşısındakine değer veriyor..İlgisi, sürekli birşeyler ikram etmesi ile kalbede hitap ediyor..Ben bol sevişmeli,koyu sohbetli,tebessümlü bir gün yaşadım..Kapıda uğurlamadaki samimiyet ve tebessümü unutamam sanırım..İyi ki tanışıyoruz ve iyi ki görüştük Meltem😚Güzel zamanlar için çok teşekkür ederim🙏

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,025
Meltem’le görüşmemiz üzerinden çok süre geçmişti,akıllarda yarım kalan şeyler vardı..Bakalım dedim, geçen zamanda neler olmuş..Kısa bir yazışmadan sonra bir rüzgar attı beni Meltem’e😊Kapıda karşılandığımda; çok hoş stilettolar,siyah jartiyer çorap vs..Bakışları,zarif karşılaması ve samimi gülümsemesi çok hoştu☺Kısa hijyenden sonra sarıldık ve başladık sohbete..İkramlarda hazırdı..Uzun zaman olunca konuşacak çok konu oluyor..Duştan sonra geçtik özel anlara..Göğüsleri çok hoş olmuş,kalçaları harika zaten,yüzü ve bakışları çok güzel😉Sevişmemiz sırasında dudaklarına doyamadım..Oralı tahrikkar yapıyor..Üzerinizdeyken ilişkide kalçalarını mükemmel kullanıyor..Çok özlemişim sanırım..Hemen hemen her pozisyonda seviştik..Meltem yapmacık değil doğal,samimi düzgün biri ve ilişkide keyif alıyor ve yaşatıyor😉Onunla bedenlerimizin buluşması ve nefes nefese serinlemek bambaşka iyi geldi..Meltem karşısındakine değer veriyor..İlgisi, sürekli birşeyler ikram etmesi ile kalbede hitap ediyor..Ben bol sevişmeli,koyu sohbetli,tebessümlü bir gün yaşadım..Kapıda uğurlamadaki samimiyet ve tebessümü unutamam sanırım..İyi ki tanışıyoruz ve iyi ki görüştük Meltem😚Güzel zamanlar için çok teşekkür ederim🙏
Güzel sözlerin ve Paylaşımın için çok teşekkür ederim canım 😊🙏 ilk görüşmemizde ki paylaşımını cevaplamamisim çok üzüldüm bugün sen söyleyince nasıl oldu gözümden kaçmış anlamadim 🙈 iyi ki bana kirilmadin tekrar görüşebildik.. benim için de keyifli güzel bi buluşma oldu herşey için çok teşekkürler 😊 keyif dolu anlarda tekrar görüşmek dileğiyle ..😘

BANKO Çevrimdışı
3 Şub 2021
203
84
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Meltem’le görüşmemiz üzerinden çok süre geçmişti,akıllarda yarım kalan şeyler vardı..Bakalım dedim, geçen zamanda neler olmuş..Kısa bir yazışmadan sonra bir rüzgar attı beni Meltem’e😊Kapıda karşılandığımda; çok hoş stilettolar,siyah jartiyer çorap vs..Bakışları,zarif karşılaması ve samimi gülümsemesi çok hoştu☺Kısa hijyenden sonra sarıldık ve başladık sohbete..İkramlarda hazırdı..Uzun zaman olunca konuşacak çok konu oluyor..Duştan sonra geçtik özel anlara..Göğüsleri çok hoş olmuş,kalçaları harika zaten,yüzü ve bakışları çok güzel😉Sevişmemiz sırasında dudaklarına doyamadım..Oralı tahrikkar yapıyor..Üzerinizdeyken ilişkide kalçalarını mükemmel kullanıyor..Çok özlemişim sanırım..Hemen hemen her pozisyonda seviştik..Meltem yapmacık değil doğal,samimi düzgün biri ve ilişkide keyif alıyor ve yaşatıyor😉Onunla bedenlerimizin buluşması ve nefes nefese serinlemek bambaşka iyi geldi..Meltem karşısındakine değer veriyor..İlgisi, sürekli birşeyler ikram etmesi ile kalbede hitap ediyor..Ben bol sevişmeli,koyu sohbetli,tebessümlü bir gün yaşadım..Kapıda uğurlamadaki samimiyet ve tebessümü unutamam sanırım..İyi ki tanışıyoruz ve iyi ki görüştük Meltem😚Güzel zamanlar için çok teşekkür ederim🙏
Paylaşımınız için teşekkür ederiz Meltem hanımı ben de çok beğeniyorum bir gün kendisiyle görüşmek isterim tabiki anlatiminiz dahada sempati uyandirdi

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
824
637
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem hanım, paylaştığı fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile hakikaten son derece hoş, zarif ve alımlı bir kadın. Sizin referansınız dahil bir çok pozitif referans almış. Sevişmenize sağlık. Umarım bir gün ben de kendisini tanıma şansı bulurum...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar