Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Önce Kafaların Sonra Tenlerin Uyumu

EHunterA Çevrimdışı

EHunterA

Normal Üye
13 May 2020
38
226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazılarından, çekici fotoğraflarından, ve olgunluğundan dolayı ilgimi çeken Eylül'e giderken güzel bir akşam geçireceğimi hissedebiliyordum. Ama bu kadar kafa dengi biri olacağını, özgür ruhuyla bu kadar iyi anlaşabileceğimi ve arzularını yatakta bu kadar samimi bir şekilde ifade eden biriyle birlikte olacağımı tahmin etmemiştim.

Evimden yürümeyle 15 , taksiyle 5 dakika mesafedeki evine gittiğimde beni karşılayan güzel kadının fiziği kadar, özgür tavırları ve rahatım için çırpınması da etkileyiciydi. Türkiye ortalamasının çok üstündeki genel kültürünün etkisiyle marjinal konularda rahatça sohbet edebildik. Anılarımızdan bir sürü ortak nokta bulabildik. Ve şarabın da etkisiyle birbirimize olan temasımız ileri bir seviyeye geldi.

İşin yatak kısmında da uyumumuz devam etti. Zaman zaman yönlendiren, zaman zaman ipleri bana veren ama zevk aldığı her anı ve içinde yanan arzuları hissettiren bir Eylül vardı karşımda. Belki beklediğim kadar uzun sürmedi ( maymun iştahlı olabilirim bu konuda) ama zevk alma ve verme konusunda ikimizde birbirimizden tatminkar kaldık.

Evinden çıkarken daha uzun süre ve "uzo masası" için birbirimize söz verirken, ten uyumu kadar kafa uyumununda önemini tekrar hatırladım. Neredeyse %95 oranında benzer bir kafada olduğum birisiyle (geriye kalan %5'in hangi konu olduğunu biliyorsun Eylül :p ) geçen zamanın değeri bambaşka. Bu forumda böyle birisini tanıyabildiğim için şanslıyım.

Verdiğin tavsiyeler aklımın hep bir kenarında bulunacak Eylül ve yakın zamanda tekrar buluşacağız...

Son düzenleme:
maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
183
286
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlatım için teşekkürler, keyifli bir akşam olduğu aşikar :)

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yazılarından, çekici fotoğraflarından, ve olgunluğundan dolayı ilgimi çeken Eylül'e giderken güzel bir akşam geçireceğimi hissedebiliyordum. Ama bu kadar kafa dengi biri olacağını, özgür ruhuyla bu kadar iyi anlaşabileceğimi ve arzularını yatakta bu kadar samimi bir şekilde ifade eden biriyle birlikte olacağımı tahmin etmemiştim.

Evimden yürümeyle 15 , taskiyle 5 dakika mesafedeki evine gittiğimde beni karşılayan güzel kadının fiziği kadar, özgür tavırları ve rahatım için çırpınması da etkileyiciydi. Türkiye ortalamasının çok üstündeki genel kültürünün etkisiyle marjinal konularda rahatça sohbet edebildik. Anılarımızdan bir sürü ortak nokta bulabildik. Ve şarabın da etkisiyle birbirimize olan temasımız ileri bir seviyeye geldi.

İşin yatak kısmında da uyumumuz devam etti. Zaman zaman yönlendiren, zaman zaman ipleri bana veren ama zevk aldığı her anı ve içinde yanan arzuları hissettiren bir Eylül vardı karşımda. Belki beklediğim kadar uzun sürmedi ( maymun iştahlı olabilirim bu konuda) ama zevk alma ve verme konusunda ikimizde birbirimizden tatminkar kaldık.

Evinden çıkarken daha uzun süre ve "uzo masası" için birbirimize söz verirken, ten uyumu kadar kafa uyumununda önemini tekrar hatırladım. Neredeyse %95 oranında benzer bir kafada olduğum birisiyle (geriye kalan %5'in hangi konu olduğunu biliyorsun Eylül :p ) geçen zamanın değeri bambaşka. Bu forumda böyle birisini tanıyabildiğim için şanslıyım.

Verdiğin tavsiyeler aklımın hep bir kenarında bulunacak Eylül ve yakın zamanda tekrar buluşacağız...
Çok teşekkür ederim :) biliyorsun fenerbahçeli biri olarak gs hakkında kavga ederiz şaka bir yana mutlu ol ❤❤❤ uzo ve çiçekler için teşekkür ederim ❤❤❤ ve balık burcu olarak maharetlerini biliyorsun 😄

EHunterA Çevrimdışı

EHunterA

Normal Üye
13 May 2020
38
226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim :) biliyorsun fenerbahçeli biri olarak gs hakkında kavga ederiz şaka bir yana mutlu ol ❤❤❤ uzo ve çiçekler için teşekkür ederim ❤❤❤ ve balık burcu olarak maharetlerini biliyorsun 😄

Bilmez olur muyum? Ekşi sözlükteki kıt beyinlinin küçümseme - aşağılama olarak yazdığı şey aslında bizim ne kadar duyarlı ve özel insanlar olduğumuzu kanıtlıyor. Senin için bunu yapmak bir zevkti. 😘🥰

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bilmez olur muyum? Ekşi sözlükteki kıt beyinlinin küçümseme - aşağılama olarak yazdığı şey aslında bizim ne kadar duyarlı ve özel insanlar olduğumuzu kanıtlıyor. Senin için bunu yapmak bir zevkti. 😘🥰
💋💋💋

dark.sea Çevrimdışı
5 Eyl 2019
92
64
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Üstadım şanslısın.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı güzel paylaşımınız için teşekürler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,708
2,239
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne güzel olmuş.Git bi güzel seviş,eğlen..Üstüne de (kim bilir hangi konuda🤔)aldığın tavsiyeleri bedava getir😅Ohh ne alâ😅😅

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
669
1,362
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Star olmak böyle birşey işte..Güzel anlatım için size yaşattıkları için Eylüle teşekkür ederim

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıcı ve detaylı paylaşım için teşekkürler... (y)

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Evimden yürümeyle 15 , taksiyle 5 dakika mesafedeki evine gittiğimde beni karşılayan güzel kadının fiziği kadar, özgür tavırları ve rahatım için çırpınması da etkileyiciydi. Türkiye ortalamasının çok üstündeki genel kültürünün etkisiyle marjinal konularda rahatça sohbet edebildik. Anılarımızdan bir sürü ortak nokta bulabildik. Ve şarabın da etkisiyle birbirimize olan temasımız ileri bir seviyeye geldi.

@Star =
..... İstemek,
......... Bütün ruhuyla istemek,
........... Bütün vücuduyla istemek,
............. Mukavemet edilmez bir istemek..

Güzel paylaşım için teşekkürler :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar