Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, az önce yanından çıktım net yazıyorum yatak olayı harika ama benim yatak işlerine ihtiyacım yok diyene bırakın sevişmeyi koklaşmayı bu hatuna muhabbete gidilir. O kadar net on numara geyik yaptık
Merhabalar, az önce yanından çıktım net yazıyorum yatak olayı harika ama benim yatak işlerine ihtiyacım yok diyene bırakın sevişmeyi koklaşmayı bu hatuna muhabbete gidilir. O kadar net on numara geyik yaptık
Canim benim tesekkur ederim
Sanada soyledigim gibi; tertemiz, tatli dilli , ara sira sana ozel konusmalarinla ( sen biliyorsun o konusmalari ) cok hosuma gittin karsilikli uyumda olunca gorusme zevkli oluyor tabi , sohpetede yansiyor
Cok opuyorum