Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olumlu görüşmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
669
1,362
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır görmek istiyordum Toprak kısmet yollar beni ona götürdü.Lokasyon çok merkezi tanıtımında yazıyor.Sizi yönlendiriyor.Kapı açıldığında sizi güleryüzle,samimiyetle karşılıyor..Fotoğraf ve videolarındaki gibi birebir aynı.Evi temiz düzenli,banyoda tek kullanımlık havlu,terlik,lif,diş fırçası,erkek deodorantları mevcut.Masası ikramları dolu dolu meyvesi de dahil gayet yeterli.Türk kahvesi eşliğinde başladık sohbete.Samimi,sıcakkanlı seksi biri.Saçlar,fizik çok hoş😊Gelelim özel anlara gayet ilgili,istekli ve sizi mutlu etmeye uğraşıyor..Kalçalarını güzel kullanıyor,göğüsleri dolgun,sevişmesi harika oralı tatminkar,etkili,hissiyatlı..Aynalar ve ambiyansı,kendisi etkileyici..Kaprissiz,sıkıntısız her pozisyonda sevişiyor ve sizi yönlendiriyor😉Sıcak,samimi,keyifli anlar yaşadım.Üzerinizdeyken ve kalçaları arasındayken ki manzara görülesi türden..Ben samimiyeti,sohbeti,misafirperverliği ve yaşattığı keyifli saatler için Toprak'a çok teşekkür ederim🙏İyi ki tanıştık😚

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
298
412
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık=)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar