Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oooof ya yine birden aklıma Meltem düştü. Hani gece yarısı canın bir şey yemek ister buzdolabını açıpta bulamazsın, ooof ya olsada yesem dersin içinden işte aynı öyle.
Oooof ya yine birden aklıma Meltem düştü. Hani gece yarısı canın bir şey yemek ister buzdolabını açıpta bulamazsın, ooof ya olsada yesem dersin içinden işte aynı öyle.
Canım kardeşim birine referans olmak illa erotik hikaye anlatıp birilerinin libidosunu zıplatmak mı oluyor? İşini çok iyi yapan, çok hoş bir kadın olduğundan anmış olamaz mıyım?
Canım kardeşim birine referans olmak için illa erotik hikaye anlatıp birilerinin libidosunu zıplatmak mı oluyor. İşini çok iyi yapan, çok hoş bir kadın olduğundan anmış olamaz mıyım?
kişilerin iddialı oldukları konulardan dozu kaçırmadan bahsetmek, erotik hikaye değil aksine kişinin sözünün doğruluğu niteliğinde bi yazımdır. referans da zaten bunun için değil midir? Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, neyse saygı duymak lazım.
Şimdi olayı dallandırıp budaklandırmadan şöyle bir açıklama yapalım: Kendisine bayramdan beri ben de ulaşamadım mesela; en son arefe günü yazışmıştık; dolayısıyla bayramdan beri çalışmıyor diye düşünüyorum ben de...
Şimdi olayı dallandırıp budaklandırmadan şöyle bir açıklama yapalım: Kendisine bayramdan beri ben de ulaşamadım mesela; en son arefe günü yazışmıştık; dolayısıyla bayramdan beri çalışmıyor diye düşünüyorum ben de...
Ben tersi birşey söylemedim; @MELTEM benim forumdan önce yıllardır tanıdığım bir insan zaten. Sadece olayın neden yanlış anlaşıldığı ile ilgili araya girip birşey yazdım; yine millet birbirine sallamaya başlamasın diye. Sizin referans stiliniz ile ilgili birşey söylemedim; bence de yetersiz; ama bu sadece beni bağlayan bir görüş; forum kurallarına aykırı bir durum değil günün sonunda. Dolayısıyla, konuyu daha da uzatmaya gerek yok; bu bir referanstır yazdınız; bundan sonra okuyacak olanlar da bunun bir referans olduğunu bilerek okuyacaklardır...