- 28 Kas 2022
- 183
- 275
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Değerli Forum zamparalar üyelerimiz Herkese iyi geceler.Konu başlığında belirttiğim gibi ölmeden önce yapılacaklar listesinin en başına @Tanya.268 koyuyorum.
Yaklaşık 1 sat önce kendisiyle 2satlik bir program gerçekleştirdim.Evi merkezi bir yerde konum olarak çok kolay eve giriş çıkışlarda bir problem yok.
Forumda en çok merak ettiğim partilerden biriside Tanyaydı.Kapıyı bir açtı Aman Allahım yok böyle bir güzelllik.muhteşem manken gibi bir hatun karşıladı beni
Biraz sohbetten sonra Tanyanın odasına geçtik kendini bana bırak dedi dediğini yaptım kendimi Tanyaya bıraktım.Ben Hayatımda böyle bir gfe görmedim muhteşemdi.
Biraz dinlenme hemen 2seansa geçtik.
1.senasta olduğu gibi 2seans tada kendimi tanyaya bıraktım.Nasıl anlatsam bilmiyorum
Bunu kesin yaşamalısınız
Burdan @Tanya.268 hanıma beni kabul edip görüştüğü için çok teşekkür ediyorum
İyiki varsın Tanya
10 üzerinden 10 puan
Yaklaşık 1 sat önce kendisiyle 2satlik bir program gerçekleştirdim.Evi merkezi bir yerde konum olarak çok kolay eve giriş çıkışlarda bir problem yok.
Forumda en çok merak ettiğim partilerden biriside Tanyaydı.Kapıyı bir açtı Aman Allahım yok böyle bir güzelllik.muhteşem manken gibi bir hatun karşıladı beni
Biraz sohbetten sonra Tanyanın odasına geçtik kendini bana bırak dedi dediğini yaptım kendimi Tanyaya bıraktım.Ben Hayatımda böyle bir gfe görmedim muhteşemdi.
Biraz dinlenme hemen 2seansa geçtik.
1.senasta olduğu gibi 2seans tada kendimi tanyaya bıraktım.Nasıl anlatsam bilmiyorum
Bunu kesin yaşamalısınız
Burdan @Tanya.268 hanıma beni kabul edip görüştüğü için çok teşekkür ediyorum
İyiki varsın Tanya
10 üzerinden 10 puan