Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olması gereken

geniusdahice

Normal Üye
20 Nis 2020
12
58
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaleler arkadaşlar biraz geç kalınmış bir referans arzu hanımla 25.12.2021 günü ani gelişen bir yazışmadan sonda randevu saati alabildim.Belirtilen saatten biraz gecikme oldu oda benim ani randevu almamdan kaynaklandı.Tanışma konusuna gelince kapıda karşılaması sıcak kanlılığını herşey güzeldi,yatak kısmı da ne beklediğinde alakalı bence gayet yeterli ve sizi kendinize getirebilen bir performansı var.Duş konusunda havlu vs sorun yok tu evet.Arkadaşlar yanlış yönlendirme hayalci referanslardan kaçınmak adına söylüyorum abartı konularına girmek isteyen birisi değilim formda 15 in üzerinde görüşme yaptım yaptıklarımın arasında çok çok iyi dediğim de var ama arzu hanım bekletileri karşılayabilecek düzeyde .
Herşey için teşekkürler...Biraz aciliyetim olduğu içim ilk görüşmemi biraz kısa tuttum ona rağmen herşey için teşekkürler ...

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
149
213
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi geçen bir görüşmede aslında banyo havlusundan pek bahsedilmez, ilginç bir referans ( başka bir referansın referansı belkide ), forumdaki herkes kendi deneyimlerini paylaşıyor, hepsine saygılıyız, deyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler (y)

ahmetgnc Çevrimdışı
4 Ağu 2021
44
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İlginç... Havlu önemli tabi :)

kamilkepcan Çevrimdışı
23 Ara 2021
37
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaleler arkadaşlar biraz geç kalınmış bir referans arzu hanımla 25.12.2021 günü ani gelişen bir yazışmadan sonda randevu saati alabildim.Belirtilen saatten biraz gecikme oldu oda benim ani randevu almamdan kaynaklandı.Tanışma konusuna gelince kapıda karşılaması sıcak kanlılığını herşey güzeldi,yatak kısmı da ne beklediğinde alakalı bence gayet yeterli ve sizi kendinize getirebilen bir performansı var.Duş konusunda havlu vs sorun yok tu evet.Arkadaşlar yanlış yönlendirme hayalci referanslardan kaçınmak adına söylüyorum abartı konularına girmek isteyen birisi değilim formda 15 in üzerinde görüşme yaptım yaptıklarımın arasında çok çok iyi dediğim de var ama arzu hanım bekletileri karşılayabilecek düzeyde .
Herşey için teşekkürler...Biraz aciliyetim olduğu içim ilk görüşmemi biraz kısa tuttum ona rağmen herşey için teşekkürler ...

İçten ve gerçekçi anlatımınız için teşekkürler, sevişmenize sağlık.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Tatlim ben tesekkur ederim yine beklerim😙🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar