Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Öğleden Sonra Tatlısı

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumda bilgileri olan ama ulaşamadığımız, @EdaParlar hanımla (geçen hafta) , hızlı bir iletişim ile aynı gün içinde görüşme fırsatı yakaladım.
Navigasyon sağolsun, biraz dolaştırdıktan sonra , Eda hanımla koordineli olarak evine ulaştım. Evi oldukça kolay ve park sorunu olmayan bir yerde. Giriş ve çıkış sorunsuz, bu yaz sıcaklarında klimalı bir evde olmanın avantajından da faydalanıyorsunuz.
Karşımda tatlı mı tatlı, şirin mi şirin bir hanım efendi karşıladı. Hoş sohbet olan Eda hanımla muhabbet etmek gerçekten hoş. Eski fotoğraflarında farklı olarak kilo aldığını belirtti, balıketi ve dolgun sevenler için kaçırılmaması gereken bir şans :) (Forumdaki fotoğrafları güncel)
Veee en sevdiğimiz iki şey; öpüşme ve yastık sohbeti konusunda oldukça başarılı . Yaşattığı GFE deneyimi için kendisine çok teşekkür ederim.
Tekrar görüşmek , sohbet etmek ve öpüşmek üzere :D

Not:Kendisini foruma kazandıran , Adminlere çok teşekkürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Çok teşekkür ederim canım:) çok memnun oldum seni tanıdığıma

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Genç padawan sayın Dreadnaught bir sefere daha imza atmış; paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... (clap)

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Forumda bilgileri olan ama ulaşamadığımız, @EdaParlar hanımla (geçen hafta) , hızlı bir iletişim ile aynı gün içinde görüşme fırsatı yakaladım.
Navigasyon sağolsun, biraz dolaştırdıktan sonra , Eda hanımla koordineli olarak evine ulaştım. Evi oldukça kolay ve park sorunu olmayan bir yerde. Giriş ve çıkış sorunsuz, bu yaz sıcaklarında klimalı bir evde olmanın avantajından da faydalanıyorsunuz.
Karşımda tatlı mı tatlı, şirin mi şirin bir hanım efendi karşıladı. Hoş sohbet olan Eda hanımla muhabbet etmek gerçekten hoş. Eski fotoğraflarında farklı olarak kilo aldığını belirtti, balıketi ve dolgun sevenler için kaçırılmaması gereken bir şans :) (Forumdaki fotoğrafları güncel)
Veee en sevdiğimiz iki şey; öpüşme ve yastık sohbeti konusunda oldukça başarılı . Yaşattığı GFE deneyimi için kendisine çok teşekkür ederim.

Bu güzel paylaşım için teşekkürler :) Hızınıza yetişmek mümkün değil :) Hep bir kaç adım ileriden gidiyorsunuz, sizi takip ederken terliyoruz :)

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Eda adı gibi parlar,ışıltılıdır..Dreadnaught yine güzel izlenimlerini aktarmış bizlere.Paylaşım için teşekkürler

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için teşekkürler :) Hızınıza yetişmek mümkün değil :) Hep bir kaç adım ileriden gidiyorsunuz, sizi takip ederken terliyoruz :)

Teşekkürler @wbamba , Eda hanım ile tanışmamız foruma katılmasından sadece 1 hafta önce gerçekleşti :) İnanın , kendisinin foruma katılmasına çok sevindim.

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu havalarda klimalı evler genelde tercih sebebi olmalı yoksa sevişicem derken buharlaşabilir de insan :D Fatihin fedaisi Kara Murat gibi akınlara devam diyorsun Dread maşallah :)

ProgisLife Çevrimdışı
30 May 2019
40
29
Cinsiyetiniz nedir?

Ne mutlu güzel bir buluşma olmuş.

sairinelinde Çevrimdışı
15 May 2019
96
113
Cinsiyetiniz nedir?
Bu ne hız .... Eda hanımı ne ara buldunuz bunları yaşadınız yorum yaptınız tebrikler...

11 Haz 2019
14
1
Cinsiyetiniz nedir?
Telefonda görüştüm sesi de çok güzel merak içerisindeyim

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Kusura bakmayın daha yeni yeni alışıyorum foruma o yüzden cevap veremiyorum :) Alıştıkça daha aktif olacağım:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar