Aşk Adamı 1
Normal Üye
- 20 Eki 2023
- 31
- 41
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İlk defa bir outcall görüşmesi yapacaktım. Forumda bu güzel vücutlu olan bayan gözlerime takıldı. Hemde ne takıldı bir bilseniz. Kendisiyle mesajlaşma sonrası 5 saatlik anlaştık. Onun önerdiği bir otelde yer ayarladım. Kilometreler ötesinden onun için geldim. Hazırlıklar başladı ve kendisini bekledim. Buluşma vakti geldiğinde kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Kapıyı açtığımda o gözler beni mest etti. Kara gözlü güzel. Heleki o vücut, o beden sıfır beden desem fazla gelir. Tek kolum o beli dolanacak neredeyse. Önce küçük bir tanışma sonrası , viskileri yudumladık. Gerçi ben damla içtim desem yeri var. Çünkü bu yaşıma kadar hiç alkol kullanmadım. Yatak oyunları başladı. İlk raund kısa sürdü. Çünkü o vücut karşısında libidom tavan yapmıştı. Çok güzel bir 3 seansı tamamladık. Heleki seansın birinde üzerimde o titremesi yok mu beni benden aldı. Kalp atışlarının sesini duyuyordum. Görüşme süresince her konudan konuştuk, Mısır tanrıları, bu genç neslin saygısızlığı, çocukluk oyunları, eğitim sistemimiz. Muhabbet ederken zevkle dinlersiniz. Müzik eşliğinde oynaması, cilveleri çok renk katıyor. Herşeyden öte çok güzel yürekli bir bayanla tanıştım. Ve ömrüm boyunca da hiç unutmayacağım. Tüm güzellikler ve mutluluklar seninle olsun. @Vip Aylin35 hanım.
Rumuzumuza binaen bu şiiri kendisine armağan ediyorum.
Ayın bu kadar sönük kalacağını bilmezdim.
Yüzünün güzelliğini görmesem.
Leylaklar kokunu senden aldığında
İncecik belini sardığım o gece.
Narin dudaklarından öptüğüm güzel.
Rumuzumuza binaen bu şiiri kendisine armağan ediyorum.
Ayın bu kadar sönük kalacağını bilmezdim.
Yüzünün güzelliğini görmesem.
Leylaklar kokunu senden aldığında
İncecik belini sardığım o gece.
Narin dudaklarından öptüğüm güzel.