- 2 Eyl 2021
- 3,101
- 2,439
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba sevgili forum ahalisi. @STAREYLUL ile bugün güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Dün kendisine görüşme talebimi iletmiştim, hızlı bir geri dönüş ile bugün için randevumuzu oluşturduk. Ben adrese 45 dakika erken vardım , sağolsun beni çok bekletmeden kabul etti.
Ev konum olarak çok kolay bir yerde, araç ile gelecekler için yakınında otopark var. Toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler için ise gerek tramvay gerek metrobüse çok yakın konumda.
Karşılaması çok içten ve sıcak.
Sohbetine doyum olmuyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Sanki yıllardır tanıdığınız biri gibi.
Yatak konusuna gelirsek o naif kadın yerini vahşi bir kaplana bırakıyor. Size sınırsız bir deneyim yaşatıyor.
Ben kendisi ile yaptığım görüşmeden çok memnun ayrıldım. Ve kesinlikle tekrarını yaşamayı iple çekiyorum.
Yaşattığı tüm güzellikler için Eylül Hanım a çok teşekkür ederim.
Ev konum olarak çok kolay bir yerde, araç ile gelecekler için yakınında otopark var. Toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler için ise gerek tramvay gerek metrobüse çok yakın konumda.
Karşılaması çok içten ve sıcak.
Sohbetine doyum olmuyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Sanki yıllardır tanıdığınız biri gibi.
Yatak konusuna gelirsek o naif kadın yerini vahşi bir kaplana bırakıyor. Size sınırsız bir deneyim yaşatıyor.
Ben kendisi ile yaptığım görüşmeden çok memnun ayrıldım. Ve kesinlikle tekrarını yaşamayı iple çekiyorum.
Yaşattığı tüm güzellikler için Eylül Hanım a çok teşekkür ederim.