- 15 Ocak 2010
- 160
- 103
- Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Eylül Hanım'a gecikmeli paylaşımdan dolayı özürlerimi iletirim. İstanbula plansız ve ani gelişimde tanıdığım arkadaşlar ile ajandamız uyuşmadığından forumda müsait bir bayan arkadaş bulma ümidiyle gezinirken Star Eylül gözüme ilişti. Forumun sanırım bir parça eskilerindenim, ve Star Eylül ismini forum ile tanıştığım zamanlarda duymuştum. Geçmişte Star Eylül ile görüşme şansım olmamıştı, Star Eylül'ü bu zamanda burada forumda görünce şansımı denemek istedim. Şansıma kendisi çok hızlı geri dönüş yaptı, müsait olduğunu söyledi ve bir kaç saat sonrasına program yaptık. Evi oldukça rahat bulunabilecek bir konumda, park derdi yok. Star Eylül beni kapıda sanki kırk yıllık sevgilim gibi karşıladı, ilgili, neşeli, konuşkan bir bayan. Kendisi ile hiş tanışmasak da eski ortak arkadaşlardan sohbet etmek değişik bir gece geçirmeme neden oldu, gerçekten uzun zamandır tanıdığım ve uzun bir zaman sonra kavuştuğum sevgilim gibi hissettim desem yalan olmaz. Star Eylül yatakta oldukça ateşli, ama ciddi olarak beni benden alan kısım oral seks idi. Evet oral seks'de çok zevk aldığım, keyifli vakit geçirdiğim bayanlar oldu, ama sanki ben bu yaşımda kendi vucudumu hala tanıyamamışım, Star Eylül bence seks konusunda çok tecrübeli ve bir erkeğin nasıl zevk aldığını çok iyi bilen biri Hem geç tanıştık, hem geç paylaşımda bulundum, sanırım cezam fazla olacak