Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

O Bir Melek :)

unutdurgut

Normal Üye
20 Şub 2016
3
21
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhabalar öncelikle aslı ile kaçıncı görüşmemiz hiç bilmiyorum ve çok geç kalınmış bi paylaşım ama evin konumundan bahsetmek gerekir ise ulaşımı gayet kolay ve tertemiz evi ,aslı ile birlikteyken sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sohbeti, ikramları kendi evinizde gibi hissesiyorsunuz kısacası hele o güzel gözleri varya izlerken kayboluyorsunuz zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz , özele girmeyeceğim sadece gögüsler diyorum konuyu sizlere havale ediyorum. Fazla uzatmayıp tek kelime ile mutlaka gidip tanıyın derim bu meleği , iyiki tanımışın seni aslı çok özelsin ?

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğal olarak o göğüsler, yanında (fiziki olarak 30 cm üzerinde tabii (giggle)) mavi gözleri, yuvarlak poposu diye gidiyor o sıralama. Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
1,228
746
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar öncelikle aslı ile kaçıncı görüşmemiz hiç bilmiyorum ve çok geç kalınmış bi paylaşım ama evin konumundan bahsetmek gerekir ise ulaşımı gayet kolay ve tertemiz evi ,aslı ile birlikteyken sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sohbeti, ikramları kendi evinizde gibi hissesiyorsunuz kısacası hele o güzel gözleri varya izlerken kayboluyorsunuz zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz , özele girmeyeceğim sadece gögüsler diyorum konuyu sizlere havale ediyorum. Fazla uzatmayıp tek kelime ile mutlaka gidip tanıyın derim bu meleği , iyiki tanımışın seni aslı çok özelsin ?

Uzun zamandır sayısız görüşme ve sen diyorum :)
Yaşananlar , her defasında faklı ve özel. İyi ki gelmişsin tanışmışız :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar